Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna 1723

beznadzieja:/

Polecane posty

Mam gadu ale w domu mam kompa ktory jest do naprawy dobrze funkcjonuje ale strasznie muli ;/ około kwietnia bedziemy mieli nowego moje gadu pamietam i moge na nie wejsc przez poczte gg bo mam tam konto ale tu podawac gadu to ehhm samobojstwo maila predzej a potem mailem ewentualnie nr telefonu :) i zawsze mozna podoradzać sobie nawzajem. wiem jak sie czujesz mam taki sam charakter kiedy sie posprzeczam z miszem wystarczy ze słucham smutnej piosenki i już ma doła.;/ ale to tylko jedna z moich wad .

Gość Smutna 1723
lily- ja wiem ze chesz dobrze i radzisz moze tez dobrze ale Ty jestes chyba z tych szcesliwych ktorzy nie umieja zrozumiec nieszczesliwych, tych co duzo przeszli, co czuja ze sie rozsypuja

ja ma heyah więc troszke nam nie pasuje :) chyba ze kiedys bedziesz chciala kupić starter za 5 i sms-y masz darmowe bez limitu :) taki tymczasowy chociaz na godzinke czy dwie jak bedziesz chciala popisać. ja mam minuty to i moze kiedys pogadamy :)

jestem z chlopakiem ktory ma 23 lata ja mam 22. bylam z Markozem ktorym nie byl polakiem pochodzil z toskanii rodzice bogaci facet na pocztaku zajebisty. skonczylo sie tak. wybity obojczyk zalamana noga 2 zebra poscierane do krwi rece mamusia go uratowala od zlego. pochodze z aleksandrowa kujawskiego okolice torunia ale uciekalam do chlopaka so pleszewa okolice kalisza bo facet nie chcial dac ni spokoju. nie naleze do tych w miodku kąpanych;/ sprostowuje.

wiesz ja tak pytam o to gg bo bardzonchcialabym komus w koncu opwoedziec to wszystko,moze byloby mi latwiej choc troszke??? Smutna: a ja mysle ze to dobry czlowiek.Kazdy cos przeszedl.Lily takze.to ze o tym teraz nie wiemy nie znaczy ze nie bylo tego.. Dziewczyna stara sie podniesc na duchu a nie dolowac bardziej ,to sie ceni. Smutna..wiesz ycie na sile tez nie ma sensu..bo byc tylko po to zeby byc,zeby nie zostac samemu to samobojstwo.bo wtedy cierpisz strasznie,a do tego jeszcze zabijasz szanse poznania kogos... szkoda ze tak latwo mi sie to pisze jak nie musze tego odniesc do siebie samej..

napisalam z skrócie na chwile obecną musialabm pisać około 15 minut jedna wypowiedz zeby to wszystko wyjasnić.

mój adres tymczasowy maila to (Kotlecik93@gg.pl) tak dla wiadomości czubkom nie odpisze a poza tym zadko na niego wchodze. wiec czekam wieczorem na wiadmość od ciebie. napewno odpisze. mam nadzieje ze jakiś ekscesów od osób niezrównoważonych nie bede musiala czytać :D gdyby co jeszcze jestem:) jak znikne to wroce napewno po 14 ;p

kotlecik dlatego ze wyglądam jak kotlet kiedy sie zawijam w pościel i spie chlopak tak wymyślił :) chtenie wysle ci zdjęcia :) pewnie pomyślałaś ze kotlecik odnosi sie do wagi ciałam ale mam tylko 56 kg co sprawia ze na swoje lata nie wygladam :(

http://moje.glitery.pl/obrazki/317/64/3-glitery_pl-Shakinka-0-5404.jpg to moje jedno zdjątko :) przepraszam ze z takiego śmiesznego portalu :) http://moje.glitery.pl/obrazki/317/64/3-glitery_pl-Shakinka-0-4702.jpg za piękna to ja nie jestem :) ale nie tylko uroda sie liczy wiece nie popadam w kompleksy :) http://moje.glitery.pl/obrazki/242/67/4-Skarbie-tak-bardzoCikoc-7518.jpg to zdjecie z czasów pierwszych chwil z moją miłością a jesteśmy już 2 lata razem :) http://moje.glitery.pl/obrazki/275/59/3-Nasz-Fuciek--0-3348.jpg mój kot mam jeszcze króliczka :)

wiec po co jej to napisal...wiesz miedzy nami nie jest dobrze...on wg mnie za duzo(duzo za duzo) pije...jest agresywny slownie,choc ja mowie grzecznie( niby za duzo chce od niego-w sensie za duzo bym chciala z nim pogadac itd..pojsc na sapcerek itd)

Dzieciątka nie moje bo na moje jeszcze czasu nie ma =) Jedna to Nikolka córka siostry mojego brata a druga to Ola córka brata mojego brata że tak to skomplikowałam =) i dziekuje za miłe słowa :)

Gość Effkaaaa
Ratownicznko,daj znac na maila,podaj gg,pogadamy:ewencja@gazeta.pl Pozdrawiam!

Ciążą bym sie narazie nie martwiła :) Zrób test i jeden problem bedziesz miała już z głowy! Zrób go dzisiaj i pamietaj trzymam kciuki a na maila wyślij mi odpowiedz! =)

Ahh to przepraszam nie doczytałam że to dopiero wczesne obawy:) sama kiedyś miałam taki dylemat i na szczęście wszystko się wyjaśniło :) wstań już z łóżka i zjedz śniadanko :)

i wyslij mi swoje zdjątka na miala :) a rozpiszesz się wieczorkiem :) fajnie byłoby zobaczyć jak wyglądasz :) tylko zjedz coś!