Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanja

auto kia carnival

Polecane posty

Gość sanja

ma ktoś takie auto ? jak się sprawuje ?

Gość sanja
nie ma nikt:(

Gość Bert Power.
bo my takim gównami nie jezdzimy

silnik 2,9... no no... to troche na ropke pojdzie nie...a tu w libii takie klocki... 10szka za litr:O no nie wiem

Gość Drajzel
a ładowarka do tych baterii jest

Osobiscie wybralbym jednak Chryslera Voyagera , gdybym mial vana kupic , ale z tego co wiem ta kijanka tez zbytnio problematyczna nie byla , ale pamietam dosyc glosna prace silnika po uruchomieniu , wiem ze to diesel ale mimo wszystko chodzilo bardzo glosno .

Gość Adamo...
jenny a na jaki rozrząd ma twoje autko

co myślisz o Jeepie 4,7 z 2001 r. full wypas, kremowe skóry i wiem , mam dowody 160 000 km przejechane, stan widziałam sama , jechałam, idealny

Grand Cherokee ? Nie wiem nic na temat tego samochodu , choc w sumie marka mowi sama za siebie , ale z terenowych ja bym kupil osobiscie Land Cruisera , prawdziwy samochod w teren jeszcze wersja "setka" taki Landek to poezja :)

http://moto.allegro.pl/toyota-land-cruiser-90-3-0-td-1999-2000-krakow-i1493796023.html troszke starszy pewnie rocznik niz Jeep ale Toya to naprawde niezawodne samochody i Land Cruiser to mowi sam za siebie , kiedys na TOP GEAR byl program jak katowali , podpalali nawet Toyote Hiluxa a on dalej jezdzil wytrzymal istne katorgi :) Ja bym wolal Toyote na pewno...

http://moto.allegro.pl/toyota-land-cruiser-90 -3-0-td-1999-2000-krakow-i1493796023.html troszke starszy pewnie rocznik niz Jeep ale Toya to naprawde niezawodne samochody i Land Cruiser to mowi sam za siebie , kiedys na TOP GEAR byl program jak katowali , podpalali nawet Toyote Hiluxa a on dalej jezdzil wytrzymal istne katorgi Ja bym wolal Toyote na pewno...

Gość sanja
ej temat dotyczy samochodu kia carnival , pytam facetów bo kobiety w ogóle się nie znają , Chrysler Voyager jest droższy dlatego pytam jak się Kia sprawuje ?? bo wiem ze takie autko jest fajne i za nie wielkie pieniądze