Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurryupjejeje

Czy wyobrażacie sobie kafeterię jako forum kobiece - bez mężczyzn?

Polecane posty

Gość hurryupjejeje

Moim zdaniem to byłoby tak: 1. Żadnych obelg, wulgaryzmów, treści rasistowskich, homofobicznych i seksistowskich. 2. Jeśli podszywy, to tylko dowcipne i inteligentne. 3. Same pożyteczne wątki, z których można się czegoś więcej nauczyć, niż jak ugotować kupę. 4. Kafeteria byłaby zalecana dla szkół, jako lektura edukacyjna.

Gość -Cyniczka-
Bzdura :o Więcej tu inteligentnych facetów niż inteligentnych kobiet :o

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza
A ja jestem kobietą a wyrażam się tu gorzej niż ostatnie chamidło czasem. I wiecie - co tu robić było w tej mojej ostatniej pracy? Tak stałam o tego Stefana a on był ciągle ożarty żeby go lesby nie zgwałciły i tyle. Żeby o niego stały. A ja? Za póżno się domysliłam, że lesby mogą zgwałcić faceta też. Dlatego jest taka nienawiść wiecie. No straszna. W sumie czemu nie - i tak go mają w dupie. WTEDY go mają w dupie i mogą. Bo i tak są lesbami. A co ma zrobić kobieta zgwałcona przez lesbije? Wiecie - to jest praca fizyczna i nie powinno być lesbij w takiej pracy. Przykro mi - praca fizyczna jest dla osób MORALNYCH. Dlatego szybko zjechałam , żeby ktoś nie pomyślał, ze ja to popieram. NIE - z wielu względów i koniec :( Zasady to zasady i koniec. Przez to tam jest takie bydło i tyle :(

Wiecie jak z tymi morderczyniami tam pogadacie to to są ANIOŁKI. Dosłownie. Ale to wszystko psychopatia jest bo wiecie. A chleją sobie równo też. I wiecie - w ostatni dzień wyrzucenia poszłam szybko do ubikacji bo sie postanowiłam ratować, żeby sie wyspać w nocy bo wiedziałam, że Żaklina może z nożem łazić na mnie. I poszłam bo tak nie miała prawa. No i mnie wyrzucili, a myślałam, ze mi odpiszą godzinę i tyle. A facet też był mordercą i mnie wyrzucił do Polski. No szoku dostałam - ale zjechałam od razu. Nawet się nie wróciłam. Ale mam już tego dosyć. Takiego szoku dostałam, że do dziś płaczę. Ojcobójca z wyrokiem śmierci w swoim kraju - nie miałam szans :( I tyle :( Przejdzie mi wiecie ale co dalej? Co dalej? :(

Bo wiecie wtedy - w ten ostatni dzien już się domyśliłam, że Żaklina to psychopatka i że zamordowała człowieka. Nie wiedziałam tylko, że Adela też, ona dwóch, i Haki ojca. I tego nie wiedziałam. Ale uciekłam PRzEZ TO. I zobaczcie jakie miałam szanse z takimi zabójcami. Może jeszcze bym się odezwała, ale Adela tak szarpała klamką z kibla - nie powinno jej tam w ogóle być, że zastanawiałam się od razu - ile tam jest morderczyn i tyle :( I koniec :(

Wiecie tu taka miła - a tu takie wyzwiska pod tym kiblem - otwierać! kurwa kto tam jest! i zaraz poszła i ja CYK! i zaraz byłam w szatni i byłam PEWNA, że godzinę cicho. I prawie miałam rację, ale znalazł mnie ten Haki i wyrzucił. Nie miał racji. Bo by się wszystko wydało. I tak wszyscy wiedzą, że mnie Niemiec w ciąży chciał zabić. A ja co mu mam do powiedzenia? Se zajdź pojebie sam i tyle. I co poza tym? Nic. A brat? On się ich wszystkich boi bo tam jest zły układ i ja to wiem, ale nic nie powiem bo mnie wyrzucił. A przecież byłam w ksiązkach to wiem jaki powinien być DOBRY układ władzy. Tam jest zły. I tyle. Ale mu nie powiem niczego BO MNIE WYRZUCIŁ świnia i stanąl po stronie mordercy. Za to go spaliłam i koniec. Zaraz go spalę . I nie tylko jego.

Gość Noo i tyle
Wróciła . I tyle. :D