Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kokokoko

jak wskrzesic milosc

Polecane posty

Gość kokokoko

od miesiaca mam chloapka. pierwsze 2 tyg jak z bajki. nastepne to pranie mozgu przez jego byla..pierw jego, jego mamy i moj.. i ja odpisalam..wsciekl sie i od 2 tyg w sumei sie nei widujemy..ciagle wystawia mnie ze spotkaniami.. byl taki kochany, slodki.. te smski sprawialy ze najgorszy dzien stawal sie peikny..a teraz najpiekniejszy smutny;( uwaza ze myslsl ze juz nigdy sie nei zakocha ale zakochal sie we mnie..ale go odepchnelo po tych akcjach z byla..ale ja nic nie zrobilam..nie moja wina ze ona pisze..ona jest rabnieta i on tez jest tego zdania.. ale nie zmeinia to faktu ze meidzy nami zima... a nie tak powinny wygladac poczatki.. wczoraj chcialam to skonczyc ale postanowilismy sprobowac.. czy to ma sens? co moze byc powodem jego zmiany w stosunku do dmnie... i czy to o mnie chodzi.. mowi ze ma balagan ale ostatecznie nie chcial sie rozstac.. prosil o troche czasu zanim wroci do normy..w porzadku ale ja nie wiem jak sie zachowac..czy byccieplaa, mila, pisac do neigo itp. czy tylko odpisywac i podejsc zdystansem.???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować