Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorky dork

Co macie dzis w lodowkach? W sensie - aktualnie?

Polecane posty

Gość dorky dork

Jak w temacie. :) Piszta i sie nie wstydzta! /Zapodaje temat na rozluznienie, zeby odpoczac od tych kup, kolek i spiochow./

Gość a ty co masz
?

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
No jak otworze to na bank mam światlo:)

Gość mama katarzynki
mix sałat cukinię camebert pomidory mozarellę masło śmietankowe kawałek parmezanu łososia wędzonego 3 jogobelle owocowe light dżem truskawkowy niskokaloryczny musztardę dijon kabanosy + kilka bakusi waniliowych

Gość anioleeeeczekkkkkkkkkkkkkkkkkk
ćwiartke wodki troche mleka 2 serki kokosowo-migdalowe jogurt naturalny maslo serek topiony

Gość lodowkowa kobita
musztarde, ketchup, cola light, sok pomaranczowy, pol sloika oliwek i to wszystko niestety.

Gość Magda M 24
5 pomidorow pol zwyklego ogorka ogorki konserwowane salate cebule szczypiorek 2 rodzaje wedlin :gotowane szynka i zawijaniec indyczy margaryne delme gołąbki ketchup musztarde tunczyka bialy ser i chyba to wszytsko :P

Gość kijevna
akurat lodówka po zakupach, więc nie chce mi się pisać:(

Gość Magda M 24
aaa... jeszcze : kefir i jogurt naturalny :P

Ja mam goudę, jakiś inny żółty twardy, jeden żółty dojrzewający, mozarellę i biały... I kapustę kiszoną :D A, i makrelę. Mąż właśnie po zakupy poszedł, ale jak widać dba o to żeby serów mu nie brakło :)

Gość cały misz masz/
pomidory pół opk. fety ogórek czosnek marynowany słoiczek pesto i green curry oliwki puszka tuńczyka ser żółty\ troche polendwicy kiełbasa myśliwska kilka serkow topionych biały serek piątnicy 3 małe jogurty masło jajka pietruszka i marchewki i cebula 3 małe paszteciki musztarda dijon ketchup zupa kalfiorowa z wczoraj na dziś :)

Gość fdsfdsfs
jajka 2 rodzaje salami (zrobionej z miesa wieprzowego:P) ketchup i inne mazidła ogórki konserwowe papryke 2 jogurty naturalne kiszona kapuste boczek parówki i więcej nie pamiętam, a nie chce mi sie iść sprawdzać:) z resztą to i tak za dużo jak dla mnie..

To duzo macie.... Kupujecie na zapas? Ja mam topiony serek i obrobine masła....i mały jogurt

Gość xxxxxxyyy
maslo - 2 rozpoczeta opakowania - jedno omylkowe solone, jajka, oliwki, opakowanie szynki humus serki petit filous - 12 szt - ale malutkie Philadelphie dzem truskawkowy mleko krowie mleko sojowe cukinie papryke zielona szpinak ziemniaki biale i slodkie marchewke czosnek fasolke szparagowa brokula

Gość dorky dork
Ja tez niewiele.. 1 papryke 4 napoczete sloiki z jedzeniem dla dżuniora :P napoczeta puszke z jedzeniem dla psa jakies mrozonki, ale nedzne (fasola i brokula) borowke do miesa wczorajsza niezjedzona lasagne na dzis kupe ponapoczynanych sosow do roznych dan (polowa pewnie juz do wyrzucenia) 1 fioletowa cebule (nawet nie wiem skad sie u nas wziela) szpinak (zostal z lasagni) tania cola ser plesniowy (ze 2 cm) :P ketchup podgnily ananas do obrania tarty ser zolty (1/4 torebki) to tyle...

O jaki temat hehe Pomidory ogórki zielone por cebule ketchup musztarda monte danonki serki topione ser zolty dwa rodzaje wedlin chrzan tarty jajka koreczki sledziowe majonez szczypiorek papryka seler marchewka i pietruszka sos tajski przecier pomidorowy masło w kostce i masmix bo maz nie lubi kostkowych i jeszcze pare rzeczy no i plus w zamrazarce karkowka cielecina i udka z kurczaka

Gość basikkk86
jaogurty mleko likier truskawkowy jajka szprot w sosie pomid. salata papryka ogorek,pomidor kapusta kiszona bigos ser zolty szynka jarzyna na zupe ogorki konserwowe salatka w sloiku wino czerwone musztarda,keczup

