Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistki polkyyy

Do kobiet : Chcecie bogatych a nie macie nic do zaoferowania w zamian...

Polecane posty

Gość materialistki polkyyy

Wiele z was marzy o zaradnym i kasiastym...ale zeby takiego miec trzeba miec wygląd ;) a Wy co ? Jak cindy Crawford raczej nie wygladacie 😴

Gość dddisisiis
bo są glupie jak to polki

Gość katmandu
A ty co masz do zaoferowania?

Gość katmandu
bo ja tylko to ,ze jestem kobietą , mam cipkę i cycuszki , gdyby nie to ,nie miałabym po co życ

Gość ulaciaalala
Jakie glupie podejscie masz facet. Nie kazda kobieta to materialistka patrzaca tylko na forse. Sam pewnie jestes sfrustrowany prawiczek i tyko na Cafeterii potrafisz sie wyzywac na kobietach za to, ze Cie zadna nie chce.

Gość tamlin
kobita wybierajac ciebie nie tylko na jedna ceeche patrzy, alee na wiele innych, gdyby nie patrzyla pod wzgledem majatkowym, powiedzialaby - a nie umie sobie poradzic, pewno i z dziecmi ni bedzie potrafił, nie chce takiego meza, po co mi kaleka z dwiema lewymi rekami. dlatego chlopie, chlopie staraj sie by byc pod kazdym wzgledem przezajebistym jesli chcesz by kobita cie pod kazdym wzgledeem przezajebiscie kochala

Gość tamlin
stary nie no są i psienkne, no są!

Gość tamlin
a tak wogole to kazda jest piekna tylko nieektoree maja chujowszy makijaż, mniej silikonu w biuście i więcej botoksu na twarzy, który z czasem przelewa się również do mózgu .

Gość tamlin
ps. silikon w cyckach jest fajny i botoks na twarzy tez , bo odmladnia twarz, tapeta na twarzy tez. Pokim nastolatek, z czasu na czas podobaja mi sie coraz to starsze kobiety, z chemia są seksowniejsze fakt fakt!

Gość fgdsysusux
żadna polka nie ma pasji = nudne życie z polką :)

Gość kazda polka ma
jedynie szerokie rozwarte uda i to jest najlepsze co moga zaoferowac

Gość CHWILA PRAWDY...
Ja nabardziej patrzę na intelekt i mądrość... nawet jakbyś był takiego stanu jak Bagsik, to nie byłabym z Tobą, bo masz wąskie myślenie. Spotkałeś jedną lub parę dziewczyn materialistek i mówisz, że wszystkie takie są. Cóż, powalasz wnioskami po prostu. A może to wszyscy faceci myślą tylko o jednym? :P Może szukasz dziewczyny na dyskotekach, skoro tylko blachary spotykasz, ale to mówi niezbyt dobrze O TOBIE. Widocznie takie miejsca lubisz, gdzie są same materialistki i materialiści, ludzie puści i Ty... Wiadomo, że no women, no cry, więc po co Ci kobieta? lepiej bądź sam, nie będziesz marudził i będzie milej na tym świecie :)