Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilla la la

Która z was będąc w ciąży...

Polecane posty

Gość Lilla la la

chciałaby wyjść za mąż?ma to dla was kobiet jakieś znaczenie czy też nie, teraz niby dużo mowi się o tym, że w tych czasach ślub nie jest już modny i potrzebny a jak wy uważacie?

Gość Lilla la la
piszcie kto jest za ślubem i dlaczego... Ja bym chciała ponieważ nie podoba mi sie życie na kocią łapę, moze to troche staroświeckie podejście ale mam takie zdanie, uwazam ze jeśli dziecko ma przyjść na świat to rodzice powinni się chajtnąć oczywiście jeśli się kochają..

Gość sdjfkhb
Ja bym chciała ślubu bo czułabym się bezpieczniej...

Będąc w ciąży nie, ale po jakims czasie od urodzenia, gdyby wszystko było ok, to tak...

Gość Enii456
ja sobie nie wyobrazam bez slubu, byloby mi wstyd przed wszystkimi a sama zle bym sie czula majc nieslubne dziecko :/

Gość sędziwa pod każdym względem
ja też bym chciała wyjść za mąż ale bez większego ciśnienia... żyjemy bez ślubu jak mąż z żoną i wiem że ślub niczego nie zmieni -więc jak będziemy mieli kasę na wesele to weżmiemy ślub a poza tym uważam że ślub nie daje poczucia bezpieczeństwa - jeśli jest dobrze między ludźmi i chcą oni ze sobą być to będą niezależnie od tego czy są formalnie ze sobą związani czy nie, natomiast jak będą chcieli sie rozstac to nic tego nie zmieni a już na pewno przed rozstaniem nie powstrzyma ich fakt że są małżenstwem