Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggggi

Jaki ten Czeslaw Mozil jest fajny!

Polecane posty

Gość reggggi

Nie wiedzialam, ze to taki fajny, cieply facet. Myslalam, ze w X Factor bedzie bardziej krytyczny i wredny. A to taki szczery, bardzo cieply i pozytywny czlowiek. Bardzo mi sie podoba.

x factor nie ogladam, ale ogolnie podzielam Twoje zdanie. do tego jest zabawny i takie pozytywne cieplo od niego bije

Czesław- miły i bardzo sympatyczny. Kuba -widać że znudzony. Co do Mai- ona sama chyba nie wie co tam ma robić.

Gość reggggi
Kuba bezczelnie nasmiewa sie z tegio jak Mozil mowi po polsku. Jak slyszalam angielski Wojewodzkiego to smiac mi sie chcialo. W X Factorze Mozil rozmawial juz z ludzmi w 3 jezykach a zna pewnie jeszcze wiecej.

Gość nie przesadzaj
Mozil i Wojewódzki są kumplami. Obaj wyśmiewają się z tego jak Mozil mówi po polsku. A to, że pokazują w TV tylko rozbawionego Wojewódzkiego to inna sprawa.

Gość reggggi
Moze i sa kumplami a Mozilowi to nie przeszkadza. nie wiem. Kube nawet lubie, ale Czeslaw to zupelnia inna bajka.

Gość po co to jest
Mozil bardzo śimpatyczny ,Maja -sztuczna lalka która nie wie po co tam się znalazła , a Wojewódzki jak zwyke pajac

Gość sdsaedw
A ja sie zastanawiam jak Czesław znalazł sie w jury skoro on nie potrafi sie wypowiedziec ,czy on ma jakas nadpobudliwosc ruchowe?ADHD?

Gość reggggi
Moim zdaniem jego lamana polszczyzna jest calkiem slodka. Spojrz na Maje. Kobieta mowi po polsku a jej komentarze sa bardzo plytkie.