Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani od pytań ;)

Czy to prawda ?

Polecane posty

Gość pani od pytań ;)

Zadam może trochę dziwaczne pytanie ale usłyszałam od koleżanek, że jak facetowi podoba się dziewczyna, to można poznać w bardzo łatwy sposób... a mianowicie np. gdy ona jest w jego pobliżu on często... zamyka oczy, gdy jest blisko niego lub przytula się do niego nawet w koleżeńskim uścisku to on wtedy zamyka oczy. Co sądzicie na ten temat, chłopaki proszę wypowiedzcie się ? Czy Wy tak macie, że jak laska, na której wam zależy jest blisko was, to zamykacie oczy ?! Jest coś w tym prawdy ? Jeżeli nie, to jak to można po was poznać, gesty, mimika, ... hmm ? Czekam na odpowiedzi ;)

Gość pani od pytań ;)
upupup

Gość ile ty dziecko masz lat ???
wiesz co ...zamknij oczy i otwórz książke bo jutro do szkoły ...

Gość no jak taka jedna krąży wokół
mnie to zamykam oczy bo ...nie mogę na nią patrzeć !:O co ty wymyślasz dziewczyno?!

Gość pani od pytań ;)
Wypraszam sobie, mam 23 lata i zasługuje na odrobinę szacunku, jak już mówiłam po prostu pytam z ciekawości co o tym myślicie ale widzę, że nikt tutaj nie napisze kulturalnie bynajmniej phhh ;\

Gość pani od pytań ;)
Dziękuję za normalną wypowiedź. Najzwyczajniej w świecie moje kumpele zauważyły takie zjawisko i to wszystko, a gdyby się głębiej zastanowić to sama mam fajnego kumpla, z którym trochę kręciłam i co najśmieszniejsze mam z nim setkę różnych zdjęć...zauważyłam, że na właściwie każdym ma zamknięte oczy ! To strasznie wygląda ;( ale na pewno nie dlatego, .że go lampa oślepiła ;|||

Gość zamkniete oczy?
chyba raczej zamyka, jak musi przytulic na pocieszenie laske ktora mu sie na maksa nie podoba. Zamyka wtedy oczy i wyobraza sobie ze przytula swoj ideal. A tak nawiasem mowiac to wiekszej bzdury nie slyszalam. Jak facetowi podoba sie kobieta, to ani na chwile nie zmruzy oka w jej towarzystwie, bo nie moze sobie odmowic napawania sie jej widokiem.