Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden wolny nick

mam mega doła

Polecane posty

Gość xyzabcdef
To raczej kwestia dzisiejszego dnia. Na 6 osób z którymi miałam dziś kontakt, 5 źle się czuło psychicznie! Mi zresztą też nienajlepiej

wolałabym dostać te 2 koła bez zobowiązań :D

U mnie to się już zbiera tak od roku, a teraz po prostu dokłada się coraz więcej problemów. Fakt, pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu, ale przez ostatnie dni słońce mnie po prostu drażniło.

Gość a to ciiiiiiiiiiii
dokładnie tak jest - jakby odebrać kasę wszystkim ludziom nie mającym problemów z jej brakiem to by szybko zmieli tok myślenia z "pieniądze szczęścia nie dają" na "pieniądze szczęściu sprzyjają". Prawda jest taka że brak kasy rodzi wiele innych problemów z których wyjście jest jedno - kasa...

I na odwrót, gdyby dać kasę wszystkim którzy cierpią na jej brak i uważają że rozwiązałaby wszystkie problemy to szybko przekonali by się że kasa to nie wszystko. A to ciiiiiii płytka z Ciebie istota. Było w życiu tak, że brakowało mi kasy, ale nie przeszkadzało mi to w byciu szczęśliwą.

Gość a to ciiiiiiiiiiii
a czy ja powiedziałam ze kasa rozwiązuje wszystkie problemy? czytaj ze zrozumieniem... nie wiem na jakim poziomie był u Ciebie ówczesny brak kasy domyślam się że nie był to niski poziom skoro byłaś szczęśliwa uwierz mi jak człowiek nie widzi perspektyw bo np. nie stać go na mieszkanie przez co nie widzi sensu zakładania rodziny choć bardzo by chciał ale po co skoro i tak po opłaceniu marnej kawalerki na jedzenie mu nie starczy i na horyzoncie nie rysują się możliwości zmiany tego stanu rzeczy to reszta problemów jest gdzieś tam w tle, przy czym tak jak napisałam każdy z nich w mniejszym lub większym stopniu da się załatwić przy pomocy pieniędzy... Więc powiedz jakie Ty masz tak wielkie problemy aktualnie?

gdy ja zakładałam rodzinę też nie miałam własnego mieszkania. Jakie mam teraz problemy? Takie że mam poważne problemy ze zdrowiem i związek w rozsypce.