Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt tego nie rozumie

niecierpie odbierac telefonow...

Polecane posty

mowilam, ze nie lubie bo nie jestem wiezniem swojej komorki to nikt tego nie rozumie. rozumiem zadzwonic w jakiejs waznej sprawie ale mam znajomych ktorzy po 24 do mnie na chama dzwonia i sie obrazaja, ze nie odbieram.

Gość PIP,.,.
to Ci teraz doradze, słuchaj. Widze ze wieźniem swojego telefonu niejesteś. Ale więźniem swojego słowa tak.........

Gość Wynies sie na wyspe
bezludna .

mam telefon by sie porozumiec od czasu do czasu z rodzina i bliskimi znajomymi a nie zeby do mnie ktos wydzwanial w nocy albo nachalnie :/ ...

Gość fvbdf
tez nie lubie odbierac telefonow ja nawet przez tel nie lubie gadac- owszem dowiedziec sie co sie dzieje w rodzinie czy ze znajomymi z ktorymi sie dlugo nie widze ale wkuriwa mnie neisamowicie jak ciagle wydzwaniaja z bankow i innych insytucji :o

probowalam kiedys wylaczyc tel na jeden dzien i nawet to mi sie nie udalo bo mam poczucie winy, ze do mnie ludzie dzwonia. jak wtedy wylaczylam, to potem wielkie halo, ze jestem zlosliwa.

Gość PIP,.,.
a jak ktos bedzie do dciebie dzwonil z potrzeba nagła, bedzie mial wypadek (odpukac) a ty wtesy nie odbierzesz i co??

chyba sobie kupie druga komorke i numer. jeden dla rodziny, ktory bede miala przy sobie,a drugi-obecny-dla dalszych znajomych.

Gość ja mam tak samo, popieram
nie po to mam komórkę, żeby być uwiązana i bombardowana pierdołami nawet na spacerze... :O albo na zakupach, wlecze człowiek ciężkie siatki, telefon dzwoni i co? mam rozsypać zakupy na chodniku żeby tylko szybko szybciutko sięgnąć do kieszeni po komórkę, bo ktoś się obrazi? :O i te kretyńskie wytrzeszczone gały znajomych podczas spotkania, kiedy dzwoni mi komórka "NO DLACZEGO nie odbierasz?!" :O

Gość PIP,.,.
Też nie głupie. Powiem Ci że ja wogule juz niemam znajjomych i tez mi jest dobrze, Mam tylko dziecko, zone i sport ;)

Gość ona2223
ja mam podobnie, nie cierpie rozmawiac przez telefon, wlasnie kolo 23 dzwonila kolezanka, nie odebralam, dzownila bo ma darmowe minuty i chciala pogadac o swoim problemie, wiem to bo gadamy na gg , wiec dla mnie glupota dzwonc jeszcze na tel :/ generalnie nie odbieram tel chyba ze od rodzicow, a do innych wysylam sms , nie znosze gadac przez tel !! i rozumiem autorke i dobrze wiedziec ze istnieja tez takie osoby :)