Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w potrzasku...

Ile placicie za wynajem mieszkania+czynsz pisze na tym forum

Polecane posty

Gość gość
Warszawa, przy stacji metra, blisko centrum, 2,5 tys w tym wszystkie oplaty

Gość gość
400 zł - łódź

Gość gość
Gdańsk, 42 m - 700 zł plus czynsz 500 zł zimą /300 latem + gaz co 2 msce 50 zł oraz prąd co miesiąc 60 zł.

Gość gość
Warszawa 2500 tys miesięcznie za wszystko plus miejsce postojowe w garażu podziemnym ale ha jestem z wyższych sfer moje panie

Gość gość
Miasto 60 tys.mieszkancow. Blisko szkola, przedszkola, PKP, PKS, do centrum 15 minut pieszo. Kasa dla wlasciciela 650 plus czynsz do spoldzielni plus oplaty eksploatacyjne-mieszkanie 38m2, 2 pokoje, kuchnia, lazienka, przedpokoj. Sam wlasciciel bierze bardzo malo, nie jest zdzierca, za podobne mieszkania w okolicy zadaja od 850 wzwyz plus cala reszta.

Gość gość
W Łodzi nie warto wynajmować tego mieszkania http://olx.pl/oferta/mieszkanie-do-wynajecia-51m-chojny-CID3-ID7bdPB.html#fce1160a9f. Właściciel umawia się i nie dotrzymuje terminu. Później umawia się na konkretny dzień, na podpisanie umowy, natomiast dzień przed uzgodnionym terminem odwołuje wynajem. Nie warto w ogóle tracić czasu na tych ludzi. Odradzam.

Gość Dagiaa
Akurat jestem ciekawa gdzie w Chorzowie są mieszkania po 300 zł. Ostatnio dość regularnie śledzę oferty na http://dom.money.pl/mieszkania/wynajem/chorzow/ i raczej nie zauważyłam takich cen. W zasadzie, może czasami zdarzy się okazja w każdym mieście, ale to trzeba śledzić na bieżąco i szybko reagować bo szybko znikają takie ogłoszenia.

Gość gość
Jeśli interesują Cię stawki mieszkań to przejrzyj ofertę agencji nieruchomości http://www.a-b-s.pl/ moim zdaniem najlepsze miejsce, żeby zorientować się na rynku nieruchomości.

Gość gość
Lublin 40 m prawie centrum, nowe budownictwo, mieszkanie wyposażone , nowoczesne, jesteśmy pierwszymi lokatorami do reki właścicielowi płacimy 2000 zł w tym jest czynsz do wspólnoty , sami opłacamy tylko prąd co drugi miesiąc około 100 zł.Nie wiem czy zmieścimy się w limitach wody, bo są w czynszu.Jeśli nie, to dopłata po naszej stronie. Dodatkowo płacimy miejsce postojowe pod budynkiem , koszt 160 zł.

Gość gość
Hey, wynajmuje właśnie swoje pierwsze mieszkanie i zastanawiam się, czy właściciel nie chce ode mnie za dużo pieniędzy za nie. Mieszkanie znajduje się na obrzeżach, ogrzewanie jest gazowe no i standard taki sobie. Ile według was powinnam płacić za takie coś?

Gość gość
super sprawa!!!!! sprawdzam tym mężusia czy mnie nie kłamie :) www.zlokalizuj.xweb24.pl/l/3/lokalizacjagsm

Gość gość
Ja place 700zl plus opłaty (czynsz200zl i prąd 50zl) czyli razem 950zl za miesiąc jest to mieszkanie jeden pokój kuchnia łazienka plus piwnica. Mieszkam w centrum Olsztyna

Gość gość
Ja wynajmuje mieszkanie tutaj: http://botaniczna.com/pl/start Za czynsz z rachunkami płacę jakieś 2500 zł, do dyspozycji mam duże, przestronne mieszkanie w nowym budownictwie. Prawdą jest też, że nie wynajmuje go sama i już dawno nie jestem studentką :)

Gość gość
Możesz zwrócić się do biura nieruchomości www.alter-haus.pl, które pomoże Ci wynająć mieszkanie

Gość SlowianskaLala
1800zl dwa pokoje 1,5km od centrum Wroclawia

Gość gość
Mam swoje mieszkanie ale obok w bloku jest mieszkanie do wynajęcia -bardzo blisko centrum mieszkamy , i 50 m kosztuje 1500 plus media

Gość gość
18,26 to ja zapomniałam dodac że to są 2 pokoje wyposażone z ładną łazienką Częstochowa

Gość gość
Wrocław Śródmiescie , kawalerka 28 m, prawie 1600zł plus prąd

Gość gość
hej, pilnie potrzebuję biura w Warszawie na ochocie... zdecydowałam się na wynajem.. czy znacie firmę www.gwiazda.info? Czekam na rzetelne opinie.