Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annawerk@88

Jakie macie pasje życiowe??- szukam inspiracji...

Polecane posty

Gość annawerk@88

Cześć, piszę, bo nie umiem znaleźć żadnej pasji...Może Wy mnie zainspirujecie? ;) Co lubicie robić, co Was interesuje ..?

Gość :A
sranie do kibla na czas

Gość gienka w.
Fotografia - ciągle jeszcze nie zrobiłam TEGO zdjęcia, ale próbuję:))

Gość annawerk@88
gienka w. dzieki Ci, piszcie proszę!

Gość saturas
Żeglarstwo, jeszcze trochę i sezon się zacznie :)

Gość Blady Stefan
lepienie figurek z plasteliny:) Fajowa zabawa, szczególnie w weekendy:)

Gość annawerk@88
Dziekuje Wszystkim ;), piszcie proszę, jak Wam sie cos jeszcze nasunie

roślinki doniczkowe kombinuje z nasionkami, dziwnymi roślinami kiedyś jazda konna behawioryzm zwierząt jeszcze mnie fascynuje, róznych

Ja lubie roznego rodzaju prace plastyczne, jak mnie cos zainspiruje, biore sie za to. Lubie wykonywac bizuterie, robic zdjecia, a ostatnio troche szyje, lepie z gliny, przymierzam sie do decoupage i figurek z masy fimo

Gość Amartynka
Języki obce, tłumaczę piosenki z dialektu szwajcarskiego i ogólnie na punkcie Szwajcarii mam bzika :) Rysuję, ołówkiem albo tuszem, lubię też fotografować, mimo że moje zdjęcia żadnej wartości nie przedstawiają :)

Gość Jo--------annnaaa
Taniec towarzyski. Trenuję z moim facetem , ale amatorsko. :)

Gość kaszmirrr
Czytam zachłannie wszystko co dotyczy zimna: Syberia, Bajkał, Grenlandia, zdobywanie ośmiotysięczników i kombinuję jakby tu skoczyć nad Bajkał. A dla ocieplenia podczytuję o Afryce i zastanawiam się, czy w moim wieku wypada rzucić w diabły wszystko i wyruszyc w podróż dookoła swiata jak Kinga Choszcz. A moze raczej powinno byc zamiast "czy wypada" - "czy zdobędę się na odwagę".

Chcę wyjechać na platformę wiertniczą i być zajebistym inżynierem, który będzie nurkował milion km w głąb oceanu, żeby przykręcić śrubkę. Serio.

Gość wkurzona złotowłosa
Rzucam w diabły wszystko i gdzieś jadę :) Europa, Madagaskar, Mongolia, Chiny, teraz mam w planach Estonię i Australię :D Czytam. Interesuję się piórami wiecznymi, robię własny papier, kolekcjonuję notatniki. Haftuję, szyję, dziergam, robię na drutach i szydełkuję. Maluję tkaniny akrylami. Farbuję barwnikami sztucznymi i naturalnymi. Łatam, teraz przymierzam się do pierwszych butów. Kolekcjonuję staniki. Rysuję, ale tylko ołówkiem. Kiedyś robiłam biżuterię, ale zrezygnowałam, nikomu się nie podobało (prócz mnie :D ) Doskonale znam się na obróbce kamieni szlachetnych. Raz na pół roku całkowicie zmieniam kuchnię - tj. styl gotowania, region, smak, składniki. Suszę zioła, robię olejki aromatyczne, kremy, maski, płukanki, mieszanki, na urodę i dla zdrowia. Ciągle staram się zrozumieć matematykę. I jeszcze wiele, wiele innych, między innymi wspinaczka, skoki na taśmie, biegi, strzelanie, produkcja wina i piwa, produkcja perfum, oj, dużo tego. Pasjami gram w karty.

Gość Grzesław
Moją pasją jest elektronika, co się na tym co nieco znam i lubię, a tobie sądzę abyś inspiracji szukała we własnej duszy, bo każdy na inne bobby. Przepraszam za to, że się wymądrzam. Pozdrawiam i życzę znaleźć sobie pasję.

Gość wkurzona złotowłosa
bolec dopóki ich nie analizujesz, nie tłumaczysz i nie piszesz na ten temat artykułów - to nie, nie jest to pasja ;)

Gość rgegs
KASZMIR to jest cholernie niebezpieczne!!! podziwiam Kinge Choszcz, ale szczerze mowiac, ona byla nieatrakcyjna, wiec dlatego mogla sobie w miare bezpiecznie podrozowac gdyby przecietne/ladna kobieta chciala sama, musialaby miec BARDZO dUzo szczescia! stop nie jest dla dziewczyn! chodzi o bezpieczenstwo!

Gość hrty
Ja od dziecka uwielbiałam psy, począwszy od tego że we wczesnym dzieciństwie udawałam psa. Potem odkryłam że jest coś takiego jak wystawy psów rasowych, kupowałam wszelkie książki, chłonęłam teoretycznie całą możliwą wiedzę. Początki były trudne zważywszy że w bliższej ani dalszej rodznie nikt nie miał psa. Teraz mam psy i pasjonuje mnie wszystko co ich dotyczy. Próbuję z moimi psami wielu sportów: układam im ślady do węszenia, ćwiczymy bieganie w szorkach przed rowerem, obronę. Pod tym kątem staram się układać wszystko m.in. wreszcie mam samochód którym mogę przewieźć psy. Tylko ma to ciemną stronę. Niedawno zmarła moja ukochana suczka a wraz z nią zawalił się cały kawał mojego świata. Ani dziecko, ani mąż, ani nic innego nie zapełni tej zionącej pustki po niej.

Gość barbekju
ja sie interesuje snami. tzn nie rzeczami typu sennik ( bo w to nie wierze), tylko zapisuje swoje sny, staram sie odkryc dlaczegomi sieto snilo (zawsze jest jakis element zgodny z terazniejszymi wydarzeniami). chcetez sie dowiedziec dlaczego sa rzeczy, ktore w moich snach czesto sie powtarzaja

Gość Sassarolla
Jazda konna(rajdy długodystansowe, troszkę skoków, jazda western):) Moja pasja hobby i zawód;) Poza tym fotografia-co prawda nadal amatorsko ale robię duuże postępy i mam już na koncie kilka genialnych fotek:) Do tego hodowla storczyków:)

Gość annawerk@88
Dziękuję Wszystkim! Każda odpowiedz cenna :).Znalazłam kilka rzeczy, których zamierzam spróbować. Jakby coś jeszcze się Wam przypomniało, to dawajcie, proszę.

Gość tamlin
ja lubię stukać pukać, nawalać w coś, nagrywać każde dźwięki , nawet ostatnio nagrałem odgłos spadającego kału do kibla i spłukanie i tworzę z tego mix pod swój bit i słowa.

Gość bla bla bla bla5
Chiński.

Pisanie - wiersze, powieści, opowiadania ... choć robie to rzadziej niż kiedyś niestety brak czasu :( Jezyki obce - angielski i włoski :) Psyyy ❤️ - przede wszystkim Goldeny :D w teorii wiem juz o nich chyba wszystko niestety na wlasnego psa musze poczekac bo to spory wydatek Astronomia - głownie zycie pozaziemskie Zycie po smierci, smierc kliniczna, generalnie religia, zjawiska niewyjasnione, demonologia itp.