Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igvjfhcf

seks z zonatym

Polecane posty

Gość igvjfhcf

czy to cos zlego ?

Gość aboolsssa
Nie :)

Gość IMO13698
Mam nadzieję, żę dziany. Bo "wartość" swoją już udowodnił na tyle iż jedna chciała za niego wyjść. Nie krępuj się - tylko dupa w ruch!

Gość NIERZONATY
seks z zonatym, czy to cos zlego ? mniejsze zło niż z knurem chociaż co za różnica wazne żeby miał co włozyć

Gość tylko pamiętaj
Tylko pamiętaj też o tym jak sama będziesz mężatką - żadnych wyrzutów mężowi jak podupczy się z inną miłą panią, toż to nic takiego...

Gość NIERZONATY
Tylko pamiętaj też o tym jak sama będziesz mężatką - żadnych wyrzutów mężowi jak podupczy się z inną miłą panią, toż to nic takiego... utwórz nowy topik czy jak twój mąż dupczy jakas miła pania to jest mu miło? czy aby nie spoci się za bardzo? przeciez moze się przeziębić

Gość tylko pamiętaj
Może się przeziębić??? To niech dupcząc uważa na swoje zdrowie i robi tak aby się nie spocić he he :-P

Gość NIERZONATY
niech dupcząc uważa na swoje zdrowie to nie jest problem dla dupczącego ale dla jego małzonki już tak

Gość tylko pamiętaj
odwieczny problem... zadowolony dupczący mąż, a w domu bidulka żona. Nie zawsze tak jest, a los potrafi płatać figle i odwracać kota ogonem

Gość NIERZONATY
w domu bidulka żona ale masz wyobrazenie o wspólczesnych żonach prawdziwa żona nie siedzi w domu a czeka z szaliczkiem i czapeczką

Gość kajab
To nic złego.Ciebie nie stać na kawalera.Żonaty- a co mu tam. Spróbuje z panną.Odmieni sobie.Ale czy oprócz żony i Ciebie nie ma więcej nikogo? Powiem Ci szczerze, ja bym się go brzydziła, wiedząc,że przed chwilą robił to z kim innym.Ale dla Ciebie to chyba nic nowego i nic złego.Wiesz jak nazywają takie pannice jak Ty? Tylko nie pisz,że go bardzo kochasz,a on Ciebie.

Gość tylko pamiętaj
NIEZONATY, a takie ma doświadczenie z żonami... he he widać że jednak tylko wybrażenie jednak...

Gość NIERZONATY
NIEZONATY, a takie ma doświadczenie z żonami... he he widać że he, he widać, że nie widzisz nie NIEZONATY a NIERZONATY

Gość seks z zonatym
to nic złego, pod warunkiem, ze to Twój mąz

Gość tylko pamiętaj
literówka nie ma tu nic do tego, a nierealne wyobrażenie o żonie widać na pierwszy rzut oka

Gość NIERZONATY
nierealne wyobrażenie o żonie widać na pierwszy rzut oka powiedz mi jak wygląda twoje realne wyobrażenie przecież dobra zona dotrzymuje przysięgi, że na dobre i złe, w zdrowiu i w chorobie a najlepiej zapobiegać szaliczek i czapeczka

Gość biothinka
ja akurat znam pania ktor dupy daje innemu a w domciu ma meza cala rodzinka o tym wie i jakos to im niee przeszkadza....no chyba ,ze mezowi ,bo juz mial 2 stany przedzawalowe...tylko idiota sam od niej nie odejdzie ...pewnie sie boi ,ze sobie drugiej takiej glupiej nie znajdzie....bo przystojny to on nie jest

Gość tylko pamiętaj
Moje wyobrażenie jest takie, że oboje na równi dotrzymują przysięgi, a nie jednostronnie. Ale ten temat o tym nie mówi i tego nie dotyczy

Gość tylko pamiętaj
i jeszcze, jak już o tym mowa, wymień może kilka obowiązków męża, bo nie wiem czy jednakowo rozumujemy tą teorię

Gość sratatata:)
gimgowno jebane wymysla marne prowokacje a stado baranow podnieca sie i umoralnia

Gość koniec swiata23
tak to jest grzech ktury woła o pomste do nieba

Gość Kochanka22
Przespałam się z żonatym facetem i nadal mam ochotę to powtórzyć, wiem że mu się nie układa w małżeństwie od dawna widzę że cały czas imprezuje nie spędza czasu z rodziną. Pracuje na stacji a on jest stałym bywalcom na nockach, nie wiem co bedzie dalej ale chce się z nim spotykać bo mi z nim dobrze.