Gość matka x 2
temat na luzie :) -serek danio z rodzynkami, 2 serki czekoladowe -tworog, smietana - ser gouda i mozarella - 1 jajko -mleko i mleczko do kawy - pasztet z zajaca i krakowska parzona - maslo, 2 margaryny - dzemy wlasnej roboty z wisni i jezyn - ogorki, papryka konserwowa (tez wlasnej roboty) - pomidor, brokuly - kompot z jablek z cynamonem - marchew, pietruszka, cebula - marmola (zostala po tlustym czwartku :D a! i makrela wedzona

Gość ......nitrogen
frytki pomidory cukinie masłopodobne coś ser żółty jajca majonez warzywa na patelnię bakłażana kukurydzę kiełbachę jakąś wędlinę sos do sałatek sos do krewetek karpatkę nie własnej roboty mleko sok bananowy sok jakiś dziwny jogurt pitny w kartonie mięso mielone kupne ohydne pierogi z torebki z jakąś mazią zamiast nadzienia kartofelki na patelnię śmietanę tłuszcz do smażenia starą bitą śmietanę zbrązowiałe czarniejące banany ohydne bezsmakowe supermarketowe truskawki kostki lodu mrożone pieczywo czosnkowe mrożone ciasto do mikrofalówki rukolę jakiś sos podravki stygnące galaretki domowe

od góry patrząc: - pierwsza półka - puszka fasolki białej, puszka fasolki czerwonej, puszka pomidorów, puszka mleka skondensowanego skarmelizowanego, pół słoika buraczków domowych; - druga półka - trzy słoiki domowego dżemu porzeczkowo-agrestowego i słoik sklepowego dzemu malinowego; - trzecia półka - paczka tartej mozarelli, gouda w plasterkach, dwa serki Almette o różnych smakach, - czwarta półka - śmietana, dwie duze Jogobelle, garnek z musem jabłkowym swiezo robionym, garnek z bigosikiem, mięso mielone na jutrzejszy obiad; - szuflada na warzywa - pieczarki, szczypiorek, pomidory, sałata, rzodkiewki; - drzwi - jajka, mleko, wódka, puszka piwa, oliwki, przecier pomidorowy, ketchup, musztarda, majonez, sok pomarańczowy, pepsi, woda mineralna; - zamrażarka - masa rzeczy :P

Gość Moim zdaniem najbardziej
parowki desery jogurtowe jogurty mleko czekoladowe ogorek cebule korniszony czosnek kaszanke kopytka kartofle z przed 2 dni filet z indyka wedzona markrele powidla jablkowe jakis dziwny sos do ryzu dzem wisniowy dzem figowy niezjedzone kanapki przyniesione przez dzieciaki ze szkoly salate lodowa serki topione jajka wode mineralna Chyba tyle.

światło :P i plastkiowy śrubokręt/wiertarke/młotek :P Synek samoobsługowy - przychodzi, otwiera lodówke, wyciąga sobie serek/kinder kanapke albo mleko i zostawia w zamian co ma akurat w ręce :P i jedzenie...

Gość to WAM SIE POWODZI
POLACZKI :D .

Gość Fajny temat :P
mase makowa z wigilii przeterminowane ravioli margaryne oranzady dwie koncowke mleka oststni plaster sera serek wiejski smietanki do kawy ketchup i sos slodko-kwasny przemycony z McDonald'sa resztki wczorajszego obiadu papryka marynowana od mamusi grzybki w occie od mamusi sos sojowy soczewice ugotowane platki owsiane z rodzynkami ze sniadania sprzed kilku dni pasztet pieczony polowa kebaba z budy pomidorki koktajlowe miks salat

Gość dorky dork
No prosze prosze! Mamy nawet pana! :D 🖐️ Wiatmy szanownego kolege.

Gość a ,,koledze,, to sie chyba..
,,przelewa,, :P ??? TYLE % W POSCIE..WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość megaaan
-jogurt naturalny -dzem wisniowy -2 parówki -masło orzechowe -10 jajek -śmietana 30% -pomidor -ogórek -sardynki -pasztet -baleron -poledwica sopocka -majonez -musztarda -jogobella waniliowa -kiełbasa żywiecka -kapusta pekińska -kilka cebul -tabasco -sos adwokat do lodów -2 kiełabaski francuskie -śmietana 18% -buraczki -żel pod oczy ;)

Gość zel pod oczy mnie oslabil :D
;)

Gość zel pod oczy mnie oslabil :D
ale spoko moja mam trzyma w lodowce lakiery do paznokci i kremy bo w prl-u tak podobno zalecano

Gość dorky dork
A prawda! :) Ja sama zapomnialam, ze trzymam w lodowce jeszcze probiotyk, bo musze dżuniorowi podawac.