Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejciu jaki on slodki

Probowalam lubic tesciowa ale sie nie da...a moze sie myle??

Polecane posty

Na poczatku strasznie mila, wydawala sie ok,nawet ja lubilam...jednak od jakiegos roku kazdy jej krok mnie denerwuje( z narzeczonym jestesmy 3 i pol roku) Zaczelo mnie denerwowac to ze sie wypytuje go co ubral,czy sie cieplo ubral,jak jest u mnie, to co jadl na obiad,albo czy zjadl obiad w domu lub cos tam innego...albo robi problemy o takie glupie rzeczy,wlasnei ma pretensje ze czegos nei ubral cieplejszego czy cos w tym stylu..jak jest dluzej w pracy to wydzwania czy wszystko w porzadku i o ktorej wroci....irytuja mnie te jej pytania szczegolowe...jak ktos z nowych znajomych przyjdzie do mojego narzeczonego i siedza w pokoju to ona musi po kilka razy wejsc,nie wazne po co,byleby pokazac jaka ona jest niby fajna i towarzyska...po co jak dzwoni to sie wypytuje gdzie MY jestesmy??wazne ze powiemy o ktorej wrocimy...spowiadac sie nie musimy i nei mam zamiaru Nie wiem czy ja na sile nie chce tego zaakceptowac czy po prostu moja reakcja jest normalna??

up

dziunio??:D:D:D ale masz piekne slownictwo:) dziunie to moze ty masz...ale za swoja matke:)