Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niszczyciel NWO

SUPER NIANIA to GÓWNO oto dowód

Polecane posty

Gość Niszczyciel NWO

Ktoś kto ogląda programy na TVNie jest debilem i tyle. W środku tematu na pierwszej stronie ta lesbijka, która wzięła w tym udział (les-rodzinka z bachorami) pisze całą prawdę. Te wypowiedzi to perełki. http://kobiety-kobietom.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=5754 "super niania... stek bzdur wyreżyserowany jak tani sitcom... pisząc to sciągam sobie na głowę sankcje prawne i z pewnością karę pieniężną i nie wiadomo jaka jeszcze, ale kur*** zrobienie z nas potworów, to juz za wiele. homofobiczna reżyserka, która od pierwszego dnia z punkt honoru wzięła sobie zgnębienie nas.. włącznie z tekstami "co, chcecie sie wylansować?" superniania ze słuchawką w uchu wiecznie czekająca na kolejne szczekanie co ma zrobić, kiedy iść siku i co mówić... wszystko na głowie, mnóstwo kamer w domu, syf po wierceniu, zero prawa do prania, sprzątania, pracy i czegokolwiek innego, bo przerwy pomiędzy kolejnymi ujęciami wystarczały na szybkie siku... Laura w szkole przez dwa tygodnie była 3 razy, na więcej jej nie pozwolili, Oliwia miała zapalenie oskrzeli, a przy kręceniu pierwszych zdjęć reżyserka pozwoliła jej wejść do morza po pas, a to była zima.. skończyło sie zapaleniem płuc, mocnymi antybiotykami i odgórnym zakazem wychodzenia z domu... a my owszem, pracujemy w domu, zarabiamy wyłącznie prowizyjne, a przez te 2 tygodnie nie mogłyśmy robić NIC!! nic kompletnie, zero biura, zero pracy, bo nie wolno włączyć komputera, bo buczy i dźwiękowcowi przeszkadza, ciągle coś nie tak, podsycanie dzieci.... całe te tygodnie to nie nasze życie.... nasze życie, nasz dom tak nie wygląda... według superniani, a raczej tego co stworzyła reżyserka, to kompletny kosmos i Sajgon. nasze życie ma swój plan i miało go... codziennie wszyscy odprowadzają Laure do szkoły, potem długi spacer z psami gdzie Liwi szaleje po łąkach, zbiera kasztany, robi bałwany, tarza sie w śniegu, zadaje setki pytań o drzewa i przeróżne rośliny...później zakupy, tez razem, gotowanie obiadu gdzie Liwi zapalona do kucharzenia uczy sie obierać ogórki, albo marchewkę, wkłada naczynia do zmywarki, dyskutuje... problem z którym sie zgłosiłyśmy to problem OLiwi z awanturami, a raczej niekontrolowanymi histeriami... i nie ma to podłoża w braku zainteresowania, a podłoże w najlżejszej formie autyzmu, kompletnie do wyprowadzenia, gdzie dziecko nie rozpoznaje a co za tym idzie nie potrafi wyrazić i określić uczuć które ma w sobie, więc chwytała sie zawsze tego najłatwiejszego, czyli złości... a to co pokazali w programie to wymysł reżyserki, która uznała, że zrobienie potworów z homo rodziny przysporzy jej owacji na stojąco i zwiększy oglądalność i ciekawość programu... a jak sie ktokolwiek przyjrzał, to odcinek był kompletnie bez ładu i składu, sceny przemieszane, końcówka nagrywana w pierwszych dniach, wszystko to zlepek kilku scen, wielu nie wzięli w ogóle pod uwagę... u nas każdy dzień to zabawy z dziećmi popołudniami kiedy Laura wraca ze szkoły... wieczorne codzienne czytanie bajek przed snem... tego nie pokazali.... bo i po co.... przecież jesteśmy potworami.... normalnie aż mi słabo... Dominika jest matką która na zabój kocha swoje dzieci, dałaby sie za nie pokroić... więc to co pokazali żeby zwiększyć oglądalność to po prostu porażka... tym bardziej, że dzieci już wcześniej były kilkakrotnie badane przez psychologów... i stwierdzenie było jedno..... zbyt słaby kontakt z ojcem, urwany, za rzadki, dla nich nie wystarczający, bo tatuś nie miał czasu.... a tu takie halo.... w życiu bym sie nie spodziewała... posadzić nas o egoistyczne zachowania.... przeszkadzające dzieci.... u nas salon zawsze był i jest zasłany zabawkami, bo Oliwia rzadko bawi sie u siebie.... zawsze siedzi koło nas, czy pracujemy czy nie...... program to kompletna bzdura... chęć podniesienia oglądalności, a stała opieka superniani, to pic na wodę, bo przez pół roku nie szło sie do niej dodzwonić, a później okazało sie, że zmieniła numer.... Superniania nie zna i nigdy nie miała styczności z rodzinami homo.... a najbardziej boli to, że oglądacie TV i wierzycie we wszystko co tam pokazują... bolą stwierdzenia, że blog co innego a życie co innego, bo tak pokazała super niania... w życiu niczego nie żałowałam tak bardzo jak tego programu... czy coś sie zmieniło po programie?? tak, straciłyśmy dobrą opinię, spokojnie szczęśliwe życie, mnóstwo nerwów, kupę pieniędzy... nie zyskałyśmy NIC prócz plakietki "egoistyczny potwór"... aż mi sie płakać chce... Jenn PS. nie skończyłam..."

