Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zero sexxxapeaaalu

Polskie kobiety w ogóle nie mają w sobie seksapilu :(

Polecane posty

Gość ginger21
tiamka ma rację... ostatnio byłam 2 tygodnie w polsce... i w porównaniu z niemcami... tam nie ma ładnych kobiet, a u nas w polsce nie ma przystojnych facetów...

Gość to proste |||
najładniejsze są Rosjanki ,tyle w temacie :)

Gość tiaamka
no to jesdz do roji :) nikt cie tu nie trzyma :)

Gość to proste |||
nie znam rosyjskiego :)

Gość ginger21
rosjanki są identyczne jak polki... no może nie zupełnie, ale mnie każdy się pyta czy jestem z rosji...

Gość tiaamka
to masz problem :) mam nadzieje ze w szwedzi uzywaja czasem angielskiego :P ale w jak ktos chce to sie dogada :D hahha

Gość tiaamka
huj z rosjankami :) gadalismy o ładnych szwedach :)

Gość fajna pupa
łądni szwedzi? toż to chyba oksymoron blondyni są beee

Gość tiaamka
"blondyni są beee" w polsce napewno

Gość tiaamka
a byłyscie w hiszpani albo we włoszech?

Gość kobietka po 30
wyglad rzecz gustu ..i chyba nie ma tu zgody i nigdy nie było..wiec to tez z tym seksapilem jest tak dla jednego kobieta ma seksapil dla drugiego ta sama nie..temat rzeka..:)

Gość ginger21
ja też nie gustuję w blondynach... bruneci rządzą! :)

Gość to proste |||
w skandynawii wszyscy znaja doskonale angielski , dzieci ,dorosli i starsi :)

Gość nbxxcvvv
Wlosi sa raczej znani z podbojow milosnych ( ci przystojni :D ) wiem ,bo byłam :D kobiety to samo ;)

Gość ginger21
Hiszpanie i włosi są średni... faceci z Chile, Tunezji, Turcji, Iranu... matko... nie wiadomo w którą stronę patrzeć :)

Gość tiaamka
Z tunezji ... hmmmm ...nie pamietam za bardzo byłam dawno... turcja? no nie wiem nie wiem...jakos nie widziałam zadnego fajnego, no moze jednego. Tez lubie z ciemna karnacja, blondyni są ok ale napewni nie ci co sa w Polsce (pasztety) we włoszech nie byłam wiec pytam bo sie wybieram :) fajnie by była sobie popatrzec chociaz bo w polsce w wiekszosci wypadków mam ochote sobie oczy wydrapac :/

Gość nbxxcvvv
a moze Brazylia ? :D

Gość tiaamka
daleko :/ nie wiem czy mnie stac :/

Gość ginger21
poznałam ostatnio 3 brazylijczyków... jakoś nie, nie przypadli mi do gustu... ja lubię facetów o diabelskim wyglądzie... a oni są tacy słodziutcy :P

Gość tiaamka
ja powiem wam szczerze ze na tylu włochów ilu poznałam jeden był przystojny i fajny.... reszta taka sobie a we włoszech nie byłam....wiec moze tam bedzie wiecej ich :P

Gość nbxxcvvv
Ja widzialam raz rodowitego francuza... ciemne wlosy , blada skora , czarne brwi i rzesy i blekitne oczy :D jak to mowia nastolatki '' mialam mokro'' :classic_cool: :D szkoda ,ze to taki małolat :( no i francuzi udają ,ze nie znaja angielskiego :O

Gość tiaamka
" diabelskim wyglądzie" to w egipcje... jak tam byłam to normalnie wszedzie czarne oczy :P fajni niektórzy ale nie poznałam blizej. Mogla bym rzec ze wiecej jest przystojnych niz w turcji czy tunezji.... az miło czasem sobie popatrzyec :)

Gość Fajni sa Niemcy, Francuzi.
Niemcy, bardzo przystojni, wysocy, eleganccy, miodzio! Najczęściej przy boku mają tłustego paszteta:o Czemu w Polsce nie ma takich mężczyzn?:( U nas faceci pod 30-kę zaczynają się robić "nieciekawi". Zakola, piwne brzuszysko, nie dbają o zęby, o ubiór. Wiocha!

Gość tiaamka
"U nas faceci pod 30-kę zaczynają się robić "nieciekawi". Zakola, piwne brzuszysko, nie dbają o zęby, o ubiór. Wiocha!" wiemmmmmmmmmmm :( :( :O masakra :/ koaszmar :/

Najpiękniejsze kobiety jakie widziałem to młode (20 - 30 lat)mieszkanki Lwowa. W Polsce tylko niewielki procent im dorównuje. Co ciekawe tamtejsi faceci to kompletne pokraki, sylweta gimnazjalisty, jacyś tacy pokrzywieni i pryszczaci. Najlepiej jak młody facet od nas poszedłby do wojska lub Policji, po 15 latach nabył prawa emerytalne i tam wyjechał. Za nasze 1500 zł netto tam żyłby jak król otoczony prawdziwym haremem super dziewczyn.

Gość ginger21
ale najśmieszniejsze jest to że Ci brzuchaci lenie uważają się za najlepsze ciacha i narzekają że im żona po ciąży 5 kg przytyła... znam osobiście taki przypadek.... chyba w męskim słowniku nie ma wyrazu samokrytyka....

Gość nbxxcvvv
takich przypadkow to sa setki tysięcy , ciagle w pracy slysze jęki i stęki ,ale przeciez widzialy galy co braly? Juz nie wiem co gorsze : zakompleksiony polak czy anglik-pijak i zbok

Gość Fajni sa Niemcy, Francuzi.
Przykład: Oglądała któraś z Was, w niedzielę na tvn, program "Cofnij zegar"? Tam był 31-latek, właśnie taki, o jakim pisałam wyżej. MASAKRA! I czego wy panowie od nas wymagacie? Mimo wszystko uważam, że jest sporo ładnych, zadbanych Polek, czego o was panowie, powiedzieć nie mogę. Nic. Kompletne dno:o

Gość tiaamka
Polacy to tez pijaki i zboki