Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro ide tyrać

jaka jest u was atmosfera w pracy

Polecane posty

Gość jutro ide tyrać

u mnie okropna ,straszenie zwolnieniami podpierdala..... do szefostwa mobing ludzie boją sie ze sobą rozmawiać ,zwalnianie bez podania przyczyny (2 koleżanki)i zaraz przyjęto na ich miejsce inne osoby ,ja mam dość takiej demokracji wole komune o ktorej opowiadają starsi w pracy

Gość mama Kingi.........
U mnie w pracy to tylko chyba atmosfera jest super i nic poza tym:(

Gość PIP,.,.
To jest sprawa dla PIP

Gość wolne żarty
niby jaka sprawa jest dla PIP ?zła atmosfera w robocie zwalnianie ,teraz pracownik nie ma żadnych praw i zastanawiam się po co jest ta instytucja.Bylam kiedyś po porade prawną w PIP było też 8 innych osob z róznymi sprawamy wszyscy odchodziliśmi z kwitkiem i zawsze to pracodawca miał racje

Gość jhgh
u mnie byl mobbing, zenada, lizusy, szpiegusy itp gnoje

Gość malew123
u mnie slabo , stare dupy zredukowaly mnie do pol etatu bez uprzedzenia , podsuneli mi papier albo sie zgaadzam na redukcje albo zegnamy i panstwowa robota , nie ma jak uklady , nie wiem czy isc z tym do PIPu

Gość loloulo
ja mialam umowe do 2016 roku i jadąc do pracy w piątek tydz temu szef zadzwonił że będe ostatni dzień w pracy i przywiezie mi wymówienie ,a od pon na moje miejsce przyjdzie inna pani ,przywiózł mi kartkę z której wynikało że to ja proszę o zwolnienie za porozumieniem stron ,nie podpisalam pojechalam do PIP i tam naburmuszony pan z łaską odpowiedział mi że teraz tak można zwalniać .Moi rodzice gdy zobaczyli kartkę "wypowiedzenie"bez stempla pusty druk bez żadnego podpisu byli w szoku ,stwierdzili że za komuny to by bylo nie do pomyślenia ,my nie żyjemy w demokracji tylko w bezprawiu

Gość byuio
mam 70 dni urlopu i teraz dostalam propozycje nie do odrzucenia żeby wziąźć napisać podanie o urlop i przychodzić do pracy kur... ,my żyjemy już jak w trzecim świecie

Gość karku z ełku
to by się nadawało do sprawy dla reportera czy expresu reporterów. pomysl nad naglośnieniem tego

Gość kkkiiikkkaaa
Dokłądnie. Jak PIP olewa, to zawiadomić media i narobic smrodu takiemu "pracodawcy"

Gość czarna zaraza chmura pyłu
przestań piep rzyć że za komuny było lepiej i nie wyrzucali tak z roboty - ty głupia tempa pało!!! Ja robiłam za komuny. Jak kogos mieli na twoje miejsce to mówili ci że albo się przenosisz do innego zakładu albo robią ci kolegium za złodziejstwo i idziesz siedzieć albo masz sprawę w sądzie i wyrzucają cię dyscyplinarnie z roboty. !!!!! Głupia lafirynda. Ja robiłam za komuny!!!

Gość kkkiiikkkaaa
Przecież ona napisała, że to jej rodzice tak powiedzieli. Skąd niby dziewczyna ma wiedzieć jak było za komuny skoro wtedy jej nie było? Ty umiesz myśleć w ogóle? Czy tego "za komuny" nie uczono?"D

Gość wiesław z huty
tak za komuny pracownik mial większe prawa ,ten co kradl i byl tak zwanym "wichrzycielem"czyli mącił komuchom i był im nie wygodny był przenoszony lub wyrzucany z roboty ,ale uczciwi ludzie mogli spokojnie pracować i nie byli takim popychłem jak wy młodzi teraz, był szacunek dla czlowieka

Gość Bo teraz to sie robi, a nie
obija. A Ekonom pogania.

U mnie jest spoko, dopóki szef nie pierdziuli za uchem, albo się nie wydziera o byle co:O Ogólnie jest fajnie, tylko pieniądz marny:O i ciagle szukam nowej roboty.

u mnie spoko,ludzie fajni. nieciekawie sie robi kiedy sie kierowniczki wtracaja do tego co gdzie mamy...np kaza nam miec pojemniki na igly poprzyklejane do blatow ;/ nie rozuieja ze bieganie po jadacej karetce z igla brudna od krwi nie ejst ani bezpieczne ani fajne...(stad zawsze mamy te pojemniki blisko siebie).Szkoda ze te panie tego nie rozumieja. Siedza w tym wszystkim teoretycznie,po cvzym wpadaja ni stad ni z owat z haslem a czemu zestaw anty-hiv trzymacie tu a nie tu;/;/;/ gdyby nie to ,atosfera bylaby wspaniala.

Gość alalaaa
pracuję sama i jest atmosfera gites:):):)