Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiamamusia22

Do wydania piesek !! pilne

Polecane posty

aha i zanim coś napiszesz znowu na temat psa autorki to polecam zapoznać się ponownie z treścią moich wypowiedzi, ponieważ nigdzie jej nie osądzilam ani nie dopisalam sama, że to na pewno nie byl wypadek :o jeeenyy co z was za ludzie są...

Gość kalus
**Mysia a innym psom którym się chce ? będziesz im obciągała ?

prenumeratorr nie każdemu ;) ale tobie na pewno na pierwszym miejscu ucięlabym palce i zaszyla pysk abyś nie mógl tych bluźnierstw więcej z siebie wyrzucać. 🖐️

Gość mysia ale naprawdę
jak juz cytujesz to umiejętnie :O

Gość kalus
na szczęście chuja możesz. Masz tyle do powiedzenia co mój wczorajszy stolec. Czyli kurwa NIC :D. Siedź gdzie siedzisz i nie pierdol tutaj nikomu swoich żałosnych jęków. Nikt nie chce słuchać o twoich obcinaniach jaj i zaszywania pizd.

Gość prenumeratorr
liż psu jaja póki je ma śnięta kurwo.

Gość mysia ale naprawdę
zacytowałaś moją wypowiedż,zrobiłaś to źlę. Tak więc zamilcz i nie pouczaj innych.

kalus pomylileś mnie chyba z kimś, kto bardzo cię skrzywdzil w dzieciństwie ;) pewnie, do debila się mówi jak do ściany ale są ludzie inteligentni, którzy potrafią wysluchać także drugiej strony i potrafią się przyznać do blędu ;) a wy dalej utrzymujcie się w "grupce" (o ile nie jest ona jednoosobowa ;) ) i w przekonaniach durnych, niepopartych żadnymi argumentami tak agresywnie ich broniąc. Wiecie co? Jeszcze brakuje tu jednej pomarańczy, która napiszę, że ma czterech weterynarzy w rodzinie którzy twierdzą, że suka musi mieć szczeniaki raz w życiu dla zdrowia - co ma być niepodważalnym (i jedynym niestety) argumentem potwierdzającym wasze racje. 🖐️ Zanim zaczniecie następnym razem kogoś obrażać i wszczynać bezsensowne klótnie radzę użyć googli i sprawdzić jakie ryzyka wiąże ze sobą rozmnażanie kundelków.

Gość prenumeratorr
Mysia wypina dupsko i psy ją jada na cztery baty potem kurwa je kastruje.

mysia ale naprawdę nie zacytowalam tylko napisalam co z tego wyniklo i nie jeden móglby to w taki sposób zrozumieć. To, że różne psy są bezpańskie to chyba żaden argument przyzwalający na rozmnażanie psów, prawda? Tak czy inaczej jest ich już za dużo. aaa i to wy zaczęliście tę dyskusję, ja autorce nic nie zaczelam wypsywać na ten temat, ani jej ubliżać.

Gość Mysia nie pierdol
Jakie widzisz ryzyko ? Więcej mięsa i smalcu będzie. A kto powiedział, że psina to tabu ?

Gość mysia ale naprawdę
ale co Ci do tego?

Gość co za wsiowa baba
Kurwa, przez takie kurwy niedlugo będziemy się rodzili i będą nam przypierdalali pieczątkę, czy do kastracji, czy do romnóżki :D

Gość nie obchodzi was ten pies
to po chuj tu włazicie i ubliżacie Mysi? widać że nie macie co robić, skoro marnujecie czas na komentowanie czegoś, co was nie dotyczy :O wypierrrrdalać, żonom cipy lizać, mężom obiad podawać, a od Mysi won

Gość co za wsiowa baba
nie obchodzi was ten pies kiepsko Ci ten podszyw wyszedł Mysiu :d żenada :D

Co mi do tego? Nie rozumiem Ciebie, na prawdę los tych zwierząt jest Ci obojętny? Ja nie zaczęlam tu się burzyć do nikogo... piszczeć i ubolewać nad każdym maltretowanym kotkiem, czy bezpańskim wychudzonym pieskiem to każdy z was potrafi przez internet i petycje podpisywać i skakać w wielkim oburzeniu ale jeśli chodzi o takie niby szczególy mające duże znaczenie to zaraz fala przeciwników, dziwne to jest. Polska sobie nie radzi z bezpańskimi psami, schroniska są przepelnione, brudne, często to tylko wręcz szalasy, psy tam nie mają zapewnionej odpowiedniej opieki weterynaryjnej czy też odpowiedniej ilości jedzenia, na ulicach się pelno psiaków bląka, wpadają pod samochody a wy chcecie jeszcze więcej tego produkować? Nie lepiej się wybrać do schroniska i przygarnąć psa, albo z ulicy? Zapewnić mu dom, miskę jedzenia?

