Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julkaa89

Jak na maxa wkurzyć ex dziewczyne mojego chłopaka przez smsa ?

Polecane posty

Chodze z chlopakiem 1miesiac a jego ex dziewczyna z ktorą byl 4lata wciąz do niego pisze i wysyła sms. chce napisac jej esemesa żeby zrozumiała ze on jej nie kocha, i ze ja zdradzal POMOOOCCY

Gość WO BIST DU
Głupia pipa z Ciebie :O

Gość recepta farmaceutyczna
po co ci facet który zgradza kobietę? zdradzacz się NIE ZMIENI!

nieważne z kim, potem będzie zdradzał ciebie z inną, zresztą sama się przekonasz...

Gość moria pełna żalu
wyślij jej mmsa na ktorym jesteście razem przytuleni, szczesliwi. Moze jak zobaczy to do niej dotrze że nie jest juz z twoim chłopakiem

a dzwoni też?i co twoj chłopak na te smsy-odpisuje jej?

Gość saturas
ciebie tez zdradzi, to tylko kwestia czasu kwestia czasu i wtedy sama się przekonasz jak tamta się czuje... i mam nadzieję, że ona da sobie spokój z tym dupkiem i znajdzie sobie jakiegoś fajnego faceta...

Gość ojej a czego sie boisz?
ze on moze ciebie zdradzac z nia? :D :D :D ze ona ci go wezmie tak jak ty wzielas go jej? :D :D :D trzebabylo sobie faceta znalezc a nie kawal plastiku, ktory mozna sobie brac kiedy i jak sie chce :D

Gość Marianna Rokita-Tusk
julkaa---- posłuchaj dzieciatko najbardziej ja wkurzysz jak ja zignorujesz, jak odpisujesz albo jej grozisz to znaczy ze cie to rusza i sie jej boisz, to da jej motywacje do działania. olej ja i tyle sama zrozumie ze to bicie łbem w mur nic jej nie da :)

alee musze napisac jej jakiegos mocnego esemesa na koniec !!!!! o tym ze ja zdadzal i jej nie kocha!!!!!!!

Dokładnie, najlepiej nie odpisywac.To ją zaboli najbardziej.A do ciebie coś pisze?

Ona i tak ci nie uwierzy, zacznie pisac jeszcze bardziej ;/ po co ci to?? Po co się masz denerwowac??

A tak w ogóle, to też tak myślę, że jak zdradził tamtą pannę to ciebei też może zdradzić. Bo co stoi na przeszkodzie. Uważaj na niego

Odnośnie tematu moja rada taka nie pisz, pokaż wyższość :D jak napiszesz to to podziała jak płachta na byka

Gość Izabella Marcinkiewicz :)
Oj dobrze już, nie popieram tego pomysłu ale dam przykładowy sms jak juz tak prosisz :D "Słuchaj laska, odczep się od mojego faceta, twoje 5min w jego zyciu dawno się skończyło i im szybciej to przyjmiesz do świadomości tym lepiej dla ciebie. on cie nigdy nie kochał, był z tobą bo nei wiedział jak to skończyć, poznał mnie i w koncu się odwazył. ja jestem najważniejsa i kocha mnie ty byłas pomyłką. Daj nam spokój i zanjdz sobei kogoś a nie zatruwaj nam zycia, i nie pisz wiecej bo nic ci to nie da on ma cie gdzies i j też!

Gość WO BIST DU
WO BIST DU Głupia pipa z Ciebie 18:18 [zgłoś do usunięcia] julkaa89 za mało, ona nie przejmie sie takim esemesem musi byc mocny hahahahahahahah, to bylo do Ciebie kierowane autorko:D:D:D:D:D:D:D:D Tępa dzida:D

Gość Ajdonnołłotsmajnejm
Jóleczko pamietaj ze wszytko co wysyłasz wraca do ciebie dobre i złe, dostaniesz tak w ryj z tego bumerangu że nei wstaniesz 4 lata to kupa zcasu, zerznei cie i wroci do niej w ramach odnowy zwiaku uwierz mi nie masz z nią szans, ona wie o nim wszytsjko co lubi ajk spi jakie ma zachciankiz alety i wady ona jest górą i predzej czy pozniej do niej wroci

Gość Ajdonnołłotsmajnejm
Wo bist du--toś błysnął nie ma co^^

Gość
no to jest skurwielem i oczywiscie masz nadzieje, ze ciebie nie bedzie zdradzal z inna? pfff ludz sie ludz

Gość
boze ile ty masz lat? 13?

Gość jabłkobananowe
Po co pisać? Zadzwoń do niej np. z zastrzeżonego, gwizdnij jej gwizdkiem do ucha :) będzie mieć nauczkę :) JA tak samo zrobiłam byłej mojego chłopaka, która rozwaliła nam zwiazek i jeszcze nam groziła jak wrócił do mnie. Pizda :)

Gość hjjhjhggjj
Taka jesteś twarda, że nastraszysz ją smsem? Hahahahha żenada

Gość no ale skoro
kiedys zdradzal ją z tobą, to teraz pora by ciebie zdradzał z nią, chyba jasne?