Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

golii

nie rozumiem tego??

Polecane posty

Witam,byłem z dziewczyną potora roku niestety zostawiła mnie,wiem ze to moja wina,potem naciskałem chyba nawet za bardzo zeby wróciła do mnie niestety nie wrociła.Niestety zachowałem sie nie feer i były wyzwiska,po czym juz wiem ze nigdy nic z tego juz nie bedzie,napisała mi raz smsa to jestem dla niej juz innym czlowiekiem i nie chce mnie znac.Zastanawia mnie tylko jedno,dlaczego wciaz trzyma mnie na swoim gg,zamierza sie kiedyś odezwac,czy lubi widziec co robie czy dlaczego go nadal trzyma?? skoro nie chce miec ze mna juz nic wspolnego dlaczego go nie skasuje!! Jak wy myslicie?? pozdraiwma i dziekuje za odpowiedz

Gość rterterter
moze zapomniala ze cie tam ma;p

Gość fajna pupa
baby są ciekawskie ;)

nie przywiazuj do tego wagi, ona jasno sie wyrazila - moze zapomniala cie skasowac?

Gość tralalllaala
jaką masz pewność,że nadal ma Twój nr gg?

Gość Myślę
że Ona pomyślała że Ty będziesz ciągle myślał że Ona o Tobie nadal myśli co powinno Ci dać do myślenia. Takie głupie przemyśliwania.

ma bo jesteś tak mało ważny że zapomniała skasować Twojego gg, albo jest tak zajęta innym że Ciebie ma gdzieś. Facet to świnia i jak masz czelność wyzywac swoją była idź do swojej matki i może jej powiedz to samo co??

Gość tralalllaala
heh może jest emocjonalnym wampirem;P

Gość Ulubionaw
Haha a posiadanie czyjegos gg swiadczy o jakiejs specjalnej zazylosci? Ja mam na liscie osoby, z ktorymi nie gadam od dluszego i co z tego? Ma sie numery tylko najblizszych? No nie wyglupiaj sie :D i nie rob sobie glupic nadzieji

Ulubionaw Wydaje się że chłopak szuka jakiegoś ostatniego promyczka nadziei ...

Gość Odpowiedż jest prosta
... Za każdym razem gdy będzie na gg w twojej duszy trwać będzie burza uczuć. Zazdrość że może romansuje z innym i nadzieja że może czeka abyś się odezwał do niej. To zemsta - one to uwielbiają.

Gość dfsddgss
to po ch*j ją wyzywałeś? Mądra i silna kobieta, odważyła się odejść, niż ryzykować przyszłość. Zostaw ją, nie wróci do ciebie, daj jej żyć. A sam idź do psychologa, bo jesteś pierdol**** i spiepszysz komuś życie.

Gość malinkaaaa86
jakbym czytala opis mojej sytuacji po rozpadzie zwiazku. tez okazal sie takim chamem bez kultury, obrazil mnie, chamskie odzywki, zwyzywal. a po co mam jego nr tel czy w znajomych na nk. czysta ciekawosc co u niego sie dzieje. ludzie chwala sie na takich portaklach osobami z ktorymi sa dziecmi itp itd a jesli chodzi o nr tel, jest to jest. moze kiedys jak juz bedziemy w stanie sobie wszystko wybaczyc to napiszemy sobie jakiegos smsa bez zalu czy zyczenia na swieta, ot tak.

Gość dfsddgss
Czyli jesteś samotna i chcesz do niego wrócić. Tylko czekasz na znak, albo nie jest Ci źle samej...

Gość a może poczekaj
Mnie się wywaliło gg i jak ściągnęłam kontakty z serwera, to były tam numery nie tylko mojego byłego, ale i osób, ktore już sto razy ten numer zmieniły :D Kasuję sukcesywnie, bo nie mam czasu usiąść i wykasować od razu kilkudziesięciu osób :D

Gość malinkaaaa86
czasami mam takie mysli jak jest smutno i pusto ze chcialabym zeby sie odezwal, zbyt krotki okres czu minal od zerwania zeby ot tak zapomniec 2 lata. ale za duzo padlo slow i bylo sytuacji zebym byla w stanie do niego wrocic. zero zaufania z mojej strony. bez sensu meczyc siebie i jego. tym bardziej, ze juz okazal "swoja klase" po rozpadzie zwiazku. a z czasem minie ta zlosc, moze zal, nienawisc, te zle czucia i bedziemy mogli jak sie przypadkiem spotkamy na ulicy powiedziec sobie czesc, czy zlozyc zycznia na swieta. nic wiecej.

Gość prampamama
heh co by dalo usuniecie nr skoro czlowiek po takim czasie zna go i tak na pamiec. moze byc zapisany i moge go nie uzywac. a jak zechcialaby malinka sie odezwac to nawet jakby usunela jego nr to znajdzie sposob zeby sie skontaktowac. co z tego wyrzucam nr a znam go na pamiec,jak zechce napisac czy zadzwonic to wystukuje go na klawiaturze tel z glowy a nie wybieram z ksiazki.