Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezetreo

czy miałyście kaszel z opluwaniem krwi?

Polecane posty

Gość gość
Przy zapaleniu płuc są takie objawy, tylko że krew jest ciemna.

Gość krzysztof51
Choruje na refluks pije od tygodnia rozcieńczony ocet jabłkowy bo leki przestawały pomagać ale nad ranem zawsze oskrzela graja jak organy dzis odkasłałem i zauważyłem również drobinki krwawe w tym co odkasłałem no i chyba muszę iśc do pulmunologa bo mi sie to przestaje podobać być może to refluks podraznił oskrzela zobaczymy śmigam po skierowanie.

Gość gość
Moja 15 letnia corka miała najpierw zaoalenie płuc,zapalenie gardła i znowu płuca.Leczenie kilka miesiecy,wyniki ksiązkowe tylko słaba i kaszląca non stop.W koncu zaczeła tak jak autorka kaszlec z krwią.Natychmiast pojechałam na SOR.Po 5 dniach niby zdrową ale jeszcze bardziej kaszlącą zabrałam z pediatri bez diagnozy.Lekarz nowy w koncu zlecił badanie na monokluoze i trafił.

Gość gość
U mnie, osoba z rodziny, miala kaszel i odpluwala z krwią. Okazalo sie, ze ma gruźlicę, ktora przez wiele lat nie dawała zadnych objawów. Szpital, pozniej drugi przez pol roku. No i osoby z najblizszego otoczenia tzn rodzina, współpracownicy nakazem sanepidu na badania. Na szczescie nikogo nie zaraziła, bo az strach pomyslec

Gość gość
moj wujek dodam palacy po smierci syna dostał krwotoku z płuc, tyle, ze to bylo 20 lat temu a wujek zyje jest zdrowy