Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzycie jest do dópy

W dzisiejszych czasach nie masz wyglądu jest ci ciężko w życiu

Polecane posty

Gość Rzycie jest do dópy

Do pracy wszędzie teraz chcą zdjęcia. Masz nadwagę to już także do pracy z klientem nie przyjmą :( Dlaczego ludzie są tak powierzchowni i oceniają po wyglądzie a nie po tym co człowiek sobą reprezentuje ? :o

bo ludzie są wzrokowcami :)

oczywiscie ze liczy sie tylko wygląd :) potem kasa A CHARAKTER nie ma znaczenia :)

Gość nie zgodna
w dzisiejszych czasach jak nie masz pracy jest ciężko w zyciu, ot prawda co do wyglądu to jak masz prace,kasę to i wygląd możesz poprawić!

Gość z dachu
Bo patrząc na grubą osobę pracodawca mysli tak: a] jest otyła, więc nie dba o siebie - nie umie dbac o siebie, więc jak zadba o swoją pracę b] jest chora - a po co pracodawcy osoba, która będzie często na zwolnieniach lekarskich c] ludzie wolą obcować z osobami, które wizualnie wygladaja dobrze

chrakter ma w pracy olbrzymie znaczenie, cream :)

aa myslałem ze chodziło o cos inne :O a w pracy powinny sie liczyc umiejętnosci aczkolwiek grubasy i grubaski powinny schudnąc no moza grubasy nie bo i tak mają powodzenie w przeciwieństwie do szczupłych

czarujesz rzeczywistość, cream? :D przecież szczupli, wysportowani faceci zawsze zwyciężą z grubymi miśkami :P w starciu o względy kobiety

Gość ja pierrrrr
nie w kazdej firmie liczy się wygląd. Wystarczy wyglądać normalnie

z miskiem trudno wygrac jedena szansa to super sylwetka wiem co pisze nie wiem czemu tak jest

ale właśnie raczej tak nie jest :D niewiele jest amatorek opasłych miśków, uwierz :D :D :D

a co tam u Ciebie poza tym, cream? :D czujesz wiosnę? :p

Gość prof. dr habilitowany
'' Dlaczego ludzie są tak powierzchowni i oceniają po wyglądzie a nie po tym co człowiek sobą reprezentuje ?'' Ponieważ mają zakute łby! Jestem niefotogeniczny. Na zdjęciach wychodzę bardzo brzydko, ale w rzeczywistości nie wyglądam strzasznie!