Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie znerwicowana

Odtsawiam tabletki - prosze o pomoc

Polecane posty

Własnie zdecydowałam się po 5 latach brania odtawić tabletki. Do tej pory wszystko było ok. Bralam w sumie 4 rodzaje tabletek bez przerwy żadnej i mój organizn ma chyba dosyć. Od kiku dni nie moge sobie poradzić z nerwami. Miałam już jeden powazniejszy atak paniki i ogólnie caly czas chodze zestresowana i znerwicowana. Mam kilka pytan do dziewczym które tez odstawialy po tak dlugim okresie brania?? Jak u was sytuacja wyglądała? co z cerą i dlaszym zabezpeczeniem?? My zamierzamy teraz uzywac prezerwatyw i jakis globulek albo kremu. I wogole jak wyglada wasze zycie bez tabsow??

Gość Smutna 1723
ja mam to tez. Odstawiam po 5 latach. narazie minal tydzien i tez nie jest dobrze:/

smutna a dlaczego odtawiłaś?? bo mnie te nerwy skutecznie zachęciły

Gość PARAFRESH
ja brałam poltora roku,,ale po odstawieniu wszystko było ok,,no i @ przyszedł po 4 miechach...poprostu chciałam zeby organizm odpocza,ale teraz sa schizy ciaza nie ciaża jak sie @ spoznia,,,jak sie bierze tabsy jest sie spokojnym na 100%

Gość Smutna 1723
odstawilam bo to juz w sumie 5 lat. Ale dzieci nie chce miec. No i bola mnie jajniki, piersi, chyba tez to na psychike dobrze nie wplywa ale stwierdzilam ze musze odstawic bo czulam ze organizm ma dosc np. zaczela mnie pobolewac watroba i ogolnie ta swiadomosc ze tyle lat na chemii

uppppppp