Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiamamusia22

Do wydania piesek !! pilne

Polecane posty

Gość psiamamusia22

http://www.voila.pl/353/1xzfx/?1 http://www.voila.pl/355/8fn8z/?1 Piesek (kundelek), 7 tygodniowy. Niestety nie moge go zatrzymac z powodu złych warunków mieszkalnych. Jest bardzo żywiołowy, ale grzeczny i usłuchany. Nie moge go reklamowac, jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na meila baczekt2@wp.pl

Gość psiamamusia22
Sosnowiec, okolice Katowic

Gość psiamamusia22
i wprowadzilam w błąd bo napisalam piesek, a to suczka jest:)

dla mnie pleć nie jest istotna ;) z tym, że dzieli nas jakieś 530km :o

Gość psiamamusia22
no to daleko :/

Gość ojejciu jaki on slodki
:)

a skąd masz tę psinkę i co dokladniej stoi na przeszkodzie żeby mogla zostać? musisz bardzo uważać komu ją oddasz bo jak trafi w ręce nieodpowiedziaych ludzi to będą ją rozmnażać :( i tylko ona na tym ucierpi... tymbardziej, że jest takim ladnym psiskiem ale coś mi się wydaje, że rozmiary też będą spore ;)

Gość psiamamusia22
moja suczka sie oszczenila:)

jak to nie podszyw no to nie zbyt fajna sytuacja :/ mam nadzieję, że to byl wypadek i masz nauczkę i swoją wysterylizujesz sunię, bo takie rozmnażanie jest niedobre zwlaszcza w Polsce, gdzie psów jest za dużo wystarczy spojrzeć ile ich bezpańskich biega i ile biednych i chorych jest w schroniskach które też są w zaplakanym stanie....

Gość a czemu nie możesz reklamować?
?

Gość a czemu nie możesz reklamować?
mogę Ci pomóc, jeśli chcesz

Gość psiamamusia22
i bedzie malutka na100%

Gość psiamamusia22
tam mialo byc niechce reklamowac bo i tak jak ktos przyjedzie obejrzec pieska to zobaczy jaki jest:)

Gość psiamamusia22
???????

Gość no ale musisz zareklamować
żeby w ogóle ktoś się z Tobą skontaktował... tu na kafe nie znajdziesz porób ogłoszenia, daj szczeniątko na psie fora, zwróć się do koordynatora adopcji...

jak się zglosi na portale typu dogomania to ją opieprzą wszyscy, że mieszańce bezmyślnie rozmnaża więc zostają jej strony w stylu allegro... autorko wysterylizuj lepiej to biedne stworzenie...

Gość no cóż opieprz jej się należy
ale może przynajmniej ktoś jej pomoże oddać tego psa w dobre ręce, a nie byle komu do pseudo

no wlaśnie, dobrze by bylo, żeby pies nie trafil w takie ręce i nie byl dalej rozmnażany...

Gość prenumeratorr
**Mysia kurwo niemyta, tobie trzeba pizde zaszyć żebyś bachorów nie kociła. Odpierdol się od psa

prenumeratorr weź rozbieg i walnij barana w ścianę, a po tym "stul pysk" i nie wypowiadaj się już, ponieważ w Twoich postach więcej cenzurujących gwiazdek niż jakiegokolwiek sensu i przekazu. 🖐️

Gość A na stronie swojego
miasta nie mozesz dac ogłoszenia że oddasz pieska w dobre rece?

Gość mysia ale naprawdę
Ty masz jakis kompleks? nie rozumiasz ,ze wkurwiasz wszystkich tym swoim pieprzeniem?Może to był wypadek,co za róznica jaka rasa sie kobieto rozmnaża,tak czy siak nawet Bernardyny czy inne są bezpańskie,nie pieprz bez sensu bo mało wiesz.

Gość prenumeratorr
**Mysia jak już przynajmniej otwierasz ten wredny ryj w moją stronę dobieraj bardziej śmieszne słowa. Ani się kurwa śmiać ani płakać. Pierdolona " miłośniczka" zwierząt. Każdemu by jaja ucinała i cipę zaszywała. Powinno się zrobić zakaż przekazywania dalej genów przez takie egoistyczne kurwy.

No wybacz ale nikt mnie nie ma prawa obrażać bo ma jakieś niższe poczucie wlasnej wartości... Ja malo wiem? To z twojej wypowiedzi bije niewiedza to co napisalaś jest bez sensu "co to za różnica czy rasowy czy kundel wszystkie mogą być bezpańskie" świetne masz podejście, gratulację. Nie pieprzę bez sensu, to pies autorki się pieprzyl bez sensu jeżeli już. a skoro i te rasowe lądują w schroniskach to tymbardziej rozsądny czlowiek się cztery razy zastanowi zanim namnoży kolejnych dziesięć!! Normlani, inteligentni ludzie to rozumieją, a wy dalej swoje mimo tego, że mówi się wam wprost: W POLSCE JEST ZA DUŻO PSÓW. ale co tam zawsze się znajdą milośnicy rozmnażania i przekazywania chorób dalej, milośnicy widoku chorych i umierających bezpańskich psów, gratuluję tak lekkomyślnego podejścia do poważnej sprawy. 🖐️

Gość prenumeratorr
choinkka2010 to po chuj się odzywasz ?