Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze mammmaa

Czy gin już potwierdzi ciążę ?

Polecane posty

Gość moze mammmaa

Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 1 lutego. Cykle ok 31 dni. Zrobiłam 3 testy i wszystkie potwierdziły ciążę , jedne słabszą kreseczką drugie trochę mocnijeszą ale potwierdziły. Czy jak pójdę do gin we wtorek to ona już potwierdzi ciążę ?? Jeśli tak to czy zrobi usg?? To moja pierwsza ciąża i mam strasznie dużo pytań :(

Gość moze mammmaa
proszę o odpowiedź

Gość moze lepiej
napewno bedzie widoczny pecherzyk i powinno juz byc widac zarys zarodka ale czasem warto poczekac jeszcze troche i bez stresu zobaczyc czy serduszko juz bije wiem po sobie jaki to stres od wizyty do wizyty.Powinna zrobic usg inaczej nie bedzie w stanie na 100% stwierdzic ciazy.Powodzenia!

Gość klaudusia1523
Powinna już potwierdzić. Na usg powinno już być coś widać, ale nie gwarantuje ci, że zobaczysz od razu bijące serduszko. Różnie z tym bywa. Nie którym dziewczynom było widać już w szóstym tygodniu a innym nie i np w 7 wiec się nie nakręcaj, że coś jest nie tak bo to jest jeszcze bardzo wcześnie. A do tego czy ci zrobi to nie wiem. Zależy od lekarza, czy jest to prywatny czy też nie, czy ma sprzęt u siebie w gabinecie. Bo jeśli to nie jest prywatny lekarz to na pewno usg nie będziesz miała. Choć nawet prywatny lekarz ci tego nie gwarantuje bo jedni umawiają na kolejną wizyte i dopiero robią usg a inni od razu na pierwszej wizycie. Ja chodzę prywatnie i usg miałam na pierwszej wizycie potwierdzające ciąże. Był to 6 tydzień i 5 dzień od miesiączki ostatniej.

Gość moze mammmaa
dziękuję :) Idę prywatnie także mam nadzieje , ze już potwierdzi :)