Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dam rade???

Czy za tyle damy rade??

Polecane posty

Gość czy dam rade???

Mój maz zarabia 2,5 tys. Ja mam macierzynski tylko do sierpnia, a pozniej niestety nie dam rady od razu wrocic do pracy bo nie mam z kim dziecka zostawic, a na nianie lub prywatny złobek mnie nie stac. czy za tyle damy rade wyzyc jesli wynajmiemy mieszkanie????? jestem ja, maz i coreczka miesieczna

Gość 987 b
jesli wynajmiecie mieszkania kolo 1000 zł to spokojnie dacie rade, oszczednie ale starczy WAs.. oczywiscie to zalezy od poziomu gospodarowania i poziomu zycia.. my mamy podobny dochod i dajemy rade.

Gość za to będziesz miała wiadro
tak tak na pewno dacie radę, nic tylko sie mnożyć jak króliki :o

cieżko bedzie :-( moze dacie rade ale moze byc trudno :-( jak dzidzia nie bedzie chorowala, auto nie bedzie sie psulo itp, itd to dacie rade :-D

Gość jajajajajajajajajjjjjjjjjjjjjj
oczywiwscier ze dacie rade moj maz zarabia 1800zł ja nie pracuje i mamy 850 zł opłat o jakos nam na wszystko starcza i mamy samochód wiec 2500 to na pewno wam wystarczy tylko zalezy jakie macie oplaty

przepraszam, ale za 950 zł miesięcznie (bo tyle wychodzi po odjęciu opłat) starcza ci na podstawowe sprawy, ale na pewno nie na WSZYSTKO... 2500 przy wynajmowanym mieszkaniu to niewiele. pewnie starczy, ale każdą złotówkę dokładnie obejrzysz przed wydaniem, a to mały komfort.

Gość azezam
autorko odezwij sie do mnie na maila prosze

Gość A nie możesz się starać o
publiczny żłobek? Jak nie macie to możesz go zabierać do żłobka w mieście gdzie jest twoje miejsce pracy. Możesz jeździć tam rano z dzieckiem, oddawać je, iść do pracy, a po pracy je odbierać i wracać z nim do domu. Zawsze jest wyjście. W moim miasteczku matki robią tak od lat, bo jak się rano czeka na autobus to zawsze jest kilka z wózkami o tej 6:30 czy 7:00. A jak masz samochód i potrafisz jeździć to tym bardziej nie widzę problemu.

Gość antypatologia
Jak umiesz zarzadzac kasa, to ze spokojem.