Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojjnyyy

Czy mlody facet ma szanse u dojrzałej kobiety?

Polecane posty

Gość vikimiki
asdfghjkl; jestem od Ciebie strsza i też jestem jeszcze OK.i w depresje nie wpadam,tylko dziwię się,ze młodzi zamaist korzystac z zycia z młodymi chcą takie strsze.A potem jak taki facet ma 40 to dopiero zaczyna za młodymi sie ogladac.

Gość wesoła wdówka
mądre kobiety nie wchodzą w stałe układy z młodszymi ,to raczej związek przyjacielsko - erotyczny i nie jest koniecznością obrażanie dojrzałych kobiet tylko dlatego że młodzi się ślinią na ich widok:D

Gość no powiem Ci że
w moim otoczeniu dużo kolezanek zadaje sie z młodszymi o 5 czy tam 7 lat, są nawet z nimi w związkach :D ja też ostatnio łapie się na oglądaniu za młodszym mięskiem ;D

Gość vikimiki
ladnybrzydal w domu mamy 3 komputery.Kazdy z domownikow ma swój. I wydaje mi się,ze mojego syna do starszych kobiet nie ciągnie,na szczescie,bo ma bardzo łądna i mądrą dziewczynę wswoim wieku.Chociaz to nie oznacza,ze moze libic skakać na lewo,ale wydaje mi się,ze jego psychika jest nienaruszona i strsze kobiety moga mu sie podobac,bo przeceiz strsze tez są łądne i piękne,ale nie ma ciągotek do wyszukiwania pan dojrzałych na seks.Chocaiz roznie bywa,ale mam nadzieję,ze mądre dziecko urodziłam.

Gość asdfghjkl;
vikimiki masz rację.

Gość ladnybrzydal
masz racje

Gość vikimiki
Przystojjnyyy ale nawet seks 20 latka z dojrzała kobietą jest niezbyt normalny

Gość vikimiki to musiałaś próbować
że wiesz że taki seks jest nienormalny :D bo tylko ludzie ograniczeni wydają opinie na tematy o których pojęcia nie mają:P a swoją drogą miałaś po prostu pecha i na cieniarza w tych sprawach trafiłaś:D

WITAM moim zdaniem wiek nie określa atrakcyjnosci kobiety wiele dojazłych kobiet jest bardzo sexownych

Gość CiangoBango
a może kobiety dojrzałe mają z nami dobrze ?? ;) nie każdemu sex w głowie fakt faktem to też jest w temacie ale są chłopcy którzy szukają oparcia zrozumienia my lubimy jak się o nas Kobiety martwią a my się martwimy o Was drogie Panie ;)) pozdro z Podkarpacia

Gość CiangoBango
Iza_bella i tutaj odpowiedź dla Ciebie TAK tylko szkoda że myslicie że nam tylko sex w głowie a tu guzik prawda nie każdy patrzy żeby sobie tylko ulżyć ...

Coś temat umarł ... to ja tylko wrzuce swoj kamyczek. Niby wiek nie ma znaczenia , ale facetow kreca kobiety ktore maja podejscie jak wesola wdowka np ... ktora niniejszym pozdrawiam :-) bylem, widzialem, z..em :-) i chce znowu

Gość xxx...xxx
no to ja powiem :)) ja mam 29lat , a maz 23:)) malzenstwem jestesmy od 3 lat znamy sie 6 napoczatku mial byc tylko kolega ze spacerow i wypraw rowerowych okazalo sie ze uczucie sie rozkrecilo i jestesmy szczesliwym malzenstwem:)) wiek nie ma znaczenie przy prawdziwej milosci:))