Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 labusha25

straszne biegunki na dukanie

Polecane posty

Go艣膰 labusha25

jestem na dukanie od 9 stycznia, uda艂o mi si臋 ju偶 schudn膮膰 14,5kg jednak od jakiegos tygodnia po ka偶dym posi艂ku musz臋 szybko odiwedzac toalet臋;-( jest to straszne bo bardzo boli mnie brzuch dopoki nie wydale, ka艂 jest rzadki normalnie wodnisty? czy to cos zlego? czy powinnam cos zrobic? robie fazy 5/5 po za tym czuje sie oki, poradzcie cos? moze ktos byl w podobnej sytuacji?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hahahha..:D
watroba i trzustka ci pad艂y od jedzenia dukanowego shitu:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 limonka33
tak wygladaja biegunki t艂uszczowe przy chorobach trzustki,kiepsko to wyglada:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skdfhsjkfhsdf
No niemozliwe... Przeciez jedzenie prawie samego bialka to swietna dieta... Taka zdrowa i w ogole... Zacznij jesc normalnie, to przejdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 limonka33
niemozliwe???? poczytaj jak nadmiar bialka rozpieprza watrobe albo jak pada trzustkana tej waszej "cudownej" diecie:O bo o nerkach nawet nie ma co pisac:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skdfhsjkfhsdf
A mowi Ci cos slowo "ironia"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labusha25
up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labusha czemu podbijasz
nie wystarczy ci to co ci ludzie napisali ? Naprawd臋wolisz zostac na dukanie pomimo tego co ju偶 ta dieta zrobi艂a z twoim organizmem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama 19 miesiecznego synka
Bo napisa艂ay jej nie to co chcia艂aby przeczyta膰... wo艂a艂aby teksty w stylu "to normalne, nied艂ugo przejdzie" "ja te偶 tak mam, to nic strasznego" Rozpierdoli艂a艣 sobie wn臋trzno艣ci, koleznako 呕al mi Cie:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutkannnnnn
Najgorsza dieta, bo wyka艅cza narz膮dy wewn臋trzne... Gratuluj臋. Naczytaj膮 si臋 bzdur w internecie, a p贸藕niej p艂acz膮, 偶e nerka lub w膮troba do przeszczepu i jeszcze g艂upie nie wiedz膮 dlaczego. Id藕 do lekarza. Mo偶e jeszcze co艣 ci uratuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labusha25
jestem na dukanie i nie jem samego twarozku dieta jest na prawde zroznicowana, jem mnostwo ryb miesa jogurty otreby, na dniach z z warzywami nie ograniczam sie tylko nie spozywam weglowodan贸w, narzady sa oki wyniki tez bo kontrolowalam je ostatnio bo wiem ze dieta moze niesc ze soba wiele zlego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skdfhsjkfhsdf
Juz ci napisalem przeciez, masz biegunke od nadmiaru bialka w diecie... Warzywa i inne weglowodany, to sie powinno jesc codziennie, a nie "w dni z warzywami", a ryby, mieso itp itd to tez bialko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak kobieta nie szanuje
dieta ta prowadzi do zaburzenia czynno艣ci uk艂adu nerwowego w tym terz zaburzenia czynno艣ci serca mi臋艣niowego ,osteoporozy ,tworzenie sie kamieni w uk艂adzie moczowych mo偶e dochodzi膰 do obrz臋ku ,dna moczanowa czyli ostre stany zapalne staw贸w zwi臋ksza ilo艣膰 z艂ego cholesterolu w 偶y艂ach uszkodzenie nerek trzustki w膮troby przyspiesza starzenie sie organizmu alergie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak kobieta nie szanuje
mi臋so cukier buraczany powoduje zakwaszenie organizmu organizm broni sie pobieraj膮c wapn z ko艣ci i tak powstaje osteoporoza i jak sie je mi臋so to trzeba je艣膰 warzywa zakwaszenie powoduje terz inne skutki takie jak dna moczanowa mozna poszukac o zakwaszeniu w internecie wiencej o diecie bia艂kowej http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=24521 http://diety.wieszjak.pl/odchudzajace/249306,Czy-dieta-bialkowa-moze-byc-szkodliwa.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paurom
Ja po 3 miesi膮cach dukana - 14,5 kg mia艂am to samo. Okropnosc! Ca艂y czas latalam do toalety. Przerwalam diet臋 w marcu ( znaczy przesz艂am na utrwalanie) i wszystko wr贸ci艂o do normy. Zacz臋艂am przesadza膰 z jedzonkiem na wakacjach i po 2 miesi膮cach przyby艂o mi pare kilo (4-5) wiec chcia艂am zn贸w szybko na dukanie schudn膮膰 ale po 3 dniach diety te se problemy lazienkowe mi wr贸ci艂y. Dlatego zdecydowa艂am ze b臋d臋 codziennie je艣膰 warzywa, a oprocz tego 2 razy w tyg inne weglowodany pelnoziarniste. Mo偶e wolniej p贸jdzie ale przynajmniej zdrowiej! Ps przed i po diecie w marcu robi艂am badania, by艂y lepsze po diecie ( g艂ownie trojglicerydy i cholesterol)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sswinia u rolnika
Ta dieta powoduje zniszczenia przewodu pokarmowego, co prowadzi do powa偶nych problem贸w zdrowotnych u niekt贸rych pacjent贸w, takich jak wzrost poziomu cholesterolu, problemy uk艂adu kr膮偶enia, a nawet raka piersi tak o diecie Dukana m贸wi艂 w wywiadzie Jean-Michel Cohen, kt贸rego diety ciesz膮 si臋 r贸wnie偶 du偶膮 popularno艣ci膮. Cohen stwierdzi艂, 偶e dieta Dukana jest bardzo niebezpieczna. W reakcji na takie stwierdzenia dr Dukan, kt贸rego 20 ksi膮偶ek opisuj膮cych diet臋-cud, zosta艂o przet艂umaczonych na 14 j臋zyk贸w i sprzedanych w milionach egzemplarzy na ca艂ym 艣wiecie, pozwa艂 Dr. Cohena za znies艂awienie i domaga si臋 zado艣膰uczynienia wysoko艣ci 15 tys. euro. moja kuzynka zachorowa艂a na raka a by艂a na dukanie

Udost臋pnij ten post

Moja te艣ciowa zmar艂a na raka...a nigdy nie by艂a na Dukanie.....ani na 偶adnej innej diecie....

Udost臋pnij ten post