Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranojaaaaaaaaaaaa

Co powinnam zrobic ???????

Polecane posty

Gość paranojaaaaaaaaaaaa

Poznalam faceta, między nami wytworzyla sie chemi i czar prysl na ok 2 miesiace bez odezwu. Juz nie wchodzie wszczegoly co sie stalo ale ja zawinilam. Oklamałam go . Po dwoch gluchych miesiacach on sie odezwal do mnie, napisał tez na tablicy na fb, Już Cię potrzebuję. Odezwałam sie tydzien po tym poscie, napisalam mu smsa : " spotkamy się ?". On :" Magdo moglas cos lepszego wymyslec" . Ja :" tak albo nie ? ". on : " nie dziękuję. Potem ja napisalam, ze chce sie pogodzic, zawinilam, dales mi nauczke. On nic i nic.....(wtf?) Mama - moja przyjaciolka powiedzial mi, że on chce zebys mu napisala, ze go kochasz... A wy co uważacie ??

Gość paranojaaaaaaaaaaaa
no napiszcie no :P

Gość naatalkaa
Nie lubię takich głupich gierek. Ja bym odpuściła, Ty zrobisz jak uważasz. Łaskę będzie robił, że się spotka, też coś:/

Gość cukierka
Jaki łaskawca... :D "Już Cie potrzebuję" Daj sobie z nim spokój:P

Gość paranojaaaaaaaaaaaa
teza nie lubie ale trudno kazdy facet blisko 30stki jeszcze zachowuje sie jak dziecko. Jesli mialoby to pomoc ze mialabym mu naposiac ze go kocham to moze by cos dalo....

Gość naatalkaa
I zapamiętaj sobie! Nigdy nie biegaj za facetem. Zrobiłaś coś złego, żałujesz, jeśli jemu zależy, to wybaczy i da wam szansę, a jeśli nie zależy, to będzie właśnie chciał, żebyś teraz się przed nim płaszczyła. Ale zrobisz to, to gwarantuję, że już do końca swoich dni będziesz musiała za nim latać. Uczciwy facet nie będzie w ten sposób wykorzystywał sytuacji.

Gość naatalkaa
Nie, nie każdy facet się tak zachowuje, bzdura. I takie słowa jak kocham mówi się po raz pierwszy w 4 oczy a nie przez smsa albo coś.

Gość amelka karmelka
ale palant olalabym goscia i juz niektórym facetom to sie już w glowach pipierdolilo jak chcesz sie plaszczyc przed gnomem to to rób i pewnie to zrobisz jak wiele kobiet, a potem narzekaja , ze facet je olewa, nie szanuje itd

Gość paranojaaaaaaaaaaaa
Mu tez zalezy tylko ze to jest taki typ ze nie powie ci prosto w oczy. Woli piosenki wysyłac i smsy pisac. Podczas seksu mi powiedziaal ze mnie kocha ale to bylo szmat czasu. Kiedys laska go zdradzila okazala sie dziwka za kase i sie zrazil do lasek. Gdyb y mu nie zalezalo nie odezwalby sie do mnie. Ale mialabym cos lepszego wymyslic .. co jest jeszcze lepszego od spotkania kurwa ? Mam mu w esie napisac ze go kocham , no dzieciak dzieciak ale jezeli mialoby to uratowac sytuacje to ok. a jak nie trudo czas minie......

Gość amelka karmelka
jasne ... zrazil sie ... taki typ ... tlumaczysz go jak chlopca , który nabroil albo chcesz miec przy sobie faceta albo szantażyste emocjonalnego, manipulanta i zgrywajacego biednego misia , o którego kobieta ma walczyc , bo on sie zrazil bidulek a lataj za nim , pisz, wysylaj esemesy, ze go kochasz, moze laskawie pozwoli ci ujrzec swoje oblicze ..... czego sie w końcu nie robi byle miec jakiegokolwiek samca u boku

Gość tiaaamka
"Kiedys laska go zdradzila okazala sie dzi**a za kase i sie zrazil do lasek." takkk? jestes tego pewna? czy moze to jego wersja wydarzen ? :) ciekawe jaka jest druga strona medalu :)

Gość tiaaamka
ciekawe jakie zdanie i co by powiedziała ta jego dziewczyna która teraz nazywa "dzi**a za kase " na temat jego, jego zachowania i całej sytuacji miedzy nimi :) wiadomo ze powie ci tak aby siebie wybielic i z siebie zrobic biednego skrzywdzonego robaczka a z niej wielka zła :)

Gość naatalkaa
Ty tak serio? Bo nie wierzę! Laska obudź się, facet wykorzystuje sytuacje, chce żebyś tańczyła jak Ci zgara. Gdzie tutaj i w czym Ty widzisz, że mu zależy? Bo ja i dziewczyny, które pisały wcześniej widzą coś zupełnie innego!

Gość tiaaamka
no własnie :) koles jakis dziwoląg