Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

my_sex_is_a_killer

Nigdy nie myslałam, ze założę tu taki temat

Polecane posty

Gość jasioo
co piąty w tym wieku już ma problemy:P

Zastanów się co piszesz "gra wstępna jest ok, jakiś taniec, striptease". Widać on zupełnie olewa Twoje potrzeby. Współczuję Ci.

Gość jasioo
cenię szarą masę u płci pięknej 🖐️

Gość koleś ma problemy i tyle
a zwala na Ciebie, nie daj się !!!

Gość PIP,.,.
Znudziłaś mu sie moim zdaniem. jak miał wiele partnerek przed Tobą to napewno mu sie znudziłaś. Wiem cos o tym bo tez mam ten problem. Musze zmieniać partnerki bo szybko mi sie nudzą a miałem ich dużoooo . Teraz wiem , że to było za dużo :(

Gość jasioo
niebawem tobie będzie potrzebny.... ... nowy facet;), bo jeśli nie to :O psychiatra :P, przepraszam za szczerość

Doświadczony facet nie powinien mieć żadnych problemów,olej go i znajdz kogoś lepszego...

Ja teraz się w ogóle nie staram a on i tak się cieszy jak seks ze mną uprawia więc wierz mi-to nie twoja wina!i nie wmawiaj sobie tego bo się zniechęcisz do seksu, spróbuj z innym i będziesz wiedziała w czym tkwił problem...bo jak dla mnie nie w tobie.

Gość PIP,.,.
my_sex_is..... Widziałem, kiedyś twoją fotke :) Jesteś atrakcyjna :) Nieobwiniaj sie bo to nie twoja wina !!! Pajac wpedził Cie w poczucie winy

Gość PIP,.,.
A jak wasze relacje?? Wszystko ok czy tez dziwnie sie zachwuje?? NIeodzywa sie itp, itd???

Gość PIP,.,.
Nic sie niemartw :) Ja z chęcią spędził bym z Tobą namiętną noc :) A tak na serio jestem na odwyku bo juz 2 lata z jedną :);):);)

Gość jasioo
myślę że jesteś ok :) i wyrosłaś z bajek ten pierwszy do grobowej deski;) rozmawiałaś z nim na poważnie, jeśli to ma trwać i być ok to czasami trzeba, a im więcej otwartości tym związek bardziej przewietrzony:D i smrody zamknięte w psyhe nie trują związku ;)

Gość migdałeek
O rety dziewczyno, zachowujesz sie dziwnie. Ludzie ci tłumaczą, że to nie z tobą jest coś nie tak, a ty powtarzasz swoje: ze mną jest coś nie tak. Ręcę opadają. Po co on w takim razie z tobą jest? Skoro niby go nie podniecasz? Zastanów się nad tym. Koleś znalazł naiwną, młodą, niedoświadczoną dziewczynę, której może wciskać kit i leczyć swoje kompleksy. on się wybiela, a ty sama sie w dół wpychasz ;/

Hmm wszystko jest ok, przytula ale nie całuje, zwróciłam na to uwagę. Tylko ja zaczynam go całować. Może racja, oleje to aż w końcu sam zacznie prosić. Tylko, ze to nie zmienia faktu, że na niego nie działam.

Ok tobie na nim zależy, a jemu?to jest chore, że facet w jegu wieku nie podnieca się młodą dziewczyną.Dla mnie to on jest dziwny, moj pierwszy facet mówił, że jak tylko mnie nago widzi to już go coś bierze.

Gość PIP,.,.
MIałem to samo, nie pociągasz go już.... TO JEGO PROBLEM NIE TWÓJ Znam z autopsji... zorientowałem sie że coś ze mną jest nie tak, i znalazła sie moja ukochana :) Jestem z nią i ani myśle o innej :)

Boże dziewczyno on Cię nie całuje?to chyba masz odp.ja tak samo się zachowuje w stosunku do obecego faceta, a nie chce z nim być.Wiem, że nasz związek sie konczy i dlatego tak postępuje.teraz odwroć sobie sytuacje...

Gość migdałeek
no niestety, ale tak mysle. a fecetowi trudno sie wprost przyznac. Tylko ze w ten sposob robi ci krzywde. trudna to sytuacja. Na poczatek, nie inicjuj sexu. Jesli on bedzie chcial, to pogadaj szczerze: powiedz, ze chcesz aby mu bylo dobrze, ze masz male doswiadczenie, zeby ci powiedzial, jak to zrobic dobrze. Niech wybierze pozycje, niech cie pokieruje np od tylu latwo moze rece na twoje biodra i ustalic rytm, jesli juz masz sie ruszac. I wtedy nie bedzie juz mial wymowki. w ogóle przydałaby się szczera rozmowa, ale wątpię że się przyzna, że ma problem z tym...a podejrzewam, że leczenie by pomogło.

Gość PIP,.,.
To co w takim wypadku?? Po co szukasaz dziury w całym??/ NIkt Ci niemowi zebys z nim zerwała, tylko przyjrzyj sie mu uwazniej. Cipka to cipka, w kazdej podobnie :)

Gość jasioo
każdy problem da się rozwiązać tylko trzeba rozłożyć go na pojedyńcze problemiki i eliminować skutecznie, bo inaczej to klapa :O