Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yj6uj6jmysl

mezczyzni domagaja sie podrywania;D

Polecane posty

Gość IMO13698
I co z tego, Tiamka?

Gość yj6uj6jmysl
to z tego ze sie roznimy :o i mamy rozne role w zyciu, taka konkluzja malo spostrzegawczy kolego :o

Gość tiaaamka
ile jadu i goryczy w tobie , smutek i żal sie z ciebie wylewa. Ja widze ciebie mimo tego co piszesz i wiem jedno....szkoda mi ciebie ale sam sobie to wybrałes.

Gość IMO13698
Ignorując psychologiczny bełgot Tiamki: to na cholerę ten atak autorko? Twoje wypowiedzi wcale nie były tak stonowane jak teraz. Różnice były, są i mam nadzieję, żę dalej będą. Jednak, to nie mężczyźni rozpoczeli nagonkę z równouprawnieniem - ale z uśmiechem na twarzy obarczasz ich winą za, to że to "równouprawnienie" Wam dali, a przede wszystkim śmią je egzekwować w sferach, które nie są Wam na ręke.

No ja tam nie mam zamiaru ,,podrywać " facetów i o nich zabiegać jeszcze na głowę nie upadlam :P a takie dziewczyny co podrywają facetów raczej ich nie rajcują mimo ,że niektórzy tego oczekują..

Na kobiety, nawet te mniej urodziwe był popyt, jest popyt i będzie popyt, więc póki co nie mają one potrzeby zabiegać o względy facetów. Jednak kiedyś będą musiały zabiegać, ponieważ już teraz narzekają na ciotowatych gości, a ich nie zmaleje, lecz przybędzie. Ogółem, gdy będzie dużo prawdziwych ciot, nikt inny o nie nie będzie zabiegał, to wtedy garstka facetów z wysokim ego (którzy tyłka w tronę bab nie ruszali nigdy) będzie korzystać z tego że to właśnie panny ich podrywają. :) Teoria. jak będzie w praktyce zobaczę za minimum 10 lat.