Gość Niszczyciel NWO
A ty co taki niekulturalny?

Gość fatalnasynowa28
Współczuję... dla mnie ta cała superniania to jakaś porażka, jestem z Wami..

Gość fatalnasynowa28
nie ma czym się przejmować... opinię to może sobie wyrobić emerytka, która nie ma co robić tylko wierzyć w te brednie.. a normalni ludzie wiedzą, ze każdy program jest robiony pod widownię, nawet ten, który z założenia ma pomagać bohaterom.. a fragmenty montowane tak, by było wygodnie producentom.

Gość Niszczyciel NWO
Może i tak. Trzeba było wypuścić taki temat przy największym ruchu na kafe. Ale to gówno ma jednak jakąś oglądalność, może ktoś to przeczyta i się ogarnie co ogląda.

Gość fatalnasynowa28
widziałam jeden program z małą dziewynką, chyba Oliwią... pamiętam, że nie umiała mówić (miała coś koło 2 lat), była karmiona gdy jej się zachciało, miała jedno określenie na wszystko - am. Mama myslała że chce jeść i latała z talerzem :D A potem w jakims poranku tvn tak nimiłosiernie obgadały tą rodzinę pseudo-gwiazdy razem z zawadzką, że aż mi było szkoda tej kobiety.. krytykowali, jaka z niej matka, że swojego dziecka nie rozumie, że to niewyobrażalne zaniedbanie itpp... Wtedy straciłam całe uznanie dla tego programu. Mieli pomóc, a nie na forum krajowym wyrażać swoje opinie i krytykę.. A najlepiej swoje problemy załatwiać w swoim gronie, bez tv i rozgłosu.. udac się do dobrego psychologa dziecięcego, a nie wolać reżyserkę i pseudo-znawczynię od reklamy margaryny po której "dzieci bedą zdrowo rosły" :)

Ja bym porównała TVN z takimi robakami co żerują na ludziach nic ich nie obchodzi tylko kasa, jak włączam tą stacje to taka sztuczność przesadzona bije z ekranu, wszystkie takie słodkie landrynkowe blee normalnie niedobrze się robi! Bardzo ci współczuje, spróbuj mimo tego co ci się przydarzyło żyć normalnie masz przecież jeszcze wspaniałą rodzinę.

ja już dawno o tym wiedziałam super niania ta gruba to zwykła marionetka w rękach marketingowców ta babka to zero ,zgodziła sie na robienie tego co jej każą i bierze za to kasę

Gość Małgola.
Niszczycielu NWO - nie przejmuj się , my wiemy , że ten program to ściema:D Trzymajcie się!

Gość Niszczyciel NWO
Petycja podpisana. :) Podciągam temat w górę, może ktoś się ogarnie i nie będzie oglądał programów na TVN.

Gość gosieńka2666
ja nawet do tych typu "uwaga", "prosto z polski" itp... podchodzę z rezerwą :) czasem są przejmujące dramaty ludzkie w walce z biurokracją bądź niesprawiedliwością.. ale niektóre historyjki to naciągane szmatławce, niezweryfikowane, które czasem trują życie normalnym ludziom.

Gość A ja nie podpiszę
bo nie zgadzam się z tymi postulatami!

Gość bumbumbumbim
ja nie podpisze bo ma to w d..

Gość Venus Joy
W Uwadze było ciekawe o żywności zmodyfikowanej genetycznie. Obecnie jest przygotowany dalszy ciąg.

Gość polskie ogólniaki k00restwa
Tej niani to trzeba pogrzebarz wsadzić w piczę albo i łom! To zmądrzeje k00rwisko glupie! Już zaraz wojna atomowa i bachory jej spalą się po wybuchu jak i ona!

Gość gość
ile dostałyście by ją tak oczernić ,nie potrafiłyście nawet wychować dzieci,są rodziny homoseksualne które to potrafią a wy robicie im złą opinię

Gość gość
za dużo telewizji, za mało życia rodzinnego