Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokujacasprawaaaaaaaaaaaaaaaa

sadzicie, ze to prawda ?????? Jan paweł II? karol wojtyła/ santo subito?

Polecane posty

nie mam wyrobionego zdania, nie czytam 'faktów i mitów' , staram sie byc dobrym chrzescijaninem , chociaz do ksocioła katolickiego ejstem uprzedzony. Nie mam negatywnego stosunku do Jana Pawła II. Ale w sumie jaki interes miałby w tym kłąmstwie Sbek Piotrowski. http://sadysta.ath.cx/c/446

nikt nic nie czytał :O

tutaj jakis koleś pisze ze z tymi pamiętnikami to prowokacja SB http://forum.interia.pl/watek-chronologicznie/jan-pawel-2-to-najwiekszy-polak-a-wy-piszcie-tchorze-bzdety,1066,1238599,,c,1,37,0,0 załozmy ze to prowokacja i zaden syn ani miłosc nie istnieje - jaki interes ma ten Piotrowski zeby tak beszcelnie kłamać

rzuccie okiem na to- podobno ten Adam , syn JP2 zginła w niewyjasnionych okolicznosciach pod koneic 2008 roku. autor sugeruje ze dlatego proces kanonizacyjny JP2 tak sie przedłuzał. pamietacie taki moment ... to zaczyna byc mrozace krew w zylach. w ogle ci ludzie podobno istnieją. ciekawe co sie dzieje z zona tego adama . nie móie ze wszytko to prawda. ale z drugiej storny z róznych zródeł jest historia o tym synu http://forum.interia.pl/watek-chronologicznie/jan-pawel-2-to-najwiekszy-polak-a-wy-piszcie-tchorze-bzdety,1066,1238599,,c,1,37,0,0

dla Matek Polek po piątym- wiesz wiem to i owo o papiezach przed wiakami ale nie o to tu chodzi. Wobraz sobie ze rozprowadzasz te materiały w pracy, szkole wsód znajomych czy dalszej rodziny- spotkasz sie z wrogoscia i przesladowanieM. Ja nie mówe ze wszytko to ejst prawda. aja zapraszam do dyskuzji i polemiki. ludzie sa w ogle nieswiadomi co sie wokoł nich dzieje i to jest szokujace, a JP2 no włąsnie- wszysy dyskutuja o tych cudach - których jak na lekarstwo udowodnionych a nikt nie zadaje pytanie ze po 2008 roku proces beatyfikacyjny ruszyl z kopyta. miedzy 2005-2008 rokiem nic sie w sumie nie działo. czy to ma zwizek z tym romansem?

ciakwie co sie dzieje z tą ex- zona domniemanego syna papieza. czy mieszka nadal w gdansku?

Kolejne bajki, kolejne niepotwierdzone informacje które krążą w necie, a wy wszystko łykacie jak pelikany. Jakieś taśmy, jakies "dowody" których nikt na dobrą sprawę nigdy nie widział, mające na celu szkalowanie człowieka. Widzę że czyjaś propaganda odnosi skutek :O

ja niczego nie łykam , zapraszam do dyskusji. z rsezta wkleiłem linka za i przeciw obalajacego tą teorię

Gość to jest kara Boża za grzechy
wszystko zależy od podejścia do sprawy. Dla mnie papież, to najwyższy stopień w hierarchi koscielnej i nic nie znaczy. Dla innych moherów, to nie wiadomo co za świętosć. A to był zwykły człowiek, co tak samo jak inni ludzie grzeszył, grzechem pychy przede wszyskich, a teraz uparli się aby był święty.....dla Polski zrobił duzo dobrego ale i złego, o czym juz niewielu mówi, bo nie uchodzi. Np podpisany Konkordat, dla Państwa Watykańskiego bardzo korzystny, dla Polski natomiast, koszmar, z którym nie można sobie poradzić, ale o tym nie uchodzi mówić, bo papiez jest nieomylny....

to się naucz czytać, moherze.

dziecko to ty jesteś moherze, bo od razu kolejne niepotwierdzone informacje, a skąd wiesz , że niepotwierdzone , bo tak proboszcz powiedział?

Skąd wiesz co powiedział mi proboszcz i czy w ogóle chodzę do kościoła? To po pierwsze. Napisałam że to bzdura, to przykleiłas mi łatkę mohera. Ile masz lat że w taki sposób dyskutujesz. Nie znasz historii naszego kraju, to w jaki sposób działała bezpieka i służby z tamtego ustroju? W jaki sposób inwigilowano ludzi, jak wystawiana im fałszywe świadectwem dowody i rzekomych świądków po to aby zrujnować komuś życie w wsadzić do kryminału? Dlaczego niepotwierdzone? Bo nie wykazał się żadnym dowodem. Jego dowodem są jedynie jego pomówienia.

Gość i ten musiał się ze swoją grą
wcisnąć

Gość bnbncbn
temat ejst na powaznie bez sciemy!!!