Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggggggggggg

Boje sie ze bede miala stomie!!:(:(

Polecane posty

Gość hggggggggggg

juz nie wiem czy sama sie nakrecam ale tak bardzo sie boje ze mam chorobe crohna albo wrzodziejace zapalenie jelita:(:( Od 2 miesiecy nie zalatwiam sie normalnie tylko mam biegunki ale od 4 dni to nawet po wodzie jestemw toalecie i jeszcze mam temperatury.. Moj ojciec ma wrzodziejace zapelanie jelita i ciagle jestw kiblu.. jak ja bede to miala i bede musiala miec stomie to sie zabijeeeee...Zla jestem na siebie ze to lekcewarzylam tyle czasu i dopiero dzis ide do lekarza:(:

Gość o jaaaaaaa
nie bój się na zapas tylko idź do lekarza, będzie dobrze:)

Gość Stara prawda mówi że
sssuukkkkkkaa-A loda umiesz z tą szczęką robić?A czemu tak szybko ząbki straciłaś?

sssuukkkkkkaa-Nie o wyżycie mi chodziło.Z tym lodem to pytałem poważnie , czy ci nie przeszkadza ta szczęka.U mnie też z ząbkami krucho,mimo że z przodu się trzymią.A paradontoza chyba nie ma sposobu.Polega to na tym że zęby same wylatują.Ja mam tylko pruchnicę.A implanty to droga rzecz.Jeden ząb to wydatek ok 4-5 tys zł.Przepraszam jeśli cię uraziłem

Gość hggggggggggg
ty chociaz mozesz je sobie wstawic ja jak bym miala stomie to juz mi nic nie pomoze nigdy..

sssuukkkkkkaa-A zęby są wyznacznikiem związku?Ty masz przynajmniej sztuczną szczękę.Znam dziewczyny co w młodym wieku nie miały w ogóle przednich zębów.Więc czym się przejmujesz?Wiesz ile ludzi nie ma zębów?Mój kuzyn nie ma od 14 roku życia,bo miał wypadek i też stracił zęby.Wiele ludzi traci zęby w różnych bójkach.Zęby są słabe i normalne że je człowiek traci.A ładna jesteś?

Gość do hggggggggggg
nie martw się - stomia to nie koniec świata... a i pamiętaj że medycyna nie stoi w miejscu - ciągle idzie do przodu... więc może będzie istniała możliwość ponownego przyłączenia jelita. Mój ojciec miał stomię - na początku też to strasznie przeżywał - później śmialiśmy się wszsyscy z tego... jedynie co - napewno - będzie to przyczyną wstrzemięźliwości seksualnej - tzn lepiej bardzo dobrze poznać chłopaka zanim mu się to powie... nie powinno to w niczym przeszkadzać - są gorsze rzeczy na świecie , kobiety bez piersi itd.. wiem że to marne pocierszenie ale na zapas się nie martw zdrowia życzę

Gość jaka stomia????
Przede wszystkim, to twoje objawy o niczym nie swiadcza jeszcze. Bylas u lekarza zeby sobie wkrecac takie rzeczy? A co do stomii, to medycyna juz jest w tym momencie o ktorym ktos napisal, i stomia moze byc na stale ale moze byc czasowa. Stala stomia to chyba tylko w przypadku nowotworu, kiedy trzeba usunac zbyt duzy odcinek jelita. Ale o czym mowa w ogole? Wkrecasz sobie. To ze twoj tata ma, nic nie znaczy. To nie jest dziedziczne czy zakazne!!!! Wyluzuj.

Gość julia1989wrrrrr
A co ma seks do stomi?