Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwono-czerwona

sypialnia

Polecane posty

Gość czerwono-czerwona

Moi drodzy, ściany w mojej sypialni są czerwone- dulux karmazynowy przypływ. Pościel w jakim kolorze polecacie? dziękuję za rady

Gość takie to miasto
Czerwony kolor w sypialni? :O

Gość czerwono-czerwona
czerwony na 4rech ścianach, w wersji początkowej była jedna ściana czerwona a 3 jakis tam morelowo brzoskwiniowo, ale wyglądało paskudnie więc ujednoliciliśmy całość

Gość lesandrie
Wybrałaś dość mocny kolor, więc myślę, że pasowałaby pościel w jasnych barwach, żeby rozświetlić pomieszczenie.

Gość takie to miasto
Ok, ale czerwony pobudza, nie jest dobrym kolorem do sypialni...

Gość czerwono-czerwona
ja gdy zamykam oczy, jest zazawyczaj już ciemno ;) w dzień czerwień łagodnieje i wpada w gapefrucik lekki róż a nawet pomarańcz. Jestesmy młodzi, a kolor dodatkowo nas pobudza do igraszek ;)

Gość posciel tylko
biała lub ekri

Gość czerwono-czerwona
jedna pościel już kupiłam. ma ona odcienie brązu bieli- przekładka pasów na nich dwa czeerowne kwiaty. Bardzo spodobała mi sie pościel z motywem zieleni, ale obawiam sie że nie będzie zupełnie pasowała do wnętzra

hmmm... jesteś młoda i musisz się dodatkowo kolorem ścian pobudzać do igraszek? dziwne... ja tam jestem stara i igraszki mam w każdym kolorze otoczenia...

ekri.... biala wyjdzie szpitalnie na tle scian... powiedz mi jaki kolor maebli macie w sypialni. ja jestem na etapie remontu i maz chce czerwien w sypialnio-pokoju dziennym... :)

Gość czerwono-czerwona
zawsze znajdzie się ktoś mało przychylny ;/ echh trudno

Gość czerwono-czerwona
Po prostu tylko przy czerwieni uzyskuję orgazm. Nieważne co, ale byleby coś czerwonego było w pobliżu. Opakowanie po durexach, telefon, czy właśnie ściany.

Gość czerwono-czerwona
W tej chwili mieszkanie jest jeszcze nieco puste. Remont wycisnął z nas wszelkie oszczędności, ja dopiero co skończyłam studia i jestem na etapie poszukiwania pracy a mój narzeczony ma mniej zleceń. W tej chwili materac leży na podłodze a mebelki chcemy do sypialni jasne, napalilismy sie na łóżko dębowe.. niestety cena;/

Gość czerwono-czerwona
oczywiście podszywów zabraknąć nie mogło

Gość czerwono-czerwona
Metalowe, też bardzo chciałam jednak minęło mi zauroczenie. Tak jak w przypadku szklanych drzwi

Gość czerwono-czerwona
Ej, podszywie nie irytuj mnie. To jest normalna cena łóżka. 1000 zł już trzeba mieć by porządny mebel mieć

ja odkladam i odkladam... zbieram i kombinuje. nie pali sie na razie. chcialam tez meble kute ale jak to wstawie do pokoju to bede miec WERSAL a nie normalna chate wiec szukam czegos w innym stylu co przypasuje do lozka kutego.

Gość czerwono-czerwona
nam też w sumie sie nie spieszy. jadamy na stoliku turystycznym (składany plastikowy) krzesła od teściowej z prl/u , brak sofy, ławy, materac na podłodze a nade wszytko nie mamy żadnych drzwi w ieszkaniu (nawet w łazience)

Gość lesandrie
Nie za małe to łóżko? Wydaje mi się, że to dla jednej osoby, a nie dla dwóch. Z wyglądu ok. Art deco. Z czerwonym kolorem w sypialni kojarzy mi się wystrój azjatycki :)

Gość czerwono-czerwona
albo połozy na mnie

Gość lesandrie
Mi się marzy wieeelkie łóżko. Może dlatego, że mój facet jest duży i lubi się rozpychać :P Mi osobiście bardzo podobają się takie łóżka. Zamierzam sobie kupić, tylko z odrobinę mniejszym węzgłowiem. http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/33192.jpg

niezle :D... ale ja niestety musze wygospodarowac z jednego pomieszczenia i sypialnie i pokoj dzienny :O wiec takie wyyyyyro odpada :)

Gość czerwono-czerwona
mój facet ma 190 cm wzrostu, jego dotychczasowe łóżko miało 210 cm (rogówka na zamówienie) jednak zdecydowaliśmy sie w końcu na 200 cm łóżko 200x 160 i jest super

60m2... malenstwo... 2 pokoje tylko... a ze stary domek to juz bo 1930 to trzeba "troche" wlozyc :)

Gość lesandrie
60 m2 to nie takie małe mieszkanie :). Można je całkiem sensownie urządzić. Mam metraż o 5 m2 więcej, też 2 pokoje ale myślę, że narazie mi to wystarczy :)