Gość nie obchodzi was ten pies
nie jestem Mysią tępa pizdo, tak trudno uwierzyć, że osób inteligentnych jest więcej? :O co za ciemnogród, kurwa, w każdym cywilizowanym kraju wszyscy już dawno zrozumieli to, co głosi Mysia, tylko jebane polaczki nadal w średniowieczu :O

Gość zenada jest to
co za wsiowa baba nie obchodzi was ten pies kiepsko Ci ten podszyw wyszedł Mysiu :d żenada co ty tu pisziesz

Gość ,.,.,
**Mysia - ten topik z zalozenia mial byc o bezpanskim psie, a zrobilas z tego kazanie o bezmyslnym rozmnazaniu :O Tak bylo, jest i bedzie, ze niektorzy z roznych powodow/braku funduszy nie moga sterylizowac suk. Wiekszosc nawet nie wie o antykoncepcji dla suk, ktora kosztuje grosze. psiamamusia22 - sprobuj na szerlok.pl , stronach Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami z Twojego regionu itd. Na dogomanie nawet nie wchodz, bo to nawiedzona sekta :O

no wlaśnie jak widać są ludzie którzy tylko szukają zaczepki na forum i byleby mieć się do kogo przyczepić. Gdyby te opinie byly oparte czymś mądrzejszym niż tylko wyzwiskami i zdawalyby się być autorstwa ludzi powyżej 16 roku życia to mialoby to jakiś sens a ten wasz belkot staje się już po prostu nudny. Zamiast wnieść coś mądrego do dyskusji, jakiś argument to ciągle tylko "mysia ściemniasz, mysia skończ już, mysia wypier..." itd zejdźcie z mojej osoby i odejdźcie zlożyć hold waszym przekonaniom 🖐️

znowu mysia i jej mądrości.... Ja nie rozumiem jednego: czy pies skundlony ma większe szanse na znalezienie sie na ulicy niz rasowy? Przeciez to nie zależy od psa, tylko właściciela.

Autorko napisz do mnie na maila: neira86@op.pl - jestem wolontariuszką fundacji SOS dla Zwierząt z Katowic, postaramy się pomóc :)

,.,., Masz rację, masa ludzi o tym nie wie, albo nie ma funduszy albo co gorsza trafia na "wetów" gloszących bzdury o tym, że ciąża jest dobra dla zdrowia suki... ale ludziom trzeba mówić jak jest na prawdę dla dobra zwierząt. jednak ja tej dyskusji nie zaczęlam, napisalam, żeby się nie glosila na dogomanii bo ją opieprzą tam, i napisalam, że jeśli to byl wypadek to żeby wysterylizowala sunię na przyszlość aby uniknąć takich sytuacji - koniec tematu. a że jakieś buraki na mnie naskakują i rozszerzają dalej te brednie - odpisalam im. Gdyby w ich zamiarze bylo dobro tego psa odpisaliby autorce, nie rzuciliby się na mnie z wyzwiskami ;)

mi właśnie koleżanka szuszy głowę ze powinnam koniecznie dopuścic mojego psa.... Podobno miała juz dwie suki, i miały straszne choroby,ropomacicze, itp. przez to że nie były dopuszczone.

znowu nadinterpretacja moich wypowiedzi.... pupa1977 napisalam gdzieś, że ma większe szanse? Niee... nic nie napisalam o psach rasowych... liczy się tylko fakt, że psów jest ZA DUŻO i to powinien być wystarczający powód żeby ludzie rozmnażanie zostawili tylko profesjonalnym hodowcom. Gusik Noo w końcu ktoś kto pomoże :)

Mysia- ale przeciez to hodowcy najczęściej rozmnaząja psy. To im głównie powinno sie zabronic, bo to oni najwięcej produkuja tego czegoś....- przynajmniej wg ciebie...

pupa1977 koleżanka jest weterynarzem, że stwierdzila, że choroby ropomaciczne byly skutkiem tego, że nie zostala dopuszczona? Bo z tego co mi wiadomo nie ma żadnych naukowo potwierdzonych dowodów na to, że suka przez to ma te choroby albo, że dzięki ciąży ich nie ma. Wejdź w google i wpisz sobie "czy suka powinna mieć szczeniaki dla zdrowia" sama zobaczysz :)

Gość eh eheee
śliczny szczeniaczek:) ale nie pomogę bo mam 2 psy i wystarczy. Wiesz mój chłopak znalazł w październiku 3 szczeniaki-kundelki w worku w lesie:O odrobaczyliśmy, zaszczepiliśmy i wstawiliśmy sobie oboje zdjęcia piesków na nk. W ciągu tygodnia znalazły nowych właścicieli spośród osób nam znanych i mam pewność że żaden z nich nie trafił na łańcuch