Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwaowieczkabozza

wiecie - napiszę wam, że powoli dochodzę do siebie po 3 wojnie światowej...

Polecane posty

którą toczę od września 2010. A co dalej? Nie mam pojęcia. Już mnie miało nie być. A tak? No i tak wszystko będzie na mnie, ale jesli to , że nie mam dzieci jest powodem do posmiewiska dla księży gwałcicieli bezmózgich i innych cymbałów to proszę bardzo - niech jest 3 wojna światowa bo przeciez gdyby nie matka to sie wieszam w tej chwili i tyle macie na mnie wpływu. I koniec. No nie mam dzieci od tyłu to sie wieszam - oddanych do adopcj. Na resztę w Polsce nie mam szans. No jeszcze co mogę zrobić? Dzieci zostawić i stać o stałą pracę za granicą tutaj. Bo co jeszcze? i tyle. No ale mam matkę biologiczną to się nie powieszę bo sie za mnie modli i tyle. A co dalej? No ale w tych polskich GÓWNIANYCH lajf firmach to już mnie miało zdecydowanie nie być a przy pierwszej okazji jak tylko zarobię ludzkie bardziej pieniądze spadam do Anglii i mnie nie ma. I dalej na wschód i do USA by się przydało. Bo ja nie mam dzieci to pośmiewisko sobie będą robić gnioty chore na łeb, niedrobione - łózko mają, torby rozpakować nie mogą, ale mnie wyszydzą. A dzieci w dupie mają. PORÓD miały. Się miały na poród napic wiecie to by może o nie stały, a tak? A z kim te dzieci? I tyle mnie to obchodzi. gdybym te 9 lat nie pracowała w szkole to jeszcze bym sie ich kwękaniem przejęła. I tych księzy w Polsce czy gdziekolwiek a tak? Wiecie - niech se chuja w ryj wsadzą jak im ciężko i possają. WSZYSCY. Taką mam dla nich radę i tyle mnie to obchodzi co każde samobójstwo następne. PRZEZE MNIE. GÓWNO i tyle :(

twoje prowokacje nie są udane dziś, albo mnie to nie rusze, pomyśl nad innym tematem 🖐️

Tak - a może nie mam racji? Dziecko se zrobi jakaś wariatka od tyłu z księdzem i co ona mi chce udowodnić. Moja matka przynajmniej została zgwałcona i może powinna była iść na policję ale tak sobie była uczciwa i wszystko olała, mnie urodziła. Pewnie myślał, że się w nim zabujała, a ona miała interes do załatwienia. Nie zrozumiał debil niemiecki i tyle. Szkoda, że nie mam 2 rodziców Anglików. To by mi lepiej odpowiadało. Ten cały rodowód wiecie. I powiem wam, że już po ostatniej pracy miałam być mądrzejsza. Może i po pierwszej i od razu. I miałam się bać tych prac. Może tak bym miała więcej kasy teraz? A ja się nie bałam i co? Znowu długi i oby wyjazd jak najszybciej. I tyle. Jak sprawić by nikt Cię nie zabił. Jest taki sposób wiecie. Ale wam go nie zdradzę. Dopiero jak mi się odcięty łeb przyśnił i szczury, który mnie roznoszą to zrozumiałam, że ja chyba przesadzam. Szkoda, że we wrześniu tego nie rozumiałam bo tak to znowu spisek na życie na mnie. No wiecie - od pół roku próby morderstw za studia , a na studiach tez morderstwo PRAWIE UDANE bo cudem przezyłam. I CO JA W TEJ POLSCE ROBIĘ? Wykończę was jak nie wyjadę i tyle. Normalnie was WYKOŃCZĘ bo tak was nienawidzę :(

Wiecie - ktoś powie SAMA SOBiE jESTEŚ winna - czemu sienie bałaś? Już byś gdzieś była na stałe. No to w tej pierwszej pracy, ale to coś dzięki czemu nie można człowieka zabić TAM MIAŁAM. Może dlatego przeżyłam, a póżniej nie, pózniej tego nie wzięłam. I dopiero teraz PO ŚNIE już tego nigdy nie zapomnę. No coś innego miałam - to też działa , żeby Cię nie zabili. No to żyję. Ale to jedną rzecz sobie tez wezmę bo to by mnie tam ratowało wiecie. A tak to nie i tyle. Ta jedna rzecz by mnie ratowała tam przed gwałtem. I mogłabym tam siedzieć bo by się mnie te morderczynie bały. A tak? Nie bały się mnie i po mnie. No i wszystko OK bo to lesby morderczynie no ale taki koniec, że znowu bez kasy :( Co dalej? :(

:(

Gość I tyle i tyle.
I tyle