Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet6566

Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość facet6566

Witam dziewczyny. Przedstawie mam moją sytuacje. Jestem z dziewczyna od 3 miesiecy i wszystko jest git, wspolzyjemy ze soba i w ogole fajnie. tylko niewiem czemu ja jestem niesamowicie o nia zazdrosny i doprowadzam sie do szału gdy np nie odpisuje na smsa jakis czas. wyobrazam sobie ze moglaby do kogos pojsc. boje sie o to ze moze mnie zdradzac a jednoczesnie bardzo dobrze sie maskowac. Nieiwem co robic zeby niebyc taki przewrazliwiony na jej punkcie!

Gość Jejusiu
Każdy sądzi sam po sobie...

nie tylko ty tak masz - rowniez tak mialem jak bylem w zwiazku - widocznie ci na niej zalezy i sie boisz ze mozesz ja stracic - spokojnie po paru mce odkochasz sie i to minie :)

Gość opiniodawca
nie dlatego ze mu zalezy. Dlatego ze sam o sobie ma takie niskie mniemanie ze sadzi ze jego dziewczyna bedzie wolala dowolnego innego faceta niz jego. W ZYCIU nie bylem zazdrosny o kobiete. Niech TO ONA sie martwi zebym JA z nia byl.

az tak jestes facet zakompleksiony? czy moze sam bys byl zdolny zdradzic itp? zatsanow sie nad soba bo zniszczysz ten zwiazek. jestescie razm 3 miesiace i juz wspolzyjecie? to teraz musisz byc twardziel i silny by utrzymac ten zwiazek, nie mogliscie zaczekac jeszcze 3 miesiace? zdarliscie warstwe ochronna z waszego zwiazku. zanim zacznie sie w zwiazku wspolzycie wszystko jest git i wszystko mozna wyjasnic, naprawic, pozniej wszystko sie zmienia

staszek - ale pierdoly opowiadasz mam nadzieje ze to ci sie tylko tak napisalo i nie ma takiej sieczki w twojej glowie. pozdro