Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co myslicie ale bez hamst

mam 21 lat i jakos nie uwazam ze seks to cos przyjemnego

Polecane posty

owszem moze milosc fransuska tak, ale zwykly stosunek? Mialam kilku parnerow ale nie chcialam z nimi tego robic, bo po co oddac siebie komus kto na to nie zasluguje, zeby tylko to zrobic i chwalic sie kolezanka bezsensu.... fajnie by bylo jakby ktos tez poparl moje zdanie... Poza tym nie planuje dzieci, a tabletek anty nie zamierzac brac, bo nie chce przytyc....

Gość ale pigułki się bierze
po jednej na dzień a nie wiadrami.

to oczywiscie ale jak widze moje kolezanki to nie dobrze sie robi tak mlode dziewczyny a tluszcz wszedzie

Widocznie nie trafilas ta tego faceta jeszcze, mysle ze jak przyjdzie uczucie, takie ze zwariujesz na jego punkcie to wtedy bedziesz cchiala sie z nim kochac, seks przestanie byc tylko przyjemnoscia fizyczna, ale tez emocjonalna.

a co do tycia, ja nie przytyłam od tabletek a biore ponad 5 lat, jestem zgrabna. Wszytsko to dobór odpowiednich tabletek

Gość ghyhyhy
pigułki nie mają za wiele wspólnego z wyglądem, jak się wpierdala 5 razy dziennie żarcie z mc donalda...

Bierz pigułki, a na pewno w ciążę nigdy nie zajdziesz :) I jak ci lekarz dobierze odpowiednie, to nie musisz tyć :)

Gość wolny jak ptak
Nie miałaś orgazmu nikt Cię nie dopieścił? Ja bym Cię doprowadził do wytrysków, to byś wiedziała jak to przyjemność sex. Z opisu Twojego wynika, że miałaś samych muzykantów, co długo się stroją, a krótko grają. Powodzenia

Gość smiechuwartee
Po twojej wypowiedzi widac, ze jestes jeszcze niedojrzala i niedouczona. Dziewczyny juz Ci napisaly o tabletkach. A co do sexu, to nie masz doswiadczenia, wiec sie nie wypowiadaj.

Gość Pigułki mogą sprawić,
że wytną ci cycka. Za 10 lat jeszcze zobaczycie jak to fajnie nie mieć piersi. Buhahaha! Nie ma co się dziwić, że tyle kobiet to spotyka jak wiele chce spuszczania w dupę. Dobrze wam tak! Tylko potem nie udawajcie wielce skrzywdzonych bo same sobie na to pracujecie i nikt wam współczuł nie będzie. Głupie pizdy!

Gość Pigułki mogą sprawić,
Wasi faceci jak będziecie bez cycka to kopną was w dupę i pójdą ruchać inną. :)

Gość do no i co myslicie ale bez ha
Też uwielbiam minetkę. Mogę nawet tak dochodzić i bez stosunku.