Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na Berlin

przejazd-Berlin

Polecane posty

Gość na Berlin

Szukam kogoś kto jeździ do Berlina. Z chęcią zabrałabym się jako pasażerka. Potrzebuję się tam dostać w tym tygodniu- z Rzeszowa, Krosna, Tarnowa, Krakowa, Katowic( również okolice). Jeżeli jeździsz z któregoś z tych miast daj znać. Mam nadzieję że się dogadamy:)

Gość na Berlin
up

Gość pytanie zasadnicze?
ile masz lat?

Gość na Berlin
Młoda jestem;)

Gość handrich
A na co mogę liczyć w zamian?

Gość mój facet jest bi
Dorzucenie się do benzyny miłe towarzystwo. Podziękowanie w naturze nie wchodzi w grę.

Gość handrich
Ja mam diesla, więc po cholerę mi benzyna?Po za tym nie biorę kasy od kobiet.Takie mam zasady.Dodam że nie jestem stary,mam 28 lat i brzydki też nie jestem.Więc co ci szkodzi?Jesteś zakonnicą czy co?

Gość na Berlin
Czy to tak trudno zrozumieć, że nie każda dziewczyna daje dupy na prawo i lewo, a tym bardziej jak ma faceta??

Gość na Berlin
Nie wszystkie są szmatami i cichodajkami. Nie jestem zakonnicą, mam swoje zasady i tyle.

Gość na Berlin
A tu się grubo mylisz:P To student-chcę mu po prostu niespodziankę zrobić:) Już nie raz jeździłam w taki sposób i zawsze spotykałam miłych i sympatycznych ludzi, którzy nie oczekiwali ode mnie odwdzięczenia się sexem.Dorzucałam się na paliwo i było ok. Trochę hipokryta w takim razie z ciebie mówiąc że wszystkim tylko jedno w głowie ale tobie nie:P

Gość na Berlin
Fuu turka to bym w życiu nie chciała!!! Ten ich język doprowadza do szału i nie zniosłabym tego tak samo jak ich braku szacunku do kobiet i chorej religii...

Gość ghfjghjg
10 razy moze sie udac a za 11 ktos zechce cie zgwallcic i zakopac w lesie jak mozna byc taka naiwna

Gość na Berlin
Nawiasem mówiąc-każdy kierowca z którym jechałam był informowany o tym że podaję jego nr rejestracyjne i jego nr tel, że odzywam się do rodziny określonym systemem więc w razie czego wiedzą gdzie jestem i co mają robić, jeżeli kierowca był uczciwy i nie miał złych zamiarów zgadzał się z tym ba NAWET POPIERAŁ

Gość na Berlin
Jednego znam:) Bardzo miły facet-ale nie miał póki co szczęścia do kobiet. Pociągiem do Frankfurtu to jest 12 godzin-nie daj boże znając nasze PKP coś się zepsuje albo ktoś się rzuci pod pociąg to utknę jak nie w Polsce to Frankfurcie bo nie zdążę złapać autobusu do Berlina. Autobusem-mam chorobę lokomocyjną i dla mnie 20 min to już horror:P Poza tym odzywa się we mnie ekonomistka:P Bo to naprawdę oszczędność jechać z kimś kto i tak ma trasę do jakiegoś miasta, ja jadę za darmo (albo się dorzucam jeżeli to prywante auto czy bus) a kierowca ma towarzystwo i do kogo się odezwać... Zwiedziłam tak Włochy i nie narzekam:)

Gość na Berlin
Nie powiem niesie to ze sobą jakieś ryzyko, ale znowu nie zakładaj najgorszego. Jakbyśmy zawsze zakładali najgorsze to każdy miałby paranoje albo manię prześladowczą:P

Gość na Berlin
Trochę niemiły żart:P Podchodzisz do tego tak bo sam nigdy nie zaryzykowałbyś:P Ja już od dawna tak podróżuję i nigdy nic złego mi się nie stało.

Gość na Berlin
Pracuję ale mam ważniejsze wydatki jak na bilety. Chyba sam nie wiesz ile taki bilet kosztuje i ile czasu się jedzie... Poza tym jestem oszczędna.Nic złego nie widzę w podróżowaniu na " "doczepkę".

Gość na Berlin
Zawsze zabieram ze sobą kilka sztuk gazu pieprzowego (brat pracuje w ochronie więc mi je dał), rozmieszczam to w strategicznych dla siebie miejscach aby w razie czego móc szybko sięgnąć po nie... To że się nie zatrzymywali to może dlatego że źle łapałeś stopa albo w beznadziejnym miejscu:P Do tego też trzeba mieć głowę i być przygotowanym. Poza tym najlepiej jest jechać z kimś jeżeli masz zamiar cały czas korzystać ze stopa. Dla mnie to dostanie się do jednego wybranego miejsca i jeżdżę tylko z polakami.

Gość na Berlin
:D no nie bardzo mają na co popatrzeć bo nie jestem nazbyt atrakcyjna:P

Gość na Berlin
zapewne jesteś fanem audi i już rozmawialiśmy na ten temat:P