Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

TEŚCIOWIE - ICH NAJLEPSZE TEKSTY I SMIESZNE ORAZ CHAMSKIE ZACHOWANIA CZ.2

Polecane posty

Hej, był tu juz podobny topik dawno temu , ale jakos go znaleźc nie mogę, tak więc postanowiłam kontynuować temat na nowym topiku :) Temat był mega, dużo mozna było sie pośmiac z naszych teściów :D Czekam na wasze nowe wpisy :)

Gość bardzo fajny pomysl zeby
kontynuowac temat, ja tez go nie moge znalezc. przynajmniej sie troche posmiejemy :) moja tesciowa mnie nie lubila od samego poczatku jak bylam z jej synusiem, kiedys za czasow narzeczeństwa juz po zareczynach zaprosila nas na obiad , po czym jak przyszlismy to były tylko dwa nakrycia, dla niej, dla jej meza i synusia.. oczywiscie wyszłam, a teraz juz obecny mąz za mna...

mialo byc ze byly 3 nakrycia :P

Gość dzieki :)
dzieki podszywie :) niby robisz psikusy, ale dzieki temu autorka nie musi podnosic topiku bo to za nia.. :P

Gość lopae
ehe... tak się podnosi i tak jest oblegany jak jasny chooj:classic_cool:

moderacja kasuje mi podszywy 😭 😭 😭

Gość AP Edukacja
LICEA DLA DOROSŁYCH po: gimnazjum, 8 - letniej szkole podstawowej, szkole zawodowej AP Edukacja ul. Chopina 21F, 62-507 Konin, tel 63 244 98 86/99, 506 080 495

Gość nie o ten topik
mi chodzilo, ale dzieki.

Gość ja mam na odwrót
moi teściowie bardzo mnie lubią-niestety za bardzo..za tydzień mam termin porodu,od początku ciąży codziennie dzwoni z zapytaniem jak się czujesz jak spałaś co jadłaś itp...teraz im bliżej tym gorzej-telefony 3-4 razy dziennie z tym samym pytaniem-już nie wiem co mam odpowiadać bo mówiłam ze 100 razy że jak zacznie sie coś dziać zaraz damy im znać.ale ostatnio mi powiedziała -wiesz jakbyś teraz urodziła to są badzo popularne imienint-Krystyny i Bożeny a Bożenka to takie ładne zdrobnienie...dobrze że moja córeczka jeszcze się nie urodziła..... byliśmy wczoraj w kinie i miałam wyciszony telefon-14 nieodebranych połączeń miałam..mąż 7....jak będę na porodówce to chyba też zadzwoni zapytać -i jak się czujesz??

Gość anikasds
Moj meza siostra ma synka, rozrabiak ze hej, jak sa u nas to zabraniam mu pisania po scianach czy wycierania brudnej buzi po spageti w sofe wiec Jak bylam w ciazy i nawt przed ciaza to staly tekst tesciowej ze zmienie to jak sie dziecko urofzi :-D jakos nie zmienilam