Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pigment

Podróbki kosmetyków na allegro

Polecane posty

Gość Pigment

Co sądzicie ? Niektóre kosmetyki np. Tusze do rzęs czy podkłady są 2 a niekiedy 3 razy tańsze niż w sklepach, mnie to dziwi sądze ze to podróbki wyglądające jak oryginał. Macie jakies doswiadczenia ? kupiyscie cos co miało byc oryginałem nie było?

Gość jujujujhyhyhygtgt
firmy czasem sprzedaja cos taniej - bo przez internet, nie trzeba zatrudniac ludzi, wynajmowac miejsca i zalatwiac reszty pierdoletow wiec jesli kupujesz od firm to raczej to orginaly. kolezanka kupuje zawsze tusze do rzes chyba rimmelai jest identyczny jak w sklepie i jesli chodzi o jakosc mowi ze nie ma roznicy.

Gość hydrargyrum
na zachodzie wiele kosmetyków jest znacznie tańszych niż w Polsce i przewaznie stamtąd je sprowadzaja sprzedawcy z allegro;) poza tym wiele tych rzeczy to próbki rózniace sie od produktow ze sklepów tylko wagą

Gość Pigment
Rozumiem, wiecie - ja nie twierdze ze wszystkie kosmetyki sa podróbkami, ale ja osobiscie np. wiem ze sa sprzedawane podróbki np . pigmentów Mac, tuszy do rzęs - wiecie, napełninie starego opakowania czyms w rodzaju tuszu za 2.99 albo uzupełnianie buteleczki po podkładzie czyms tanim... no nie wiem, bylam ciekawa czy zdarzają sie Wam przypadki niezgodnosci z oryginałem;]

Gość tymtyryryrym
ja raz kupiłam tusz bourjois używałąm kiedyś oryginału i bardzo mi się spodobał, ten który mi przysłali tragedia, gorszy niż jakieś gówno za 5 zł;p

Gość Pigment
tymtyryryrym : własnie o takie doswiadczenia mi chodziło, jak sama mówisz - róznica była ogromna, a w sklepie nie zdarza sie przecież żeby tusze tej samej firmy się rózniły jeden miedzy drugim

Gość yhrgsbwr
ja kupowalam kilka razy podklad revlona i jest ok