Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tata krzysztofa

powiedzcie mi mamy jak ubrac do chrztu duzego roczniaka

Polecane posty

Gość tata krzysztofa

Zona kazala wybrac i kupic ubranie dla dziecka do chrztu, musze zalatwic to w ciagu tygodnia, gdzie kupic, jakie, jaki kolor, co? Nie mam pojecia!!!! Pomozecie

maly garnitur- wystarczy , nawet nie musi byc bialy obojetnie w jakim kolorze a tak pozatym co wyscie robili ze takiego duzego chlopaka dopiero teraz chrzcicie

Gość MI_zielone
Garnitur to do slubu, wystarczy jak bedzie ubrany na jasno - a nawet tego nie MUSI. Wystarczy szatka. Nie robcie z niemowlakow pajacow.

Gość DupaDupaDupa
Garniturek... Białego nie bo w tym kolorze może byc już nie praktyczny.. A to nie te czasy że dzieci na biało w becikach... Kup w ładnym kolorku do tego biała koszula i muszka albo krawacik... Np. na halach targowych można kupic albo na targowiskach ...

Gość DupaDupaDupa
w sklepach z dziecięca odzieżą... Moja szwagierka miała syna w garniturku a miła 4m. i wyglądał super.. i nie na biało... A teraz co widzę to wszystkie dzieci teraz tak ubierają do chrztu

Gość MI_zielone
niemowle czy nie- to male dziecko a nie stary chlop zeby mu zakladac garnitur...gdyby pytanie bylo o 3 miesieczniaka to tez bys go tak wystroila agata.

Gość mimozazaza
mój synek był ubrany w beżowe sztruksy, białą koszulę, beżowy kaszkiwet, mucha i dziankowa kamizelka. Bardzo mi się to podobało i potem miał na sobie wiele razy w różnych wariantach. Na Allegro duży wybór. U mnie w mieście jest masa sklepów z takimi strojami, ale wszędzie takie upiorne błyszczące garniturki i sukienki jak do ślubu 20 lat temu.

Gość tata krzysztofa
Chrzcimy teraz i tylko dla babci, nie jestesmy specjalnie wierzacy i nam na tym nie zalezalo, ale moja mam jest chora i robimy to dla niej. Kurcze, to nie wiem, garnitur czy jednak nie. A moze mi jakas mama napisze jak swojego synka ubrala?

Gość uppppppppppppppp
agata jaka ty jestes wkurzająca. niczym jagoda, albo i gorzej. co cie obchodzi kto kiedy chrzci? zajmij się soba tłusta klucho.

Gość xxxxxxyyy
My naszego dwulatka ubralismy w granatowe spodenki i koszulke w bialo - granatowe paski - taka marynarska - acentem odswietnym byl fakt, ze koszulka i spodenki byly kupione przez ciocie w Harrodsie - swietne gatunkowo - a potem jeszcze mu przez dlugi czas sluzyly do normalnego noszenia:).

Gość tata krzysztofa
dzieki, chyba kupię koszule, spodnie, kamizelke i jakis beret

Gość xxxxxxyyy
jak dla mnie odpada - nie ubralabym tak dziecka - fajne eleganckie ciuszki, ktore mozna potem w innych zestwach nosic na o dzien ma np. Zara - ale ty chyba nie szukasz ubranka tylko chcesz sklep zareklamowac:P

Gość tata krzysztofa
to ubranko znalazlem w grafice, wklep w googlach do chrztu dla chlopca- grafika to ci wyskoczy, podaje przykladowo

Gość xxxxxxyyy
spoko ja nie szukam:) - moi juz ochrzczeni a trzecia to dziewczynka i chyba bez chrztu bedzie - u nas nie ubranko jest problemem ale brak slubu - 2 razy ksiadz sie z laski zgodzil a trzeci raz juz mi sie nie chce z nim wyklocac:D