Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anarchos

Oj ciężko z intelektem u pań...

Polecane posty

Gość Anarchos
Ty z ameryki to idź skąd przyszedłeś;p, oj w akademikach to się dzieje, dziewczyny nie lecą na własne mieszkanie tylko na własną lodówke;d hahahah;d

Hmm, u nas w pokoju każdy ma swoją lodówkę. Bardziej polują niektórzy na jej zawartość :D

Gość Anarchos
To właśnie o to mi chodziło, jak masz 1/4 lodówki z jedzeniem, to jesteś bosem i samcem alfa w stadzie xd hahahhaha.

Gość Anarchos
Oferma to Ty jesteś dziewczyną? Oo teraz to mam zdziwko ;p Nie fochaj się na niego, to uraz pouczelniany;d każdy student go ma, z politechnik największe urazy są

Zatem przepraszam za obrażenie, nie to było celem."Ofermuś" nie miał być złośliwą formą. Co do reszty- nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że reszta mojej wypowiedzi była niedorzeczna. Wyraziłam tylko swój pogląd, a do tego służy forum.

Gość Anarchos
Bo nie myślałem że facet mógłby sobie wymyślić taki nick;P hahahhaha.

Hmm, ja mogę być tylko samicą alfa :d natomiast moja lodówka jest w stu procentach pełna, a nie w 1/4. Niestety jest niestudencka, bo wg niektórych, student ma głównie alkohol w lodówce, a pożywienie to towar deficytowy. :) u mnie odwrotnie.

Gość Anarchos
No bo kurwa co za debil daje sobie nick oferma, no do jasnej ciasnej... xd To już o Tobie świadczy, że masz zaawansowany niedorozwój;] Alexis to skąd jesteś mogę wiedzieć? i Jaka uczelnia?;p

Anarchos Ty widać nowy. offerma to słynny kafeteryjny prawiczek w zacnym wieku 30+. Niedługo zacznie zarabiać na autografach

Gość Anarchos
A pierdolisz jak małe dziecko, no w ciula poleciałem z tym postam jezu. Kochani nie dostrzegacie prowokacji? Nie można generalizować, jest wiele wspaniałych kobiet, ja mam to szczęście że trafiłem na anioła i się z tego bardzo cieszę.

Offermo, obserwuję Twoje wypowiedzi od jakiegoś czasu. Bardzo dużo pojawia się ich w topicach o relacjach damsko-męskich. Często atakujesz wypowiadające się panie, które tylko wyrażają swoje opinie. Przy czym w tych wypowiedziach jest coś, co ja odbieram jako użalanie się nad sobą. No co ci jeden z drugim winny facet, że dużo zarabia i się kobiety kręcą wokół niego. Pominę jakie to kobiety, bo ich nie znam i nie mnie oceniać. Natomiast jest jeszcze jedna rzecz, która mnie razi w Twoich wypowiedziach. Są agresywne. Ja spokojnie wyrażam swój pogląd, a ty odpowiadasz w sposób agresywny, wulgarny, więc chyba ktoś inny jest tutaj prymitywny...

Gość Anarchos
Oferma proszę Cie nie strasz mnie, bo żal dupę ściska;d naprawdę;d To podaj konkretną datę mojego zdziwienia;d prawiczku 30 letni;p

Anarchos, studiuję w Poznaniu i ze względu na tryb studiów, mieszkam tutaj. A uczelnia? UAM.

Gość Anarchos
Ofermo podaj choćby jedno;] Szkoda że nie Rzeszów, postawiłbym Ci flache bo mądrze mówisz;d

Gość Anarchos
Gdybyś poszedł to byś wiedział...

Anarchos, szkoda na niego czasu. Innych od idiotów wyzywa, kpi z tego, że przyjmują ich na studia, ale sam choćby na interpunkcji się nie zna. Niestety trochę daleko jak na wspólną flachę, za to wirtualnie możemy wypić po kielonku :D zatem kielichy w górę :)

Gość Anarchos
No to siup, mniammmmmmmmmmmmmmmmm, a co do pań, dziewczyny bez was to by nic nie było, uwielbiam was, wasze nogi, kapryśne charaktery, to jest właśnie zajebiste;d Sorki za podpuchę ale ciekawa rozmowa się wywiązała;d

Tak coś mi się nasunęło, a propo użalania się nad sobą. Miałam wątpliwą przyjemność poznać mężczyznę w wieku 24 lat, który podczas rozmowy robił z siebie zranionego misia. Bo żadna mnie nie chce, ja się już nie uśmiecham, na przemian z poezję, ja nie mam wad (tym mnie zabił, jak się zapytałam, co uważa za swoją wadę), bo mam same zalety, jestem idealny, ale taki nieszczęśliwy. I to podczas pierwszego spotkania. No co ja mogłam sobie o nim pomyśleć?

Gość Anarchos
Pracujesz w Providencie? Nie potrzebuję kredytu;]

Hmm, podpuchy są zawsze najlepsze dla rozwoju dyskusji. Świat w ogóle byłby nudny, gdyby była tylko jedna płeć. Na kogo ja bym narzekała? :P

Gość Anarchos
Heheheh no właśnie o to chodzi, dopiero zaczynam ogarniać o co chodzi w chatowaniu na tym forum.;p Hehhe ale chyba dość szybko się uczę;p

Gość Anarchos
Wiesz, z Twoich ust padło najwięcej takich konstrukcji, więc jaki morał?

To samo chciałam napisać. Najwięcej wulgaryzmów padło z ust Offermy... A innych o prymitywizm i chamstwo posądza.

Gość Anarchos
Taki z tego morał że zostaniesz koniobijcą do końca życia;p Chyba że masz gdzieś krowy niedaleko to sobie na cipki popatrzysz;p

Gość Anarchos
Nie oczekujemy litości, sami potrafimy o siebie zadbać. Jeden gbur niczego nie zmieni;]

Ja nie byłam agresywna. Ty to tak odebrałeś, tak jak ja odebrałam Ciebie jako faceta użalającego się nad sobą.

Gość Anarchos
Dobrze, przyjąłem do do siebie. Jesteś inteligentny w huj, a mi się chce spać. I bez negatywnego nastawienia, bo dyskusja ma to do siebie że łatwiej się obrażać niż rozmawiać, zresztą obserwujemy to nawet w polskim parlamencie. Zdrowia, jutro was odwiedzę. Śpij słodko ofermo, myślę o Tobie;]

"pokolenie naszych rodziców, czy dziadków było i jest bardziej zaradne" Ale wychować dzieci na zaradne to już im nie wyszło :D Zamiast tego poszło w materializm. dzisiaj faceci nic nie umieją - począwszy od zrobienia obiady, przez uprasowanie koszuli bo sa cycami" A kto ich wychowywał? Pewnie mamusie czyli wy. "ale lubię jak mężczyzna umie coś więcej niż tylko swój wyuczony zawód, choćby np. umiejętność wykonania drobnych napraw w domu, czy małego remontu." Od tego są fachowcy. Mogłem na studia nie iść tylko po fach u majstra. Wtedy też bym remont zrobić potrafił. Dzisiaj otwierasz gazetę i wyszukujesz fachowca.

Gość teghrtsrg
Anarchos, masz az tak wspanialy charakter, zeby z toba cale zycie jesc chleb z drzemem i tonac w dlugach? jesli tak, to winszuje aha, jeszcze zakladasz, ze kazdy kasiasty ma zrabany charakter. glupie to.