Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany wrobiony facet

Zostałem wrobiony przez dziewczyne i nie wiem jak z tego sie wykręcić

Polecane posty

Witam wszystkich ! Od razu dodam, że nie chodzi o to, że któraś wrobiła mnie w ciążę - głupi nie jestem :-P Od roku mam dziewczynę a właściwie miałem... Idealna, inteligentna, uczuciowa, wierna i do tego atrakcyjna fizycznie szczupła zgrabna, jednym słowem ciało ma wręcz idealne, marzenie każdego zdrowego faceta. Ma ona kuzynkę - grubego prosiaka w granicach 170 cm 75 kg. Od samego poczatku jak ją poznałem to robiła do mnie podchody ale ja mam ja gdzieś z dwóch powodów. Po pierwsze kocham swoją kobietę i żadne zdrady mi nie w głowie, a po drugie jestem normalnym facetem, którego nie kręcą takie prosiaki. Byłem oczywiście wobec niej miły by nie wyjść na prostaka, ale to chyba był błąd. Ostatnio wyjechaliśmy grupą znajomych na wyjazd i w tym była ona. Cały czas do mnie się podwalała ta krowa oczywiście z żadnym efektem bo ja na grubą nawet bym nie splunął a poza tym jak wspomniałem żadna inna kobieta poza moją mnie nie interesuje. Wieczorem jak towarzystwo poszło już spać miałem iśc brać prysznic. Wlazła mi do łazienki i zaproponowała seks. Zaczęła się rozbierać i ja myślałem, że zwymiotuję jak zobaczyłem takiego nagiego prosiaka. Chciałem ją wywalić z łazienki ale nie chciała wyjść a jak próbowałem siłą to powiedziała że będzie krzyczeć. Więc sam wyszedłem. A ta gruba świnia wpadła w furię i powiedziała, że pożałuję tego. Zaczęła krzyczeć że niby ja do niej się dobierałem i ... chciałem ją zgwałcić !! Ludzie powychodzili ze swoich pokojów a ja owinięty ręcznikiem stałem na kotytarzu i nie wiedziaem co zrobić:o Moja kobieta mnie wyzwała że jestem kurwiarz, że jak mogłem jej to zrobić. Nie szło jej nic wyjaśnić. Nikt mi nie wierzył. Przysięgałem jej, że nigdy bym jej nic takiego nie zrobiuł, że ją kocham bo tak jest !! I że jestem normalny i nie interesuje mnie zoofilia czyli seks z takim wieprzem. Ona nie wierzyła. Kazała mi się wynosić w nocy ! Inni jej także uwierzyli. Zostałem sam. Dzwoniłem, pisałem, próbowałem rozmawiać z rodzicami ale cała jej rodzina dowiedziała się o tym że niby chciałem tego prosiaka przelecieć :( Tak bardzo ja kocham, co mam robić ? Poradzcie coś proszę... Ona zawsze mi ufała, ale z tym prosiakiem ona miała dobre stosunki i wierzy jej a mnie nie :( Pomózcie bo przez tą tłustą świnię straciłem miłość mojego życia :( JESTEM ZAŁAMANY :( CO ROBIĆ ? JAK JEJ PRZEMÓWIĆ DO ROZSĄDKU ? Minęło już 2 tygodnie a moja jest nieugięta, natomiast ta słonica chodzi zadowolona i jeszcze mi powiedziała że MÓWIŁAM ŻE TEGO POŻAŁUJESZ :( Co robić ???

Gość IMO13698
O nie synek. Ni chuja nie mam zamiaru tego czytać.

Ale krócej tego nie dało się opisać :( Pomózcie proszę...

Gość pogodz sie z tym
i tyle

Gość jeśli o jakiejkolwiek kobiecie
mówisz w ten sposób i o ile to w ogóle prawda, to dobrze ci tak. Ale moim zdaniem masz po prostu bujną wyobraźnię i jesteś strasznie chamski

Gość eeeeeeeelllllllll
ale dziwna ta Twoja dziewczyna, czemu ona uwierzyła temu babsztylowi a nie Tobie?

Gość umów sie z nia na spotkanie
ze niby chcesz pogadac o tym co sie stało nagraj wszystko prowadz rozmowe tak, zeby tamta sie wkopała, ze to ukartowała dziewczyna odsłucha i sie wyjasni sprawa

Jaka bujna wyobraźnia ? A tak o niej mówię bo jak inaczej można nazwać kogoś kto tak chamsko postąpił ze mną ? Napisałem, że byłem dla niej miły więc o co ci chodzi ? Dlaczego tak bronisz tego zapasionego prosiaka z sieczką w głowie ? :o

Gość 170/75
dobre prowo :D

Gość nonżurkurde
stary, ja właśnie dlatego nie jestem miły dla wieprzy jeszcze sobie taka pomysli niewiadomoco i zacznie mnie nachalnie podrywac juz kilka razy mialem podobne sytulacje jestem mily tylko dla fajny lasek wychowano mnie dobrze, na uprzejmego czlowieka, ale teraz w stosunku do prosiaków zachowuje sie chamsko

Gość kot.13
Zniesławienie, pomówienie, obmówienie występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. 2. k.k.). W razie skazania za zniesławienie sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego (art. 212. 3. k.k.). Idz do jej rodziców, zagroź policją.

Po prostu gruba była zazdrosna o to, że jej kuzynka ma kogoś, a ona nikogo.

Gość Zuzanna Ameliiia
1 marne prowo 2 masz wyjatkowo chamski zwyczaj wyrazania sie o innych, w tym wypadku o tej grubej dziewczynie 3 prawdopodobnie nie dasz rady nic z tym zrobic i zostaniesz sama.

Gość kot.13
nie wiem, jak będziemy mogli dalej z tym żyć:-)

Gość Zuzanna Ameliiia
Idziemy skoczyc