Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majai gucio

15 kg mniej do lata uda się? 14.03.2011

Polecane posty

Gość majai gucio

Hejka Dziewczyny jestem zdesperowana musze schudnąć wlaśnie tyle dla zdrowia i urody kto ze mną?

Gość rabarbarka26
hej maja i gucio:) ja mam 13 kilo do zgubienia,najpóźniej do września:) bo wtedy biorę ślub :) ale sukienki trzeba szukać wcześniej więc, do lata mamy czas.... trzeba się za siebie wziąć. Jaki masz plan? jakaś konkretna dieta czy MŻ?

Gość meew
Ja mam 10 kg do lata, od jutra zaczynam! ;)

Gość Sloneczko2010
tez mam 15 kg do zrzucenia ... :( z jakiej wagi startujesz? ile masz lat i jaki wzrost?

Gość fanka jamników
ja tez od dzis startuje, mam do zrzucenia 15 kg -probuje z dieta Dukana-zobaczymy

Gość jujujujhyhyhygtgt
witaaaaaam :) co do dziewczyny ktora bierze slub we wrzesniu - kup np dwa rozmiary mniejsza sukienke bedziesz miala taka motywacje jak nikt! :) moja znajoma kupila rrozmiatr mniejsza i nie ma sily musi schudnac a kasy na inna nie ma. bardzo fajna motywacja :)

Gość Sloneczko2010
jakie macie wagi poczatkowe? ja stosuje MŻ I WR

Gość mrt___
ja tez !! z 60 na 50 MŻ, a 'WR' nie znam? :D

Gość Sloneczko2010
WIECEJ RUCHU :p

Gość mrt___
hahah no tak, to też zdecydowanie :P Zastanawiam się nad kupnem roweru starcjonarnego, tylko nie wiem czy on pomoże na spalenie brzuszka :/ bo biegać to nie mam gdzie zbytnio..

Gość Sloneczko2010
ja nie lepiej + waga 82,5 ...

Gość tikit
hej dołacze sie;)ja co prawda juz sporo schudłam ale nadal sie odchudzam...moja waga to 53kg a wzrost 160...no i te 3 kg musze bo nowa prace zaczynam jako...fryzjerka.....;););)

Gość maja i gucio
O jak milo powitać zebrała nas sie spora grupka ja od rana na Dukanie kurczak grilowany białko z jajka i serek wiejski Ja oprócz ładnego wyglądu muszeschudnąć dla zdrowia mam wysoki cholesterol moja waga to 70 kg przy 165 musze spaść do min 60 kg mam zamiar zapisać się na siłownie tylko nie wiem czy mi zapału wystarczy

Gość Ritatita
Zmotywowałyście mnie... od teraz- MŻ! Oby się udało!!

Gość majaigucio
Dziewczyny jak Wam idzie juz po obiadku?

Gość astra dem
ja tez zaczelam dzisiaj wzrost 160 waga 56 cel 49 :) probuje diety 1000-1200kcal na razie za mna 2 jajka, jedna sucha bulka i 2 tic taci :P chcialabym schudnac do 1 czerwca :P

Zjadłam dziś pomidora i jajko,w planie jabłko i serek wiejski. Do tego woda,herbata czerwona.

Gość mrt___
Ja postanowiłam, że na osobnej półce będę kładła to co mam w planach zjeść. Więc tak: na śniadanie jabłko i chlebek razowy., obiad to rosołek bez makaronu i na kolacje kefir,w między czasie pare ogórków pewnie zjem :) No i brzuszki :/ zaczynam od 50 !

Gość Ritatita
Jak Wam idzie? Udalo sie zjesc tylko to co bylo w planach?

Mnie się prawie udało trzymać jadłospisu,było jeszcze kilka chipsów i troche soku. Dziś tez jajko,pomidor,potem jabłko i serek wiejski+2rzodkiewki. I mam nadzieje jutro ujrzeć mniej na wadze :)

Gość amilla
Witam. Chcie do was dolaczyc. Od 3 dni stosuje diete MŻ. Mam 164 cm i waze okolo 68 kg. Mowie okolo, bo boje sie wchodzic na wage, od roku tego nie robilam :) Wejde dopiero jak spodnie beda luzniejsze w pasie.

Gość Ritatita
Dziś: pomarańcza, kiwi, kostka czekolady, 10 plasterków sera żółtego, 2 kawy. Do tego zestawu 50 brzuszków rano. A w planach jeszcze pewnie kawa, herbata i kolejne 50 brzuszków.

Gość maarchewkowa
Ja też bym musiala sie troche wziasc za siebie tak z 7 kilo jakb bym schudłą było by ok ale niestety mam brak silnej woli;(( może uda mi się z wami;)) a do cat tylko nie jedz serkow wiekskich ode sa podobno na mase ...

Gość Ritatita
Sniadanie... dwa kiwi, 4 plasterki sera... no i kawa :)

Hej dziewczyny przyłączam się do Was. Mam 30 lat 84 kg 170 wzrostu. Planuję jeśc częsciej tzn ok 5 posiłków dzienie,pić więcej wody,herbatek owocowych i ograniczyć słodycze,co w moim przypadku będzie baaaaardzo trudne. Staram się też ćwiczyc ile się da,moją zmorą jest wielka opona na brzuchu. Wcześniej stosowałam metodę niełączenia węglowodanów z białkami i schudłam 7 kg ale kiedy znów przestałam się pilnować wróciłam do obecnej wagi, to normalka. Wiem jedno pisanie tutaj motywuje jak dietetyk...

Gość Ritatita
Gatunia! Trzymam kciuki :) Jak u Was dzis dziewczyny?