Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anarchos

Oj ciężko z intelektem u pań...

Polecane posty

Gość Anarchos

Powiem kilka słów. Jestem szczerze oburzony takim zachowaniem pań. Jak w ogóle możecie oceniać człowieka po tym co posiada. Liczy się charakter, nie pieniądze, nie wygląd, charakter! Co Ci z kasy jak będzie miał Cie daleko? Co Ci przyjdzie z mieszkania jak Twój "zaradny chłopak" będzie tak zaradny że na kilka frontów będzie jechał? Proszę dziewczyny zastanówcie się kiedykolwiek o czym wy mówicie, ja rozumie że macie inny pogląd na rzeczywistość, ale obudźcie się to jest POLSKA. Nie każdy tu zarabia po 10k plz, a szczerze to mało kto zarabia ponad 3k netto. Pozdrawiam zacne grono mężczyzn, którzy twardo stąpają po ziemi, ale niestety jeszcze brak kasy na własne, kiedyś się dorobimy;d. Jeszcze jedno, nie ma sensu obrażać kobiet, mają po prostu inną wizję;]

Gość a mężczyźni to co?
mężczyźni to dopiero dno maminsynki za którym mamusia wszystko robiła i tego samego oczekują od swojej partnerki tępaki po studiach którzy nie rozumieją słow takich jak "analogia" "permanentny" "inwketywa" "kompatybilny" oto obraz facetów jedne gacie , jedna bluza, jedna koszula, dbanie o siebi to to że się kąpią i nic więcej masaaaaakra!!!!!!!!!! jak zarobią 2 tysiace to myślą ze świat zwojowali i tylko jęczą że mało ale nic więcej nie robią języki? jakie języki - po co wódka, piwko, drinki - owszem owszem - to atrybut naw.pierdalać się żarcią, ochlać wódy, piernąc i rajd po kanałach pyk pyk pyk

Gość przestań
nie rozśmieszaj mnie. Teraz to panowie kalkulują, z kim i ile posiada. Obudź się. Dziewczyny są NIEZALEŻNE!

Gość mrrruuuu
nie wszystkie takie jesteśmy,mylisz się

Gość sralimuchbedziewiosna
skoro ja mogę mieć 3 z przodu w zarobkach to tego samego weymagam od faceta, podobno kobiety są niżej cenione w pracy i mniej opłacane więc co mam myśleć o facecie co ma 2?

Gość mężczyźni to cyce
dzisiejsze pokolenie młodych mężczyzn - 25-30 to cycki mamusi mamunia wmówiła ze synku tu jest polandzik, tu zostan, łożylismy z tatuniem na twoje dzienne studia z których nic nie masz bo masz gównianą robotę ale co tam synku mozesz u mamuni zostac do konca zycia mamunia poda obiadek, mamunia upierze, mamunia uprasuje, mamunia ulula i nawet jak 200 zl przyniesie to powie żeś dobry i wspaniały dzisiejsi męzczyxni wogole nie są zaradni moj ojciec, czy ojcowie kolezanek nigdy nie byli takimi pipami bezradnymi jak dzisiejsze cioty metro

a wy robicie z igly widly i generalizujecie... w kazdej rasie znajdziesz wyrachowanego cwaniaka i cwana pisde... wiec koniec tematu bo nie ma sie co rozwodzic...

Gość dokładnieee tak
tylko mamunia, rodzinka i byucie ciotą mało juz facetów z krwi i kości tylko mamusia tatuś , nie widzą nic zlego w mieszkaniu z nimi całe życie, albo wyprowadzce do bloku obok kiedys facet potrafił sobie radzić - dziś nie ma czym zaimponowac kobieciee są na szczęście wyjątki ale niestety mało. A kobiety stały się zradne i umieja wszystko i ze wszystkim dają sobie radę inie potrzebują nie umiejących niczym zaimponować maminsynków. niech sobie zgniją z mamusiami

