Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexx995

Jak go odzyskac??

Polecane posty

Gość Alexx995

Czesc, jestem tu pierwszy raz. Moze opowiem od początku. Mam 16 lat, poznałam cudownego chłopaka, ma 21 lat. Znamy się pare miesięcy. Kiedy się poznaliśmy zaraz coś we mnie drgnęło.. Spotykaliśmy się pare miesięcy, z tym, że mamy do siebie ok 50 km wiec tak raz w tygodniu i to zawsze ja przyjeżdżałam, bo jemu aż tak nie zależało. Zawsze mówił, że mam sobie nie robic z nim nadziei i sobie odpuścic, że on nie potrafi już kochac, ale ja nie tak nie umiem. W sylwestra związał się z inną kobietą. Powiedział, że możemy byc już tylko znajomymi. Pogodziłam się z tym, bo to było nie długo po ogromnej kłotni, ale nie moge o nim zapomniec, a raczej o swoim uczuciu do niego. W maju się żeni, ale nie kocha tej kobiety... Co mam zrobic? Jak go odzywyac? Czy w ogóle warto ? Prosze, pomóżcie.

Gość ooooooooLo
jeżeli Ci na nim zależy to zrób wszystko aby mu to udowodnić i zawalcz. pokaż że jego zwiazek z obecną kobietą nie przetrwa. MUSISZ BYĆ SILNA !! pozdrawiam. :)

Gość żuczeek
walcz nie poddawaj sięęę !! jeżeli jest tego wart to walcz ! :)

JEST TEGO WART! Kocham go z całego serca i poprostu musi nam się kiedyś ułożyc! Jak mam o niego zawalczyc ?:)

Gość zdeptana uczuciowo
Nie warto, skoro poszedł, więcej sobie problemów narobisz niż zyskasz skoro sie żeni to coś musi do niej czuć :D serio, ale pewnie i tak nie uwierzysz - jak ja

Gość zdeptana uczuciowo
Sam Ci podpowiada - nie wart jest twojej miłosci, twojego zaangazowania, bo nie kocha. dlatego się nie staral, nie stara. blafgam zrozum, ja nie zrozumiałam i skonczylo sie to tragicznie

Wiem, że nie kocha, sam mi to powiedział... Wciąż się widujemy, ale już tylko jako kumple. Teraz jest w szpitalu, ale ostatnio sam sie odezwał, a to się NIGDY nie zdazało więc to może coś znaczyc...

Gość czyldia
Wiesz co ja Ci powiem tak , jeśli kochasz to życz mu szczęścia. Nie pokazuj ,że tak bardzo Ci zależy oni tego nie lubią wolą sami zdobywać. Jeśli pokażesz trochę obojętności to co go tknie . Jeśli wiesz ,że nie jest szczęśliwy z nią to to się raczej skończy. W ewentualnym stanie on z nią zostanie a Tobie to minie , wiesz jak jest. Jak ze mną było.. ale się pozbierałam i mam wyjeb. i jest ok ;)

Gość gość
Zostaje Ci ostateczność. Czyli urok miłosny. Ja zamawialam z http://magicznerytualy.pl i odzyskałam swa miłość.

Gość gość
Nie ma nic gorszego, kiedy mężczyzna powie ci po 2 latach mieszkania ze sobą, że już nic nie czuje do ciebie. To tak z dnia na dzień. A ty przez te 2 lata, gotowałaś obiadki, sprzątałaś i opierałaś mu d... .To spada jak grom z jasnego nieba, świat się wali wtedy na głowę, wydaje ci się że twoje życie nie ma sensu bez niego. Ja musiałam go zdobyć ponownie. I dopięłam swego. Pomógł mi urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl , wrócił do mnie bardzo szybko, ponownie czyniąc mnie radosną.

Gość gość
Jak szukacie kogoś wiarygodnego to warto pogadać z tą panią - wrozkadiana.pl

Gość gość
Nie pokazuj ,że tak bardzo Ci zależy oni tego nie lubią wolą sami zdobywać. Jeśli pokażesz trochę obojętności to co go tknie . x brednie

Gość gość
Taa nie kocha jej ale się z nią hajta :D jejku co za naiwna dziewczyna...pewnie juz autorki dawno tu nie ma, a szkoda. A durne desperatki jej każą walczyć o niego, o kolesia który ma ja jakoś kolo zapasowe i nic do niej nie czuje. Co za idiotki.