Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ocieracz Napieralski

Moja kolekcja bis po skasowaniu przez jakąś oszołomkę z niewiadomych przyczyn

Polecane posty

[13.03.2011] 20:58 Ocieracz Napieralski Mam cały arsenał Wczoraj użyłem Pheromax + BTB i zostałem zgwałcony przez moja kobietę http://foto-host.pl/images/327fero5.jpg http://foto-host.pl/images/670fero6.jpg Dla przyjaciółek z Metra Nacieracz Opieralski / / / l [13.03.2011] 21:01 [zgłoś do usunięcia] msf Wyglądasz raczej na sklep wysyłkowy... Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły. http://www.msfera.pl [13.03.2011] 21:01 [zgłoś do usunięcia] Pułkownik Śliweczka pedał łoj siup cztery baby, osiem dup [13.03.2011] 21:05 [zgłoś do usunięcia] Andzia860 anna@tlen.pl'; Cienko z tobą jeśli potrzebujesz wspomagaczy. Po co ci to ? [13.03.2011] 21:06 [zgłoś do usunięcia] Andzia860 anna@tlen.pl'; Ile masz lat? [13.03.2011] 21:11 [zgłoś do usunięcia] Ocieracz Napieralski " Pułkownik Śliweczka pedał " Witaj pedale, miło cię poznać Dla przyjaciółek z Metra Nacieracz Opieralski / / / l [13.03.2011] 21:13 [zgłoś do usunięcia] Ocieracz Napieralski Tak duzo pytań, postaram się na wszystkie odpowiedzieć. Feromony nie służą do wspomagania, tylko do osiągania zamierzonych korzyści. Zarówno przy podrywaniu, jak i dobrych układach w pracy, załatwianiu pozytywnie reklamacji, czy w negocjacjach. Sa różne rodzaje feromonów, różnie działające. Dla przyjaciółek z Metra Nacieracz Opieralski / / / l To było streszczenie poprzednich odcinków :P

Ludzie podświadomie odbierają feromony i nawet o tym nie wiedzą. Będzie koło ciebie chłopak i mozesz poczuć się przy nim dobrze. Możesz też stwierdzić, że ładnie pachnie, możesz chcieć go poznać, czy przy nim bez przerwy gadać. Nawet nie wiesz, czy kilka razy nie spotkałaś kogoś blisko ciebie, kto użył, albo wydziela dużo swoich feromonów. Ja doświadczyłem jak działa fero damskie, jak spotkałem koleżankę. Użyłem fero i okazało się, że ona też użyła. Nie wiem tylko jakie. Pewnie PHX, albo NPA. W każdym razie oboje byliśmy oszołomieni. Ona cały czas mnie dotykała i chciała całować 2 razy na pożegnanie, ja czułem dziwny zawrót głowy, jak lekko pijany, i też chciałem ja dotykać. Oboje czuliśmy się wspaniale w swoim towarzystwie. Gadaliśmy jak najęci. NICZEGO TU KURFA NIE SPRZEDAJĘ!

Gość pancia ancia
na rysunku na dole widać że masz pipke a nie fiutka

Gość pancia ancia
dlaczego tak myślisz ?

Gość pancia ancia
co to za zgadywanki ?

Gość pancia ancia
jesteś wróżbitą ? chciałabym żebyś powiedział mi czy mu sie podobam