Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 27

czy ja jednak jestem w ciąży??!!

Polecane posty

Gość zmartwiona 27

Witam;) mam pytanko do dziewczyn ,które miały podobny "problem" a więc wczoraj powinnam dostać @,który sie nie pojawił:) w poprzednim miesiącu zaś był o wiele krótszy i bardziej skąpy okolo 3 tyg temu robiłam test ,wyszedł negatywny potem robiłam 2 i znów lipa,dodam,że oba były robione po południu bo ja aczej z tych niecierpliwych jestem hehe:)3 dni temu po zjedzeniu tłustego posiłku strasznie mnie zemdliło dzis po wypiciu kawy równiez:/myślałam ze zwymiotuje a skonczyło sie na pustym odbijaniu:/wizyte u gin mam w czwartek,jak myślicie to moze być ciąża??

Gość fikuśna mamuśka
jak uprawiałas sex bez zabezpieczenia to może być ciąża:D

Gość zmartwiona 27
no ja wiem ,że może:)raczej dziwne te moje objawy ,ale te 2 testy troszke mnie zbiły z tropu :):):)

Gość zmartwiona 27
prosze o wypowiedzi:)

Gość niuniulkai
bo przed dniem spodziewanej miesiączki tobie nie wyjdą mi wyszła dopiero bardzo bladziudka kreska w dzien w którym miałam dostać okres

Gość zmartwiona 27
juz nie bede teraz 3 robic poczekam do czwartku:),ale myślicie,że te nudności mogą cos znaczyć???

Gość zmartwiona 27
zapomnialam jeszcze napisać ,że ostatnio strasznie mi sie odbija,dosłownie po kazdym jedzeniu ,piciu a nawet ot tak

Gość wiosenne skowronki
To, że @ Ci się spóźnia 1 dzień, to jeszcze nie powód do zmartwienia! :) Poza tym, piszesz,że w poprzednim miesiącu małpa była krótsza i skąpsza... no niby są takie sytuacje, że jest ciąża i okres taki jak wymieniłaś, ale do tej pory, zakładając, że zaszłaś w ciąże w poprzednim miesiącu, to by Ci testy to pokazały. Takie jest moje zdanie :P

Gość zmartwiona 27
powiem Ci ,że to różnie z tymi testami bywa moja siostra robiła na początku 3 miesiąca ciąży i wyszedł negatywny

Gość wiosenne skowronki
Gdybym była na Twoim miejscu, to już bym kasy nie traciła na testy, tylko poszła do lekarza. Niech Cię przepada, właśnie pod kątem tych 'zaburzeń' miesiączki :) A może 'czegoś' innego się dopatrzy :P Ale póki co, na zapas się nie denerwuj. Ja miałam taką sytuację, że @ spóźniła mi się tydzień (jak nigdy!). Od razu wmówiłam sobie, że to ciąża. 2 testy nie pokazały nic, ale ja już doszukałam się u siebie objawów i to kurde, naprawdę realnych :) A okazało się, że jednak ciąży nie było :/

Gość zmartwiona 27
masz racje:)tylko kurcze ja juz sie doczekać tej wizyty nie moge,jeśli to będzie ciąża ok będę się cieszyć w sumie latka juz swoje mam:):):)byle do czwartku i oby bez mdłości juz heh

Gość wiosenne skowronki
zapiszę sobie ten temat, dasz znać co i jak po badaniu?:) NIE STRESUJ SIĘ i nie zamartwiaj! :P

Gość zmartwiona 27
odezwe sie napewno w czwartek:) okolo 15:)trzymaj kciuki:)

Gość zmartwiona 27
jestem:) ja chyba oszaleje,10 minut przed wyjściem do gin dostałam okres,ale i tak poszłam.powiedziala mi ,że mimo okresu mogę byc w ciąży i gdyby krwawienie było obfite(a jest bardzo skąpe) i gdyby bolał mnie brzunio to mam isc na pogotowie;(;(;(dała mi skierowanie na badania na mocz ,ale nie dała na krew:/normalnie padnę od tej niepewności;(

To sama sobie zrób betę - znaczy się odpłatnie.

Gość nadzieja na _dzidzie_
zmartwiona 27 raczje to nie ciaza tez zdarzja mi sie takie okresy a mimo tego w ciazy nie jestem wkrecasz cos sobie na sile idz na bete bedziesz miala jasnosc ale glowe sobie dam uciac ze w ciazy nie jestes!

Gość zmartwiona 27
nadzieja na _dzidzie_ wróżką jesteś???? sorki ,ale wydaje mi się ,że lekarz wie lepiej od Ciebie;)nie mieszkam za granicą w małej miescinie gdzie nie ma odpłatnych badań ,poczekam sobie spokojnie mam czas;)

Gość wiosenne skowronki
kurde, szkoda, pozdrawiam Cię :)

zmartwiona 27 nie ja nie mowie ze ja jestem wrozka:test mi ci juz dawno pokazal przeciez napislas ze latka leca a terz piszesz ze sobie poczekac masz czas hehehhehe idz na BETE DZIEWCZYNO

a tu wróżek niema i nikt cie nie powie czy jestes w ciazy1 czy w niej nie jestes! to jest druga sprawa

Gość zmartwiona 27
nadzieja na _dzidzie_ hehe sama sobie zaprzeczasz w tej chwili bo stwierdziłas ze napewno w ciąży nie jestem hehe

no raczje nie jestes !!!!!!!! ale to juz twoaj sprawa idz na badanie beta hcg i bedziesz miala wtedy jasnosc

Gość zmartwiona 27
nadzieja na _dzidzie_ głowe sobie dawalas uciąć????to teraz juz bys jej nie miała:D:D zrobiłam przed chwileczką zwykły test 2 gruuuuuuuuuuuuuuuuubeeeeeeeeeeeeeeee krechy :D:D:D hahahahaha oszaleje ze szczęścia zaraz:):):):) a Ty kobieto na 2 raz nie wypowiadaj sie jak nie masz pewności hehe

Gość tak, tak, a świstak
siedzi i ......

Gość zmartwiona 27
hahahahahaha następna:D:D:D:D:D:Dwasze opinie juz mnie nie interesują heh