Gość Anarchos
"tępaki po studiach którzy nie rozumieją słow takich jak "analogia" "permanentny" "inwketywa" "kompatybilny"" Rozumiem każde z nich. "oto obraz facetów jedne gacie , jedna bluza, jedna koszula, dbanie o siebi to to że się kąpią i nic więcej" ...(na to się nawet nie wypowiem, bo widzę że feminizm w szerokiej perspektywie) "masaaaaakra!!!!!!!!!! jak zarobią 2 tysiace to myślą ze świat zwojowali i tylko jęczą że mało ale nic więcej nie robią języki? jakie języki - po co" Znam 3 języki, i powiem ci że na podkarpaciu zarabiać ponad 3 kafle na rękę to ... albo nie legalnie albo masz naprawdę wielkie szczęście, chyba że jesteś geniuszem. "wódka, piwko, drinki - owszem owszem - to atrybut naw.pie**alać się żarcią, ochlać wódy, piernąc i rajd po kanałach pyk pyk pyk" Nie piję od 18 roku życia, czyli już przeszło 5 lat, tak samo jak nie palę. A co do "pierdzenia" to aspekt fizjologiczny więc tutaj każdy jest unikatowy;] P.S. Używajcie czasem znaków interpunkcyjnych i zachowujcie się jakoś, obrażanie kogoś wcale nie świadczy o Twojej racji. Uważam że wręcz przeciwnie...

Gość lollercoaster
"Liczy się charakter, nie pieniądze , nie wygląd, charakter!" Liczy się jedno i drugie. Jak dobrze zarabiająca żona straci wzrok albo rękę w wypadku, jak urodzi chore dziecko wymagające drogiego leczenia i całodobowej opieki, to charakterem rachunków nie zapłacisz. Zresztą co to za charakter, przy którym ani chęci samokształcenia, ani ambicji, ani pracowitości? Jak ktoś ma charakter, to na ogół do czegoś w życiu dochodzi i zarabia jak człowiek.

Gość Anarchos
inwketywa chyba inwektywa miało być, chyba że jakieś nowe słowo się pojawiło o którym nie słyszałem.;d

Gość dokładnieee tak
na podkarpaciu hahahhahahaha stały punkt programu faceta a bo u nas na podkarpaciu, a bo u nas w pomorskiem, a bo u nas w polsce to rusz tłusty 3 języczny zad i coś zrób, zadziałaj a nie tylko miminej kiecy się trzymaj:)

a mi sie wydaje, ze wy szukacie tych facetow (kobiet) nie tam gdzie trzeba, albo potwierdza sie powiedzenie ze "swoj do swego ciagnie" i tak to juz jest w zyciu ze niedorajdy dobiora sobie do wspolnego zycia nastepna niedorajde.... i tak sie to ciagnie jak smrod po gaciach....

Gość Anarchos
Jestem inżynierem z informatyki, stopnie na uczelni miałem naprawdę wysokie. Zrozumcie że w nawet 50% to nei my jesteśmy kowalami własnego losu... ja rozumiem że charakterem nie zapłacę rachunków, ale charakter może pomóc jednak zarobić na te rachunki. A co do uogólniania i porównań typu cham itp. Przepraszam? Zna mnie koleżanka? Wie jaki jestem? Więc dlaczego wszystkich wrzuca sie do jednego worka?

Gość ewella2
o losie, a od kiedy to mężczyźni patrzą na charakter? Wymagacie tego , czego sami nie dajecie kobietom-przynajmniej większość.

etam;-) ludzie maja rozne priorytety - dla jednych liczy sie czysta milosc a dla innych marka samochodu a jeszcze dla innych rozmiar penisa jesli ktores z kryteriow ci nie odpowiada to poszukaj osoby o podobnym syetmie wartosci a innym daj zyc;-)) od razu zaznacze dla mnie liczy sie szczera milosc;-))

Spokojnie, spokojnie, nie ma co się pieklić. Po każdej stronie można znaleźć jakieś "ale". Faktem jest to, że nasze pokolenie jest inne, niestety bardziej wyrachowane. Nie wszyscy tacy są, oczywiście, ale to wynika z wychowania. Drugą smutną prawdą jest to, że kilka pań miało rację, pokolenie naszych rodziców, czy dziadków było i jest bardziej zaradne, widzę to po moim ojcu. Mówi się, że córka szuka partnera podobnego do ojca i chyba wiem, czemu nie mogę takowego znaleźć...

