Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WREGHTY

JAKI ROZMIAR LEGOWISKA DLA DUŻEGO PSA BEAGLE?

Polecane posty

Gość WREGHTY

PROSZĘ O PODPOWIEDŹ

Gość pewniei ty spiszz psem
nikt ci nie odpowie bo wiekszosc tu ludzi majacych psy spia razem z nimi w poscieli, nie zwracaja uwagi na to ze pies lize se dupe po sraniu czy jaja jak sie nudz. suki zlizuja cieczke.

Gość WREGHTY
NIE JA nie spię z psem bo ma solidną budę i klatkę a legowisko chce mu kupic, by mógł się do słońca wylegiwac

Gość WREGHTY
up

wiesz co... ja mam na prawdę dużego psa, beagle to raczej średni pies a legowisko mojego to specjalny materac z grubym kocem.. żadne tam koszyki wydaje mi się....

Gość rozowe paznokcie
mysia- gosia?

Gość YJUKU
JA MYŚLĘ KUPIC TAKIE Z EKOLOGICZNEJ SKÓRY WYMIAR 60 x 80 - POWINNO WYSTARCZYC?

Gość gość
70/80cm powinno być oki :) mój beagle takie ma i jest dobre. Ja kupiłam od producenta polskiego taikiki.com, w dobrej cenie jak za produkt z tak mocnego materiału. ekoskóre niebieska, ale sa tez inne . Byłam w wielu sklepach zoologicznych i tam maja chinszczyzne naprawde marnej jakosci z gąbkamiw srodku, a ceny z kosmosu :( mój pies zakceptował legowisko od razu, ma swój kąt i jest szczesliw

Gość WREGHTY
kup mu jak największe, legowisko nigdy nie za duże. Tak samo jak fajnie jest mieć duże łóżko :)

Gość gość
Beagle to mała gnida przecież :) w dodatku samo utrapienie i głupota :D jak każdy pies myśliwski

Gość gość
Głupota i utrapienie tylko i wyłącznie dla lenia i głupiego. Tak jak dzieciaki. Głupota i utrapienie bo rodzice są za leniwi i za głupi.

Gość gość
pewniei ty spiszz psem 2011.03.14 nikt ci nie odpowie bo wiekszosc tu ludzi majacych psy spia razem z nimi w poscieli, nie zwracaja uwagi na to ze pies lize se d**e po sraniu czy jaja jak sie nudz. suki zlizuja cieczke. Zazdrość cie męczy? Nikt nie chce z tobą spać ni lizać jaj czy duuupy.

Gość gość
zaprojektowałam i wytworzyłam legowiska moim dwóm psiakom mogę zainspirować i polecam legowiska dla psiaków ze strony www.lovepet.pl i na blogu szycieizycie.pl

Gość MagdaLl
Różne już legowiska dla swojej psinki kupowałem...i niestety szybko się zużywały. Ostatni mój zakup to model Glam Ghotic z portalu http://www.zpazurem.pl/sklep/legowisko-glam-gothic-black . Wygląda dość solidnie, mam nadzieję, że trochę dłużej posłuży niż te poprzednie. Sam sklep bardzo ciekawy, dużo nietuzinkowych wzorów, sprawna wysyłka. Pozdrawiam.

Gość gość
Polecam legowiska w sklepie www.e-riko.pl mają tam duży wybór i różne rozmiary

Gość gość
Polecam Dog Design www.dog-legowiska.pl maja duże rozmiary a, jeśli jest taka potrzeba szyją w ciągu dwóch dni pod konkretne zamówienie i wymiar. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości.

Gość heloyello123
Mnie się ostatnio udało znaleźć super legowisko na psa na stronie http://www.petsbed.eu i jak do nich zadzwonisz to ci poradzą (zresztą chyba często na aukcjach są przykładowe rasy podane)Jest z takiego futerka, wygląda ekskluzywnie no i można prać, ale w temp 30 stopni. no i cena!!!Polecam

Gość agnes563
Zamiast legowiska warto zdecydować się na domek dla psa. Tutaj http://www.butik.zpazurem.pl/kategoria/domki-dla-psow jest coś takiego w sprzedaży. Jest to świetna i praktyczna alternatywa. Domki występują w dwóch rozmiarach: 62x42x59 i 52x36x49, więc dla większego psa lepiej zdecydować się na ten pierwszy.

Gość mańkabańka00556677
lepiej kupić duże jeśli masz tylko wybór i kasę. Legowisko dla pieska nigdy nie jest za duże, czym większe tym jemu lepiej gdyż będzie mógł się spokojnie po rozciągać śpiąc. Fajne można kupić na http://www.butik.zpazurem.pl/kategoria/legowiska-handmade Są naprawdę fajne i warte swojej ceny. Mój piesek jest prze szczęśliwy.

Gość gość221
Bardzo fajne legowiska dla psa małego czy dużego możecie kupić w sklepie Abigail https://abigail-legowiska.pl/ nowoczesne kształty idealnie wpisują się w klimat nowoczesnego apartamentu czy willi w stylu klasycznym. Ja mam 3 legowiska z tego sklepu i super się sprawdzają, wyglądają jak element zameblowania. Legowiska można dobrać do rasy i rozmiaru zwierzęcia.