Gość dokładnieee tak
mam kolege - inżyniera informatyki. Ruszył tyłek od mamy, wyjechał 350 km do Warszawy i zarabia krocie. Bo chciał i umial coś zrobić z życiem a nie siedzieć na pupce, pisać na forum jakie to kobiety złe bo nie doceniają zarabiającego marnie kolesia, który oprócz tego ze jęczy nic więcej nie zrobi bo szuka kobiety z charakterem która przy nim się wykończy bo jedyne co umiał to skończyć studia

Gość malamalaja
Masz racje, ze liczy sie charakter, a nie pieniadze, ale bez pieniedzy tez zyc trudno. Na szczescie mi trafil sie maz dobry z charakteru i jako bonus traktuje to ze ma pieniadze, zarabia wiecej ni 10PLN. Ale gdy go poznalam i przez kilka miesiecy, gdy sie spotkalismy, nie wiedzialam, ze ma kase, specjalnie nic mi nie mowil i przyjezdzal do mnie swoim starym autem, chcial mnie wybadac, czy lece na kase jak resza z ktora sie spotykal. Dopiero pozniej, gdy mi zaufal powiedzial mi prawde, wiec nie wszytkie kobiety to materialistki.

Gość Anarchos
RoR za taki post to powinniśmy Cie chwalić na wieki, bardzo trafne spostrzeżenie... oj nie wpadłem na to(pewnie jestem maminsynkiem, to dlatego;p) Dla mnie też liczy się szczera miłość, kasa może i jest potrzebna, ale można żyć na średnim poziomie i być bardzo szczęśliwym. A temat otwarłem po wypowiedzi pewnej pani o tym, iż facet do 28 lat powinien mieć własne mieszkanie. Ciekawe wypowiedzi się pojawiły, dziękuję za zainteresowanie.;d

Gość dokładnieee tak
alexis - 100% racji. Mój ojciec miał 3 dzieci a weź sobie dzisiejszego faceta - który utrzyma kobietę z 3 dzieci?? moja mama zaczęła pracować jak najstarsze z nas miało 10 lat a nigdy niczego nam nie brakowało. Ojciec brał dodatkowe prace, to tu pomógl i coś dostał, to zajął się jeszcze czym innym a dzisiaj faceci nic nie umieją - począwszy od zrobienia obiady, przez uprasowanie koszuli bo sa cycami

Nie trawie kobiet które obrażają mężczyzn osobiście uważam , że faceci są ok lubie z nimi rozmawiać ( bardziej niż z kobietami więcej jest inteligentnych facetów niż kobiet) co nie znaczy ,że wszystkie kobiety są glupie , ale niestety dużo jest takich . Nie wiem co wy ciągle macie do tych facetów , nie powiem tez sie na nich wkurzam ale bez przesady opanujcie sie ludzie

"Przepraszam? Zna mnie koleżanka? Wie jaki jestem? Więc dlaczego wszystkich wrzuca sie do jednego worka?" A kolega nas czasami do jednego worka nie wrzuca???

Gość dokładnieee tak
otworzyłem a nie otwarłem !!!!!!!!!!!!!! ja wchodzisz do domu to też pewnie mówisz: "Jak szłem do domu:P STUDENT HEHEHHE teraz to sie nie dziwie czemu roboty dobrej nie masz a facet w wieku 28 lat to powiniene chociaz jesli ze starymi mieszka dokładać się do czynszu a nie być jak w ciepłym kur.widołku z usługami mamy

Gość Anarchos
fiku mikuuu kobieta czy mężczyzna?:P Bo jak płeć piękna to cieszę się, ale mam super dziewczynę, której nie zamieniłbym na wille z basenem;]

Anarchos - dla kazdego sredni poziom to co innego, tak samo jak indywidualny mam poziom wegetacji czy luksusu - wiele czynnikow sie na to sklada. Wracjac do pani co to "nakazuje" 28-latkom miec mieszkanie - to ja bym sie nie przejmowala - to pewnie jakis zwykly nieudacznik jest - co to ani sama nie umie sobie zarobic na takowe, ani poderwac pana ze 100-metrowa chatka;-))